Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Benim mesela hiç bulantım olmadı çok şükür hatta biraz iştah açıldı ama ben zayıfım biraz 47 kilo belkide Allah acıdı bana kussam etsem kaybolurdum heralde

Günaydın kızlar,
Bugün 6+6'dayız. Sanki her geçen gün işler daha da zorlaşıyor gibi. Midem artık asla huzur vermez oldu sadece bulantı değil reflü de var gibi hissediyorum yediğim her şey yemek borusunda dizili sanki Uyku kalitem de çok düşük. Normalde de az uyuyan biriydim yani daha doğrusu istesem de çok uyuyamazdım ama yattığım gibi kalkardım kaliteli bir uyku olurdu. Sabaha kadar dönüyorum şimdi uykumda. Durmaksızın bir hareket hali dolayısıyla sürekli uyanıyorum. Oysa hamileler çok uyurmuş, derin uyurmuş neden bende böyle bir ters etki yaptı ki (

Benim ilk gebeliğimde öyleydi çok zor bir durum su dahi midemde kalmıyordu

Bende yoğun bi koku varsa etrafta o zaman hafif bi bulantı oluyor ya da çok ani hareket edersem, demek benimkiler bebişten değil henüz de koku hassasiyetinden

Çok uzun süredir kullandığımız bi duş jeli var, ahududu ve vanilyalı güya ama yok yani kokusu hiç. Sabah eşim duş almış sen niye vanilya kokuyosun diye uykumdan uyandım buram buram vanilya kokusu geldi
allah affetsin ama benim mis kokulu kocam bile kötü kokuyor sanki. öyle bir tiksindim herşeyden

Bu sağlık ocağında ne kadar yavaş çıkıyormuş ya sonuçlar, hala kısmi tamamlandı yazıyor hiç tiroid falan çıkmamış. Öğlen izin aldım işten gideceğim umarım çıkmış olur.

Ben doktora salı gitmeyi planlıyordum 5+2 olmuş oluyoruz ama idrarda enfeksiyon çıkmış sanırım onda da kültüre sağlık ocağı bakmıyor galiba. Randevuyu yarına mı çekmek lazım ki? Sağlık ocağı ilaç falan verirse kullanmak istemem kadın doğum görmeden

Benzer şeyleri bende yaşıyorum aynı seninle haftalarımız canım yalnız değilsin Kalp atışını duydunuz mu peki?

Benzer şeyleri bende yaşıyorum aynı seninle haftalarımız canım yalnız değilsin Kalp atışını duydunuz mu peki?
Evet canım biz ilk kontrole 6+3te gitmiştik zaten o gün duyduk çok şükür. Doktor bebekle ilgili her şey yolunda şu an için, yaşadığınız sıkıntılar da doğal dedi o kadar

Bende dün işten gelince dido çikolata yedim ve gece boyu midem ağrıdı zenfecil katıp yoğurt yedim, süt içtim, kefir içtim. Asla geçmedi. Sabah işe giderken 1 adet elma yedim. İşte muz ve diyet bisküvi yedim bastırsın diye hafif bulantı var ama onun dışında böyle mide ağrısı kıyılmış gibi kasılmış gibi garip bir his var canım hiçbir şey yemek istemiyor. Her şey midemi ağrıtıyo gibi hissediyorum servisten erken indim yürüdüm kusarım diye korkup

Bakteri ve lökosit bende de pozitif ama herhangi bir değer yazmıyor. Daha öncede olmuştu idrar yolalrı enfeksiyonu hamilelikte de görülebiliyor bol su içmenin etkili olacağını düşünüyorum. Yine doktor da değerlendirir tabii. Bende salı gideceğim 7+2 oluyor kalp atışını duyarız inşallah sağlıklıca

Evet canım biz ilk kontrole 6+3te gitmiştik zaten o gün duyduk çok şükür. Doktor bebekle ilgili her şey yolunda şu an için, yaşadığınız sıkıntılar da doğal dedi o kadar
Çok sevindim canım darısı başıma inşallah bizde önümüzdeki çarşamba gideceğiz resmi tatil olduğundan biraz uzadı bizim süreç umarım sağlıklı bi şekilde duyarız kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…