Evet öyle göbek deliğinin etrafı çok acıyordu benimdeKuzum bende de hep var ama ilerlemiyor gerilemiyor yerinde sayıyor ve benimkinin sebebi %100 o beyaz akıntı ben eminim artık. Mesela duştan sonra yarım gün falan olmuyor ondan sonra başlıyor. Her gün duş alınca olmuyor ama bence sebebi o gebelik akıntısı
yaaaa aslında bir arkadaşım da bundan sürekli şikayet ediyor ama o doğum yapmak üzere 40 haftayı doldurdu bir haftadır hep göbek deliğinin ağrıdığını söylüyordu doktor da bebek çok büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyordur demiş. Ona da önerdiği şey magnezyum canım. Ve bu durumu Doğumla falan ilişkilendirmemiş.
Evet öyleymiş inşaAllah hepimiz sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahım korusun bizleri ve bebişlerimizi dua dan başka yapcak birşey kalmadı ilaçlarıda kullanıyorum hakkımızda hayırlısı en çok sizlerinde ağrıları varsa bilgi vermekti amacım zaten mahnezyum çok önemliymiş bunu anladıkKuzum bende de hep var ama ilerlemiyor gerilemiyor yerinde sayıyor ve benimkinin sebebi %100 o beyaz akıntı ben eminim artık. Mesela duştan sonra yarım gün falan olmuyor ondan sonra başlıyor. Her gün duş alınca olmuyor ama bence sebebi o gebelik akıntısı
yaaaa aslında bir arkadaşım da bundan sürekli şikayet ediyor ama o doğum yapmak üzere 40 haftayı doldurdu bir haftadır hep göbek deliğinin ağrıdığını söylüyordu doktor da bebek çok büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyordur demiş. Ona da önerdiği şey magnezyum canım. Ve bu durumu Doğumla falan ilişkilendirmemiş.