Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Benimde 6 yıl sonra oldu anlıyorum seni iki aşılama ve tüp bebek olumsuz oldu buda Allahın takdiri kendi kendine oldu bazen bende çok evhamlanıyırum ama sonra kendimi telkinliyorum mesela benim mide bulantım başlamadı bunu bile acaba terslik mi var diyorum sonra belkide kolay hamilelik geçircem diye telkinliyorum ondan seni çok iyi anlıyorum umarım en son ki gittiğin doktora gitmeyeceksindir belliki o doktor sana hiç iyi gelmemiş doktorunu değiştir canım kesinlikle doktor tercihi çok önemli
Mutlaka doktorumu degistirecegim..saglkla ilerliyordur insallah💜 butun kaygilarim bosuna diyebilirim o gun umarim🌹seninde evladini saglikla kucgina almani diliyorum✨ bu zor yollardan gecenler sabır edenler gercekten anne olmayi hakediyorlar .rabbim buyuktur.🙏🏼

Selamm kızlar,
Bugün (6+3’te) şükürler olsun ilk kontrolümüze gidebildik 😂 Kesemizi gördük, içinde de minik bir kelebeğin nabzı atıyordu tık tık 🥹 Çok kısa da olsa dinletti doktorumuz 🙏
Bu da tüm teyzelerimize merhaba dediğimiz ilk ultrason fotomuz olarak dursun burada 🥰
Maşallah canım Allah sağlıkla ilerletip sağlıkla doğurmayı nasip etsin bazıları keseye göre cinsiyet tahmin ediyor acaba tahmin eden çıkar mı 😃 benimkiyle benziyor çünkü gerçi benimki seninkine göre solda bebek aman işte insanız her şeyide merak ediyoruz tabiki farketmezde işte 😌

benim tansiyonum hep dusuk bu hamilelik çarptı beni. bir onceki gebeliğim daha kolay geçmişti. bunda hep bi yorgunluk mide bulantısı dusuk tansiyon ne ararsan var
Bende aynı durumdayım.ilk hamileliğimde son güne kadar rapor almadan calıstım . bas dönmesi mide bulantısı bu hamileleğimde inanılmaz zorluyor en son bulantı hapı yazdı rahatladım

Bende aynı durumdayım.ilk hamileliğimde son güne kadar rapor almadan calıstım . bas dönmesi mide bulantısı bu hamileleğimde inanılmaz zorluyor en son bulantı hapı yazdı rahatladım
adi ne hapin? bas donmesi benim de oluyor bir ara coktu vertigo sandim sonra gecti ara ara geliyor doktor dusuk tansiyon dedi bana, hatta 9-4 tu tansiyonum. normalde de hep dusuk zaten

aynen ben. tum enerjimi aldı bu bulantı ağzımda acı bir tat canım hiçbirsey istemiyor ama yiyince kusmuyorum.. ne işe gidesim var ne içimden birsey geliyor.. gundelik hayatımı etkiliyor resmen. bulantı, biraz yorgunluk ve tansiyon dusuklugu. bol sivi al dedi doktor tansiyon dusuklugu icin ama su bile tiksindiriyor beni su an..
Ayyy o kadar bensin ki :KK43: Şu ağzımdaki tat asla düzelmiyor değişmiyor. Tek fark ben yedikçe bulantım azalıyormuş gibi hissedip çok yiyorum :KK43: Su ben de hiç içemiyorum hatta genel olarak sıvı tüketemiyorum :KK43: Ama sabır inşallah geçer en kısa zamanda 🙏

kızlar bugün 7+2 yiz doktor kontrolunde kalp atışı duyuldu bebek 7+0 mış. her şey yolunda dedi. gebelik testleri varmış devlette yaptırabılırsın dedı . siz yaptırdınız mı bu testleri. birde istanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi var mı.
Hayırlı olsun 🤗 ben de doktor bakıyorum anadolu yakasında. Ne tarafa yakınsın ben koşuyolu medipoldeki doktorlardan birine gideceğim sanırım. En rahat trafiksiz gidilen yer orası oluyor

Maşallah canım Allah sağlıkla ilerletip sağlıkla doğurmayı nasip etsin bazıları keseye göre cinsiyet tahmin ediyor acaba tahmin eden çıkar mı 😃 benimkiyle benziyor çünkü gerçi benimki seninkine göre solda bebek aman işte insanız her şeyide merak ediyoruz tabiki farketmezde işte 😌
Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah dünyaya :) Aaaa öyle bir şey mi var bizim sayfada tahmin eden var mı acaba? Aslında bu solda oluyormuş, yani sol tarafa tutunmuş. Zaten kontrolde de soldan yumurtlamışsın demişlerdi. Ayna görüntüsü olduğu için sağda görünüyor sanırım. Bana erkek gibi geliyor da bakalım ilerleyen günler ne gösterecek, hayırlısı olsun :)

Bu arada sen neden yoksun tablodaaaa....

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Bugün 5+0 kanlarım 700 1100 ve 3300 şeklinde arttı. Kese yok ama göremedik. Vajinal baktı yine yok. Bir yer gördü ama emin değil. O da 0.273 cm dedi 2 mm galiba

Merhaba
Bende 6+1 hamileyim. Sizdeki gibi iki kaybım var. Birinde 8.hafta kalbi durdu incelemeye yolladık turner sendromlu çıktı. İkincide beta hcg artmadı kürtaj oldum. Bugün şükür kalbi atıyormus. Bu üçüncü ve korkarak gidiyorum. Birbirimize çok dua edelim. Oksapar ecopirin ve folik asit bir de imom kullanıyorum.

Ayyy o kadar bensin ki :KK43: Şu ağzımdaki tat asla düzelmiyor değişmiyor. Tek fark ben yedikçe bulantım azalıyormuş gibi hissedip çok yiyorum :KK43: Su ben de hiç içemiyorum hatta genel olarak sıvı tüketemiyorum :KK43: Ama sabır inşallah geçer en kısa zamanda 🙏
ben de bie de hormonal degisikliklerden mi artik nedir bir mutlu olamama durumu var, normalde daha neseli bir yapim varken su an off puff modundayim can sıkıcı

Kızlar merhaba size bişey danışacağım kendim yaklaşık 6-7 senedir okb ve kaygı bozukluğu ile savaşıyorum. 25 yaşındayım sağlık memuruyum. Hamileliği öğrendiğimden beri kaygılanıp duruyorum ben ona yetecek miyim eskisi gibi hayatım olacak mı gebelikte çirkinleşecek miyim çalışabilecek miyim doğumdan sonra diye diye günlerim geçiyor. Kilo takıntım hep var hamile olduğumdan beri tarti görmek istemiyorum. Bunlar benim kaygı bozukluğumla alakalı değil mi geçecek hep kendime öyle telkin veriyorum. Eşimi de bu süreçte çok yordum
Kac haftalik hamilesiniz

Solda olunca kız mı oluyordu

Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah dünyaya :) Aaaa öyle bir şey mi var bizim sayfada tahmin eden var mı acaba? Aslında bu solda oluyormuş, yani sol tarafa tutunmuş. Zaten kontrolde de soldan yumurtlamışsın demişlerdi. Ayna görüntüsü olduğu için sağda görünüyor sanırım. Bana erkek gibi geliyor da bakalım ilerleyen günler ne gösterecek, hayırlısı olsun :)
Bende soldan yumurtladim bakalım hurafeler tutacak mı😄

X