- 15 Nisan 2024
- 1.600
- 1.768
- 35
kız ne güzel sizinkiler alcak bi' şey bırakmadı. güle güle kullanın inşallahKar çok severim, Ankara'ya taşındığımdan beri kar yağmadı mdfmfm çucim şans getirir de yatırırım inşallah
Kayınvalide hediyesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne güzel sizinkiler alcak bi' şey bırakmadı. güle güle kullanın inşallahKar çok severim, Ankara'ya taşındığımdan beri kar yağmadı mdfmfm çucim şans getirir de yatırırım inşallah
Kayınvalide hediyesi
Sormaaa Allah'tan arabayı ana kucağını falan alabildim kendi kendimekız ne güzel sizinkiler alcak bi' şey bırakmadı. güle güle kullanın inşallah
Gönlünü ferah tut canım her şey iyiye gidicek birincisi dediğin gibi o kist çoğu kişide çıkıp kayboluyor benimkide öyle olacak diye düşün ikincisinde ise doktor demiş uzakta dokunması zor demiş önemli olan bebeğin şuan gelişiyor ve sağlıklı bundan sonra yediğin her şeyin bebeğime şifa olacak diye düşünerek ye her şey çok güzel olacakKızlar günaydın, maalesef bir takım tatsız haberlerle geldim.
Dün doktor kontrolüm vardı, bebeğin beyninde bilateral koroid pleksus kisti gördü doktor 2 tane.
Bu karşılaştığımız bir durum,25. haftadan sonra kayboluyor genelde dedi. Dün bende araştırdım hemen hemen herkes kaybolduğunu söylemiş..
Diğer konu da, bir önceki hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. O zaman yapılan kürtajdan kaynaklı olabileceğini düşündüğü amniotik bant varmış. Bu bebeğin bir uzvuyla temas ettiğinde ciddi anomalilere sebep oluyormuş. Ama bu bant bebeğe çok uzak ve çok kısa dedi. Yani imkansız diyemem ama çook düşük bir ihtimal bebeğe zarar vermesi. Gayet hareketli ve temas etmiyor o banda dedi.
Ağustos başında detaylı ultrasona gidecektim farklı bir doktora, o da belirtir size dedi.
Onun dışında bebeğin gelişimi vs çok iyiymiş.
Bu konular hakkında bilginiz var mı acaba? Yani çok stres yapmadım bebek de olumsuz etkilenmesin diye, olumlu düşünmeye çalışıyorum..
bize kimseden bisey gelmez sanirim cimri herkes aman ben zaten kendi zevkime gore alirim gider .Kar çok severim, Ankara'ya taşındığımdan beri kar yağmadı mdfmfm çucim şans getirir de yatırırım inşallah
Kayınvalide hediyesi
Fitil mi ? Bisey olmaz ya bazen ben unutuyorum koymayi , artkk kocaman oldular onlem olsun diye koyuyoruz . Kafana takma.kızlar progestanım evde kalmış bu sabah almasam bi' şey olur mu yaa çok korkuyorum
geçmiş olsun bu tip şeyler can sıkıyor ama umarım geçip gider hemen. ne kadar zor olsa da içini ferah tutKızlar günaydın, maalesef bir takım tatsız haberlerle geldim.
Dün doktor kontrolüm vardı, bebeğin beyninde bilateral koroid pleksus kisti gördü doktor 2 tane.
Bu karşılaştığımız bir durum,25. haftadan sonra kayboluyor genelde dedi. Dün bende araştırdım hemen hemen herkes kaybolduğunu söylemiş..
Diğer konu da, bir önceki hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. O zaman yapılan kürtajdan kaynaklı olabileceğini düşündüğü amniotik bant varmış. Bu bebeğin bir uzvuyla temas ettiğinde ciddi anomalilere sebep oluyormuş. Ama bu bant bebeğe çok uzak ve çok kısa dedi. Yani imkansız diyemem ama çook düşük bir ihtimal bebeğe zarar vermesi. Gayet hareketli ve temas etmiyor o banda dedi.
Ağustos başında detaylı ultrasona gidecektim farklı bir doktora, o da belirtir size dedi.
Onun dışında bebeğin gelişimi vs çok iyiymiş.
Bu konular hakkında bilginiz var mı acaba? Yani çok stres yapmadım bebek de olumsuz etkilenmesin diye, olumlu düşünmeye çalışıyorum..
Dün bende annemle alışveriş yaptım ama sadece bebeğin evde giyeceği tarzı şeyler aldık daha dış şeylere geçemedim hastane çıkışı kaç tane alsak yeterli olur hemen büyüyorlar ya çokda almak istemiyorum 10 lu paketler var daha az içerikli paketler var zaten bir tane isimli yaptırırım illaki hatıra olarak kalsın diyeÇok tatlılar bunlar nbende de şöyle bişi var ne bu bilmem
Madre güzel duruyor ya kullanışlı. Şu tepesindeki müzikli oyuncağı çalışırınca ağlamamı konuşmayalım ama dkfm
Eki Görüntüle 3449404
bize daha kimse de ben de şunu alayım demedi gözlerinin içine bakıyorum ama yok inşallah 2 ay kala açılırlar ahahahSormaaa Allah'tan arabayı ana kucağını falan alabildim kendi kendime
evet fitil ohh rahatladım. doktor da bi tehliken kalmadı ama 5. aya kadar nolur nolmaz alalım dedi ama kafaya taktım sabah sabahFitil mi ? Bisey olmaz ya bazen ben unutuyorum koymayi , artkk kocaman oldular onlem olsun diye koyuyoruz . Kafana takma.
Evett bende o şekilde kendimi rahatlatıyorum biraz.. Bir de farklı sorunlarla beraber gözükürse olumsuzmuş, ama öyle de bir durum yok dedi doktor.Gönlünü ferah tut canım her şey iyiye gidicek birincisi dediğin gibi o kist çoğu kişide çıkıp kayboluyor benimkide öyle olacak diye düşün ikincisinde ise doktor demiş uzakta dokunması zor demiş önemli olan bebeğin şuan gelişiyor ve sağlıklı bundan sonra yediğin her şeyin bebeğime şifa olacak diye düşünerek ye her şey çok güzel olacak
çok teşekkür ederim, ister istemez akıl kurcalıyor tabi kiigeçmiş olsun bu tip şeyler can sıkıyor ama umarım geçip gider hemen. ne kadar zor olsa da içini ferah tut
ben iki tane 10 lu paket alıcam 1 tane de yedek bi normal takım alıcam yanıma.Yenidoğan olarak da bunlara ilave 2 tane daha alırım normal takım. Gerisini hep 0-3 ay alıcam. Biraz da büyük gelsin bi şey olmazDün bende annemle alışveriş yaptım ama sadece bebeğin evde giyeceği tarzı şeyler aldık daha dış şeylere geçemedim hastane çıkışı kaç tane alsak yeterli olur hemen büyüyorlar ya çokda almak istemiyorum 10 lu paketler var daha az içerikli paketler var zaten bir tane isimli yaptırırım illaki hatıra olarak kalsın diye
Bende 1 tane hastane çıkışı var, 1 tane yetmez mi ki? Diğerlerini tekli alsak yani zıbını tulumu her neyse. Çıkışlar çok kalabalık paketler olduğu için ne kadar kullanılır bilemedimDün bende annemle alışveriş yaptım ama sadece bebeğin evde giyeceği tarzı şeyler aldık daha dış şeylere geçemedim hastane çıkışı kaç tane alsak yeterli olur hemen büyüyorlar ya çokda almak istemiyorum 10 lu paketler var daha az içerikli paketler var zaten bir tane isimli yaptırırım illaki hatıra olarak kalsın diye
Yok yok ben de ara ara unutuyorum .bisey olmazevet fitil ohh rahatladım. doktor da bi tehliken kalmadı ama 5. aya kadar nolur nolmaz alalım dedi ama kafaya taktım sabah sabah
Ben de bi tane aldim baska da zibinlar aldim tulumlar yeter tekli tekli bence hastane cikisi bitane. O kadar da moda ikonasi olmasinlar hemencecikBende 1 tane hastane çıkışı var, 1 tane yetmez mi ki? Diğerlerini tekli alsak yani zıbını tulumu her neyse. Çıkışlar çok kalabalık paketler olduğu için ne kadar kullanılır bilemedim
bir tane hastane çıkışı yeterli kesinlikle . o kadar çabuk büyüyorlar ki. isimli bitane saklamak için yaptıracağım sonra iki tane 0-3 ay takım aldım . uygun fiyatlı . hatta geldiler bak çokta güzeller yumuşacık . arkadaşım yeni doğan almıştı hep çocuk büyük doğdu . getirdiği hiçbir kıyafeti olmamıştı. başka bir arkadaş getirmişti evinden o yüzden çok ufak şeyleri pahalı ve çok fazla almayacağım . zıbın bol bol aldım . en çok zıbın gidiyormuş . aldığım iki takımı ekliyorum :)Bende 1 tane hastane çıkışı var, 1 tane yetmez mi ki? Diğerlerini tekli alsak yani zıbını tulumu her neyse. Çıkışlar çok kalabalık paketler olduğu için ne kadar kullanılır bilemedim
Zibin atlet gibimi , kisa kollumu uzun kollumu bu konuda kafamda deli sorular var ben cok az yeni dogan aldim hep 3-6 aldim tulumlari . Baktim yetmiyo alirim ucra da yasamiyorum nasilsabir tane hastane çıkışı yeterli kesinlikle . o kadar çabuk büyüyorlar ki. isimli bitane saklamak için yaptıracağım sonra iki tane 0-3 ay takım aldım . uygun fiyatlı . hatta geldiler bak çokta güzeller yumuşacık . arkadaşım yeni doğan almıştı hep çocuk büyük doğdu . getirdiği hiçbir kıyafeti olmamıştı. başka bir arkadaş getirmişti evinden o yüzden çok ufak şeyleri pahalı ve çok fazla almayacağım . zıbın bol bol aldım . en çok zıbın gidiyormuş . aldığım iki takımı ekliyorum :)
Linda Harris Heart Pattern Siyah Yenidoğan Unisex Bebek Hastane Çıkışı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Linda Harris Heart Pattern Siyah Yenidoğan Unisex Bebek Hastane Çıkışı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Linda Harris Daisy Pattern Açık Yeşil Yenidoğan Kız Bebek 5’li Hastane Çıkışı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Linda Harris Daisy Pattern Açık Yeşil Yenidoğan Kız Bebek 5’li Hastane Çıkışı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com