- 11 Aralık 2023
- 1.072
- 3.884
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bie de hormonal degisikliklerden mi artik nedir bir mutlu olamama durumu var, normalde daha neseli bir yapim varken su an off puff modundayim can sıkıcı
Progestan verdiyse hiç korkmayın ben de kullanıyorum. Kesiyor hemen. Ama var olan kan bitene kadar gelebilir benim doktor da öyle söylemişti. Benim de kanamam olmuştu ve çok korkmuştum Allaha şükür şuan kesildi ve bi sorun yok. Bilirsiniz gerçi ama siz yine de ağır kaldırmayın, yukarılara uzanmayın, bol bol dinlenin, bol su için hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallahDevletteki progestan verdi dün bugün özeldeki devam et dedi çok teşekkür ederim birşey demedi ama ya gömülür ya akar ki akması daha kolay kan veya kahverengi şeklinde gelebilir dedi
Bende aynıyım. Daha önce olumsuz tecrübelerim oldu biraz da onun etkisi. Ama demekki hormonlarla da ilgiliymiş.Bende ayniyim ama neden ya yillardir bekliyorum tup bebek icimde surekli kaybedicem korkusu biktim daraldim
Öyle mi teşekkür ederim cevap içinValla en son 359du 4.gün önce keseyi görünce tekrar istemedi
Bende şükür hiç bulantı tiksinme yok aşırı iştahım açık ve göğsüm çok ağrıyor sadece bugün de iç bacak kısmında ağrı varNasıl gidiyor hamilelik umarım bulantısız geçer günlerimiz çok aminnn
İç bacak hariç durumlarımız aynıBende şükür hiç bulantı tiksinme yok aşırı iştahım açık ve göğsüm çok ağrıyor sadece bugün de iç bacak kısmında ağrı var
Onu da anlamadım valla sanki spor yapmışım gibi töbe de yerimden kalkmıyorum ne diye ağrıyorsaİç bacak hariç durumlarımız aynı
Benimde tek taraflı kasık ağrısıOnu da anlamadım valla sanki spor yapmışım gibi töbe de yerimden kalkmıyorum ne diye ağrıyorsa
Hareket edince yürüyünce daha çok oluyor mu ağrı bende biraz yürüyünce ayakta durunca felan hemen ağrı giriyor sizde de öyle miBenimde tek taraflı kasık ağrısı
Benim bazen kramp şeklinde oluyo bazende sızlıyor hareketten bağımsız ağrıHareket edince yürüyünce daha çok oluyor mu ağrı bende biraz yürüyünce ayakta durunca felan hemen ağrı giriyor sizde de öyle mi
Bende aynıyım. Daha önce olumsuz tecrübelerim oldu biraz da onun etkisi. Ama demekki hormonlarla da ilgiliymiş.
Hormonlarla ilgili oldugu kesin bir de beni düşünün surekli progesteron ve östrojen aliyorum sizde salgilananlarin 5 kati var bende ilac saati takibi Allah hepimizin yardimcisi olsun ama doktorum ilk 3 aydan sonra psikolojin duzelecek dediBende aynıyım. Daha önce olumsuz tecrübelerim oldu biraz da onun etkisi. Ama demekki hormonlarla da ilgiliymiş.
Hormonlarla ilgili oldugu kesin bir de beni düşünün surekli progesteron ve östrojen aliyorum sizde salgilananlarin 5 kati var bende ilac saati takibi Allah hepimizin yardimcimiz olsun ama doktorum ilk 3 aydan sonra psikolojiniz duzelecek dedi. İlk 3 ay da oluomus bunlar
Ben de çok ilaç kullanıyorum. Progeston da dahil. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gitsin de ilaçlarımızı alırız,Hormonlarla ilgili oldugu kesin bir de beni düşünün surekli progesteron ve östrojen aliyorum sizde salgilananlarin 5 kati var bende ilac saati takibi Allah hepimizin yardimcisi olsun ama doktorum ilk 3 aydan sonra psikolojin duzelecek dedi
Ne kullanıyorsun canım bana regenosis mi Bi ilaç yazdı magnezyum içiyordum zaten Bi de kabızlık için dulco soft içebilirsin dediBen de çok ilaç kullanıyorum. Progeston da dahil. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gitsin de ilaçlarımızı alırız,
Benim icin de hersey yolunda gitsin de can sıkıntısına da razıyım progestrona daBen de çok ilaç kullanıyorum. Progeston da dahil. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gitsin de ilaçlarımızı alırız,
Progestan kullanıyorum kanamam olduğu için. Pıhtılaşma sorunum için Coraspin, oksapar ve bir de klasik Folik asit kullanıyorum. Bende de kabızlık var doğal yollarla halletmeye çalışıyorum şimdilik. Dulcosoft zararsız demi gebelikte de kullanılabiliyor aklımda bulunsun daNe kullanıyorsun canım bana regenosis mi Bi ilaç yazdı magnezyum içiyordum zaten Bi de kabızlık için dulco soft içebilirsin dedi
Ah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz daha allah razı olsun siz kaç haftalık oldunuz ? Bende saydığınız tüm şeylere dikkat ediyorum çalışıyorum öğretmenim hemde okul öncesi artık oturucam biraz napalımProgestan verdiyse hiç korkmayın ben de kullanıyorum. Kesiyor hemen. Ama var olan kan bitene kadar gelebilir benim doktor da öyle söylemişti. Benim de kanamam olmuştu ve çok korkmuştum Allaha şükür şuan kesildi ve bi sorun yok. Bilirsiniz gerçi ama siz yine de ağır kaldırmayın, yukarılara uzanmayın, bol bol dinlenin, bol su için hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah
Allah kolaylık versin işinizde afacanlarla uğraşmak zordur. Ben de çalışıyorum memurum. Ben bugün itibariyle 7+5im.geçen hafta kalp atışı duyduk çok şükür tedbir bizden takdir Allahtan diycez dualarla yolumuza devam edicez inşallahAh çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz daha allah razı olsun siz kaç haftalık oldunuz ? Bende saydığınız tüm şeylere dikkat ediyorum çalışıyorum öğretmenim hemde okul öncesi artık oturucam biraz napalım
Ahh canım inşallah aramızda 5-6 gün var o zaman rabbim kucağımıza almayı nasip etsinAllah kolaylık versin işinizde afacanlarla uğraşmak zordur. Ben de çalışıyorum memurum. Ben bugün itibariyle 7+5im.geçen hafta kalp atışı duyduk çok şükür tedbir bizden takdir Allahtan diycez dualarla yolumuza devam edicez inşallah