2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ay valla agzından bal damlıyor inş öyle olur gececegini kesin bilsem kafam daha rahat olucak sıkmıcam kendimi bu kadar. Zaten zor bir cocuk gecti başımdan alışkınımdır bunda daha relaks olurum diyordum oyleydim başlarda ama aynı kafada kalamadım resmen ya
İns sizin bebiş de 40 ı cıktıktan sonra akıllanır

Eşim yarıyıl tatilinde yatağa alıştıracakmis kafaya koydu, zorlamadan kastım bu bence başarısız olacak ama bakalım. Ne normal ne değil inanın ben de bilmiyorum inşallah düzene girer bebeğinizin uykuları

Gece beslenmelerini ne zaman bırakmak gerekir kızlar ya . 3. Ay bitsin öyle deneyeyim diyorum . Alışmasın istiyorum gece yemeğe . Ama hangi aydan sonra öneriliyor bu durum acaba

Aynen Derya ya, ilki zaten çok zordu, geçeceğini bildiğim için daha rahat olurum diyordum. Sonra olanlar oldu ama onun sebebi gazdı, bunun sebebini anlayamamak ve bir çare bulamamak çok yıpratıyor beni. 7/24 tüm zamanımı bu çocuğa veriyorum şu an, büyükle hiç ilgilenemez oldum ve yine de bunları yaşayınca ağrıma gidiyor galiba. Mantıken geçeceğini bilmekle bir günü geçirmek çok farklı şeyler oluyor. Her sabah çok şükür bir gün daha geçti diyorum, sükürsüzlük de yapmak istemiyorum ama bazı zorluklar yaşanıyor.

En iyisi eczaneden sen bize uygun biraz kafa hafifletici ilaçlar ver de öyle atlatalım bu dönemi

Gece beslenmelerini ne zaman bırakmak gerekir kızlar ya . 3. Ay bitsin öyle deneyeyim diyorum . Alışmasın istiyorum gece yemeğe . Ama hangi aydan sonra öneriliyor bu durum acaba
Ben ek gıdayla beraber kesmenin daha doğru olduğunu okumuştum cano 6.ayda

Kv biz iyi oldu mu acaba

Sen seç, ben de aynısından alayım @Kumraladamavituna1
Lohusa yağını sipariş ettim bakalım vatana millete hayırlar. Şu haliyle de uzun sürüyordu emme, yağlı olunca daha zor çekiyorlar galiba 2 saate çıkmasa bari

bu şekilde yapınca bebeği elinizde mi tutuyorsunuz yıkarken yoksa küvetin içine başka bi şey mi koyuyorsunuz

Soğumuyo mu su yıkayasıya

Lohusa yağını sipariş ettim bakalım vatana millete hayırlar. Şu haliyle de uzun sürüyordu emme, yağlı olunca daha zor çekiyorlar galiba 2 saate çıkmasa bari
Yok yahu o kadar zor olamaz herhalde, zaten emmeleri de güçlenmiştir biraz hallederler. Hep aktif emerek mi uzun sürüyor, hep yutkunarak? Bizimki öyle değil, emzik gibi emiyor bazen.

Yok yahu o kadar zor olamaz herhalde, zaten emmeleri de güçlenmiştir biraz hallederler. Hep aktif emerek mi uzun sürüyor, hep yutkunarak? Bizimki öyle değil, emzik gibi emiyor bazen.
Yani cokcokcokcok yutkun, 3 sn bekle, cokcokcokcok yutkun, 4 sn bekle şeklinde anam. Sonlara doğru boşa emiyor

Bende aynı durumdayım :) 36 gün oldu iyiye gittiğimiz hiç olmadı :) doktor nurse harveys colex şurup yazdı dün kullanmaya bugün başladık yararı olursa söylerim

Kırk üzerinden 24 gün geçmiş aşağı yukarı normal adet zamanı gibi. Kırk biter bitmez başlayabilir adetiniz diye bi video izlemiştim benim de net bilgim yok
Bi süre olmam diye kurmuşum kafamda olunca şaşırdım ama evet normal zaman gibi duruyor . Olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…