Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Bunu ben de böyle yapabilirim. Hurmaya değdirip parmağı sürmek yani. Diğer türlüsü gerçekten bugün koşullarında çok tartışılır. Dediğin gibi o peygamberdi bugün kimse peygamber değil ki çocuğumuzun ağzına tükürsün ya da hurma çiğneyip versin

Seninki de güzelmiş Ay tabi ya kullanana da yazık. Biz üniversitedeyken jüriye çıkacağımız zaman tüm paftaların alt köşesine tüm hocaların adını yazmak zorundaydık. Onca Prof doçent zoruma gitmezdi ay bir araştırma görevlisi vardı iki ismi iki soyismi vardı birbirine de hiç uymayan. Onu yazmak tüm sınıfı ayar ederdi. Araştırma Görevlisi Ayşe Fatma Siyah Beyaz gibi bir şeydi ya hayal et yani Başkaları için de kolaylaştırmak lazım valla doğru yani

Ya benimki tribe giriyor tüyleri kısalınca kızlar da bi daha boşuna stres olmasın dediler hak verdim bebek gelince strese girecek çünkü vazgeçtim o yüzden

Alp gürakar diyorum

Çok teşekkür ediyorum
Bizimkiler genel geç evlenmiş ve anneannem çok çocuk yapmış ondan yaşlar yakın teyzemle 8 yaş var aramda normalde teyze anne yaşına yakın olur aslındabizimkilerle alakalı yoksa sizlerde çok gençsiniz bende birazcık beklediğimden erken hamile kaldım hatta başta daha çok erkendi diye üzüldüm falan ama zamanı buymuş sağlıkla gelsin bebişlerrr

Ben küçükken iki isme özenirdim hep. Şimdi çocuğuma tek koycam ya genelde kullanılmadığı için tek isim daha mantıklı geliyor banadasoyadımız da çetin klişe bir soyadı ama en azından düzgün temiz zor değil Göktuğ Çetin olacak bebito. Ben kızlık soyadımı da kullanıyorum çok çok seviyorum sirem kızlık soyadım anlamını asla bilmiyorum bulamadım araştırdım da ama çok özel ve kimsede olmayan bir soyad dünyada benim ismim ve soyismimde tek kişi benimdir o yüzden çok seviyorum adımı da söyliyim hatta adım gamze hiçbir tanıdık aralık annelerinin iki bin küsürüncü sayfasına gelip yazdığımı okumaz sanıyorum

Canım ciğer geliştirici iğneden sonra şeker yükselmesi oluyormuş 1 hafta içinde düzelir demişlerdi bana da. 1 hafta yediklerine falan dikkat et düzelir tekrar
Evet iki doz vurulmuştum o zamanda böyle oldu ama bu sefer bi çıkıp bi düşüyor yine yükseliyor bir hafta dayanıcam ikinci dozdan sonra da zorlar sonra geçer

Lansinoh manuel sut sagma aletini alsam mi acaba amazonsa indirimde. bu sefer elektrikli istemiyorum alan memnun kalan var mi hic oncesinde?

Eklentiler

• IMG_3762.png
    304,2 KB · Görüntüleme: 3
Şimdi gene ölçtüm sağ 14, sol 11 çıkıyor. Limonlu su içtim bakalım. Bekliyorum. Birazdan gene ölçeceğim. Ay bu tansiyon başıma bela olacak sanırım
Yanii bazen oluyor aslında ama sürekli farklı çıkıyorsa doktora gidince bir söyle yine önemli görürse yönlendirir. 14 birax yüksek hamilelikte sanki var mıyfı öncesinde tansiyon sorunu doktorun biliyor muydu

Ya benimki tribe giriyor tüyleri kısalınca kızlar da bi daha boşuna stres olmasın dediler hak verdim bebek gelince strese girecek çünkü vazgeçtim o yüzden
stres oluyorsa gerek yok bence de. benimkiler evde ben yaptığımda gayet rahatlar. tırnak vs kesmek de 3’ü toplasan 5 dk sürmez. ama işte eminim bebeğin yanında yatmak isteyecekler:) ilk zamanlardan biraz endişelendim

Geçmiş olsun bu haftalardan sonra sürekli diken üstünde olacağız muhtemelen. Sağlıkla gelsinler de

Geçmiş olsun bu haftalardan sonra sürekli diken üstünde olacağız muhtemelen. Sağlıkla gelsinler de
İnşallah canım. Ama anladım neyin ne olduğunu. Nerede panik olmak gerektiğini. Bu seviyeler böyle çıkarıyormuş bu kadar aralık önemli değil. Açıklık muayenesi fena bir uygulamaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…