- 12 Temmuz 2022
- 25.106
- 3
- 89.707
- 528
Bilmiyorum ki anam sağıp dolaba atmıştım sonra baktığımda üstünde yağ birikmişti ama bayadır sağmadım. Tahin helvası vs yiyorum yağlandırsın diye yine deSütün yağlı mı orange? Benim çok yağlı değilmiş mesela bebek doysa da çabuk acıkıyor mesela
Ravia diye bir yağ varmış sanırım baya etkiliyormuş, ben de ondan aldım. Koyu kıvamlı ve sarı renge yakın olması gerekiyormuş sanırım doyuruculuk içinBilmiyorum ki anam sağıp dolaba atmıştım sonra baktığımda üstünde yağ birikmişti ama bayadır sağmadım. Tahin helvası vs yiyorum yağlandırsın diye yine de
Ravla mı, zeytinyağınu aldım bebek için o dediğini de gördüm olmadı onu alayımRavia diye bir yağ varmış sanırım baya etkiliyormuş, ben de ondan aldım. Koyu kıvamlı ve sarı renge yakın olması gerekiyormuş sanırım doyuruculuk için
Bende aldim bi kacgundur iciyorum insallah ise yarar. Gerci ben tatli kasigi iciyorumRavia diye bir yağ varmış sanırım baya etkiliyormuş, ben de ondan aldım. Koyu kıvamlı ve sarı renge yakın olması gerekiyormuş sanırım doyuruculuk için
Bebege zeytinyagi simdi neden aldin ?Ravla mı, zeytinyağınu aldım bebek için o dediğini de gördüm olmadı onu alayım
ben yapmadım hiç ama annem bizi öyle uyutuyormuş. güvende hissediyorlar sanırım.Kızlar bebem uyumuyordu yüzüne ağız mendili tülbent kapattım uyudu. Kameradan kontrol ediyorum ama yüzünü göremiyorum tabi. Boğulmaz inşallah. Yüzünü kapatan var mı benim gibi? Kendine yandaş arıyorum yeminlen
benim de aynı. hatta dün 2 saat içerisinde beş kere emzirdim. sağlık ocağı tartısı yanlış değilse küvezden çıktığımızdan ber günlük ortalama 50 gr almış. yani yetiyor süt sadece mememizi seviyorlar benceBenimki hala 2 saatte 1 emiyor ya asla arası açılmıyor aksine kısalıyor. Mamayı bıraktım diye daha sık mı acıkıyor acaba.
Doktor verebilirsin dedi bana kaka yapamadığında, 4 gün falan yapmamıştı ya bi ara. Yeni doktora sormadım gerçi de yine veriyorum yapmazsa ve zorlanıyosaBebege zeytinyagi simdi neden aldin ?
Ben de haftaya gitcem mamayı kestikten sonra ilk defa tartılacak bakalım ne çıkcakben yapmadım hiç ama annem bizi öyle uyutuyormuş. güvende hissediyorlar sanırım.
benim de aynı. hatta dün 2 saat içerisinde beş kere emzirdim. sağlık ocağı tartısı yanlış değilse küvezden çıktığımızdan ber günlük ortalama 50 gr almış. yani yetiyor süt sadece mememizi seviyorlar bence
Bizde henüz bir gelişme yok. Sürekli emme istemiyor ama oyle emzireyim gazını cıkarayım bırakayım uyusun asla. Hele bugün krizlerdeyiz resmen valla benim de sinirim bozuldı iyicene ne gece dogru dürüst uyudu ne gündüz bagırınıyor sürekli. kucakta veya ayakta uyusa tutucam ona bile razıyım da oyle bile uyuyamıyor ki gazdan. Ne zaman nerde nasıl ne kadar uyudugumuz karman corman yani bir gün bir güne uymuyor. Gaz sancılarımın bitmesini bekliyorum en azından bir gece rutini oluşturmak için. İnşallah bu sefer başarabilirim aminBebeği 2 aylık civarında olan, aynı zamanda bebeği sürekli emmek, gece gündüz kucakta uyumak isteyen analar, durumlarda gelişme var mı? Bize gelecekten haber verin düzelmelerigece gündüz uyku saatleriniz bir düzene girdi mi? Bebolar gündüz ne kadar uyanık kalıyorlar, neler yapıyorsunuz?
Link var mı eylülRavia diye bir yağ varmış sanırım baya etkiliyormuş, ben de ondan aldım. Koyu kıvamlı ve sarı renge yakın olması gerekiyormuş sanırım doyuruculuk için
Benimki de maksimum 2 saat bazen 1.5 saatte bir oluyor. Dogru dürüst uyumadıgı için de z3 saatte biri gördüğümüz nadirdir. Sütüm de yağlı aslında sagıp poşete koyunca birikiyor üstte görüyorum aslında ama bnm bebiş oburiks heralde bilemedimBenimki hala 2 saatte 1 emiyor ya asla arası açılmıyor aksine kısalıyor. Mamayı bıraktım diye daha sık mı acıkıyor acaba.
Daha bugün bana yardıma gelen abla dedi ben cocuklarımı 40 gün yüzlerini örtüp uyuturdum öyle güzel uyurlardı diye ama benimki sapkası kaysa az gözüne dogru gıcık olup aglıyor kapattırmıyor yüzünü. Belki de yenidoğdugu zamandan itibaren yapmak gerekti bilmiyorumKızlar bebem uyumuyordu yüzüne ağız mendili tülbent kapattım uyudu. Kameradan kontrol ediyorum ama yüzünü göremiyorum tabi. Boğulmaz inşallah. Yüzünü kapatan var mı benim gibi? Kendine yandaş arıyorum yeminlen
2 saatte 1 alarm kuruyorum gece, 1.5 saat sonra ağlıyor. Daha bu sabaha karşı ilk defa alarmı duydum o da 1 saat 45 dakikaya kurmuştum yani 15 dakika uzattı süreyi sadece dkgkBenimki de maksimum 2 saat bazen 1.5 saatte bir oluyor. Dogru dürüst uyumadıgı için de z3 saatte biri gördüğümüz nadirdir. Sütüm de yağlı aslında sagıp poşete koyunca birikiyor üstte görüyorum aslında ama bnm bebiş oburiks heralde bilemedim
Link var mı eylül
Dün gece yaşananlar:Bizde henüz bir gelişme yok. Sürekli emme istemiyor ama oyle emzireyim gazını cıkarayım bırakayım uyusun asla. Hele bugün krizlerdeyiz resmen valla benim de sinirim bozuldı iyicene ne gece dogru dürüst uyudu ne gündüz bagırınıyor sürekli. kucakta veya ayakta uyusa tutucam ona bile razıyım da oyle bile uyuyamıyor ki gazdan. Ne zaman nerde nasıl ne kadar uyudugumuz karman corman yani bir gün bir güne uymuyor. Gaz sancılarımın bitmesini bekliyorum en azından bir gece rutini oluşturmak için. İnşallah bu sefer başarabilirim amin
Bizimkide file sevmiyordı basıyordı çığlığı sonra keşfettim küvetin içine suyu doldurdum az ayaklarını soktum önce öyle bir sevdi ki şimdi üstünü soyuyorum ya anlıyor banyo yapacağını nasıl heyecanlanıyorOhooo neler yapiyorum , dun fileyi cikardik yavas yavas ayaklarini islatarak basladik daha rahatti ama bakicaz
Aman benimki alıyor da noluyorÇocuk emzik alıyorsa emzik gerçekten çok büyük nimet
Amin kardeş amin. Gercekten o hiç birseyin işe yaramadıgı kriz anları o derin caresizlik insanı cok yıpratıyor. Hayırlısıyla 4. Aya ulaşınca uyku düzenimiz olmazsa bu sefer bir danışmanlık almayı düşünüyorum. Gazın bittiğini varsayıyorum tabi. Yoksa ben de saat saymaktan artık geceleri kafayu yiyorum. 1.5 -2 saat ugrastıgımı bilirim kızımı uyuturken sonra sabaha kadar yarım saatte bir falan uyanıyordu bu dediğim cocuk 1 yasında falan ac desen ac değil boklu desen değil. Elimde telefonda netflix dizileri izleye izleye cocuk sallıyordum cıldırmamak için. Allahım aynı seyleri yaşamak istemiyorum. Su anki en büyük gerginliğim ondan onu farkettim ya aynı seyler olursa ya gecmezse ya 2 sene yine uyuyamazsak diye. Geleceği düşünüp simdiki zamandaki sabrımdan calıyorum ama elimde de değil. O yüzden gerekirse uyku egitimi alıcam gerekirse aglatıcam ki cok karşıydım ama gergin anne gergin bebek otekisi daha kötü cocuk için.Dün gece yaşananlar:
Memeyi görünce bile kıyamet koparmak,
Ayakta sallanmaya hayır,
Asla yapmayacağım demiştim ama battaniye ile sallanmaya hayır,
Kucakta uyumaya hayır,
Emzige hayır,
Omuzda uyumaya hayır.
Artık dedim ben başka bir yol bilmiyorum Allahım nolur yardım et. Her akşam aynı şeyler yaşanıyor harfiyen, her akşam ikimiz de ağlıyoruz. En son aklıma büyük kızımda yaptığım bir şey geldi. Tatlı kaşığına mememden süt sağdım, ağzına döktüm, hemen peşine memeyi soktum. Emme, uyuma, kapanış. Benim için tükeniş. Gün boyu kucakta, memede ama akşamki 2-3 saat süren krizlerde 10 katı yoruluyorum. Her gün ne yapacağımı şaşırıyorum. Elimden gelen her şeyi yapıyorum ama olmuyor. Kaka yapsa hızlıca değiştirsem bile kriz çıkıyor uyku yüzünden ve sonra yukarıdakiler tekrarlanıyor. Allahım bizlere sağlık, kolaylık, çare versin, yol göstersin
Yok canım hiç merak etme sizin durum gaz bitince biter. Benim büyük doktorları şaşırtacak derecede gazliydi ama gazı bitince uykusu düzelmişti. Her akşam saatlerce battaniyede sallardik, akşamın sonunda ellerim açılmazdı hemen o tutuş şeklinde kalırdı.Aman benimki alıyor da noluyorgaz sancısıyla ıkınırken emzik memzik kalmıyor agızda bu sefer ona sinirleniyor her türlü fenalardayız
Amin kardeş amin. Gercekten o hiç birseyin işe yaramadıgı kriz anları o derin caresizlik insanı cok yıpratıyor. Hayırlısıyla 4. Aya ulaşınca uyku düzenimiz olmazsa bu sefer bir danışmanlık almayı düşünüyorum. Gazın bittiğini varsayıyorum tabi. Yoksa ben de saat saymaktan artık geceleri kafayu yiyorum. 1.5 -2 saat ugrastıgımı bilirim kızımı uyuturken sonra sabaha kadar yarım saatte bir falan uyanıyordu bu dediğim cocuk 1 yasında falan ac desen ac değil boklu desen değil. Elimde telefonda netflix dizileri izleye izleye cocuk sallıyordum cıldırmamak için. Allahım aynı seyleri yaşamak istemiyorum. Su anki en büyük gerginliğim ondan onu farkettim ya aynı seyler olursa ya gecmezse ya 2 sene yine uyuyamazsak diye. Geleceği düşünüp simdiki zamandaki sabrımdan calıyorum ama elimde de değil. O yüzden gerekirse uyku egitimi alıcam gerekirse aglatıcam ki cok karşıydım ama gergin anne gergin bebek otekisi daha kötü cocuk için.
Allahım bizim yavrularımıza da bu banyo heyecanını nasip kısmet etBizimkide file sevmiyordı basıyordı çığlığı sonra keşfettim küvetin içine suyu doldurdum az ayaklarını soktum önce öyle bir sevdi ki şimdi üstünü soyuyorum ya anlıyor banyo yapacağını nasıl heyecanlanıyor
Sen seç, ben de aynısından alayımRavla Lohusa Yağı (Katkı Koruyucu Analizli )- 250ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ravla Lohusa Yağı (Katkı Koruyucu Analizli )- 250ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Organik MİKS ANNE 260gr | Beyorganik
Katkısız, koruyucusuz, ANNE mix sizlerle.. Şimdi Alışverişe Başla.www.beyorganik.com
Bu ikisini önerdi arkadaşım, emme süresi uzun diyince. Sütü yağlandırıyormuş, böylece daha doyurucu oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?