- 15 Aralık 2023
- 1.755
- 1.783
- 28
evet kesinlikle yetmezse sipariş verilir ertesi gün geliyor zatenZibin atlet gibimi , kisa kollumu uzun kollumu bu konuda kafamda deli sorular varben cok az yeni dogan aldim hep 3-6 aldim tulumlari . Baktim yetmiyo alirim ucra da yasamiyorum nasilsa
Yeşile aşırı bayıldım bu neeeebir tane hastane çıkışı yeterli kesinlikle . o kadar çabuk büyüyorlar ki. isimli bitane saklamak için yaptıracağım sonra iki tane 0-3 ay takım aldım . uygun fiyatlı . hatta geldiler bak çokta güzeller yumuşacık . arkadaşım yeni doğan almıştı hep çocuk büyük doğdu . getirdiği hiçbir kıyafeti olmamıştı. başka bir arkadaş getirmişti evindeno yüzden çok ufak şeyleri pahalı ve çok fazla almayacağım . zıbın bol bol aldım . en çok zıbın gidiyormuş . aldığım iki takımı ekliyorum :)
Linda Harris Heart Pattern Siyah Yenidoğan Unisex Bebek Hastane Çıkışı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Linda Harris Heart Pattern Siyah Yenidoğan Unisex Bebek Hastane Çıkışı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Linda Harris Daisy Pattern Açık Yeşil Yenidoğan Kız Bebek 5’li Hastane Çıkışı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Linda Harris Daisy Pattern Açık Yeşil Yenidoğan Kız Bebek 5’li Hastane Çıkışı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hele canlı görsennnn öyle tatlı ki :)Yeşile aşırı bayıldım bu neeee
17+4’ten bildiriyorum bir gün kusmasam bir gün yine kusuyorum dün kusmalı günlerden biriydi meselaKızlar 14.haftaya gelip hala benim gibi günde 2-3 defa kusan var mı? Prilam falan hak getire artık iyice coştu, ne bk yiyeceğiz biz kuzum
Yani Prilam bana iyi geliyordu ama artık Prilam’ı da şçtiğim gibi kusuyorum. Ne yapsam bilemedim ya çok üzülüyorum doğru düzgün bir şey yiyemediğim için, bebek için endişeleniyorum17+4’ten bildiriyorum bir gün kusmasam bir gün yine kusuyorum dün kusmalı günlerden biriydi meselaBugün nasıl olacak göreceğiz. Prilama da devam ediyorum bu arada.
Dış kundağın çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar canım, astronot tulumları giyip çıkarmak çok zormuş.Kızlar geri döndüm. Bir takım ailevi zorluklar yaşadık ama buraya yansıtmak istemiyorum. Oldukça perişan olduk. Şimdi size sorum şu. Kışş bebelerine bir mi iki mi dış giyim almak lazım. Ben bir astronot tulum, bir owli dış kundak, bir tane kürklü ceket alacağım ama çok mu olur bilemedim?
Bende soft Air tercih ettim bakalım bide elimde wee yuvarlak varTeşekkür ederimmaa bende aldım emzik suluk onları atmamışım ama söylediğin farkı bilmiyordum ben kalkan bende alıcam çok faydasını görmüş arkadaşım
bende bu zamana kadar yaptım ama bazıları diyor o yüklemeden sonra bende şeker yükselmesi oldu çocuğu şeker hastası olan varmış kararsız kaldım o yüzden
benim ilk defa bu kadar belirgin bi ağrım var tedirgin oldum
Çok fazla salgın var benim küçük kızımla oğlum serumluk oldu gorumcemin kızı çocukları torunları hepsi arka arkaya serum yediler bende çok korktum ama bulaşmadi çok şükür kefir iç dün doktoruma soyledim 20. Haftadan önce reflor onermiyorm çok çok gerekmedikçe içindeki maddeyi onermiyoDun asiri bir gaz sancisi ve kusmayla bittibakalim bugun beni neler bekliyor .
Ay ben favorilerime ekledim bunları alicam bu arada kızımın adını İLAY düşünüyorum kısmetse rüyamda gördüm ilay koymustum çokta hoşumuza gitti baklim hayırlısıylaKızlar lcwde de hastane çıkışları var bakmak istersenizben ordan aldım
Bazı bebeklerde meme ucuna benzeyen ağızlı biberon meme reddine sebep olabiliyor. Bazı bebekler bu biberondan içmeyebiliyor. Bu gibi sebeplerle kaşık biberon kullanılıyor.Heh o aynen, bence de gereksiz pahalı. Set almicam ya ben setin anlamını anlamamıştım da ay aymış onlar en baştan almaya bence de hiç gerek yok. Bi şu kaşık biberondan emin değilim çok dandik duruyolar iyisi hangisidir acaba
Benimde listemde ilay varAy ben favorilerime ekledim bunları alicam bu arada kızımın adını İLAY düşünüyorum kısmetse rüyamda gördüm ilay koymustum çokta hoşumuza gitti baklim hayırlısıyla
Kiz yerim seni , al kiz al heves birakmadilar kizdaHanımlar bıktınız benden ama benim hastane çıkışı da kayınpeder aldı. Ama sizinkiler çok ciciymişben 1 tane daha alsam ikisini giydirsek ayıp mı olur skgmf
O da tatlı da ne biliyim ndgmf onu giydirmezsem de ayıp olur ya bebe hastanede 1 gece kalıyo zaten aksilik olmazsa 2 tane nasıl giydircme, kalsın neyse.Kiz yerim seni , al kiz al heves birakmadilar kizda
Al al bi gece onu giydirirsin aa terlemis dersin seninkini giydirirsin . O hengamede bisey olmaz. Evde de giydirirsin . Hastane cikisi diye illa sadece hastanede giyicek diye bir kaidemi varO da tatlı da ne biliyim ndgmf onu giydirmezsem de ayıp olur ya bebe hastanede 1 gece kalıyo zaten aksilik olmazsa 2 tane nasıl giydircme, kalsın neyse.
ayyy çok fena kustu dersin skdjfkjO da tatlı da ne biliyim ndgmf onu giydirmezsem de ayıp olur ya bebe hastanede 1 gece kalıyo zaten aksilik olmazsa 2 tane nasıl giydircme, kalsın neyse.