• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Kızlar benim düştüğüm bi hata var siz düşmeyin benzer hareketler yapıyorsa sizinkiler de. Gazı varken bizimki sadece meme ucunu almaya çalışıyor ağzına ağzını küçük açıp. O da memeyi yara yapıyor süt incisine yol açıyor. Bugün fark ettim. Eğer emerken gazı çıktıysa o zaman ağzını kocaman açıyor tüm o kahverengi bölgeyi alıyor ağzına. Fark ederseniz siz de gazını çıkarmadan emzirmeyin sonra öldürüyor acısı

Mama hazırladım verdim içiyor valla şu an :( offff sütüm yetmiyor mu kaygısı loading şimdi
Doktora dedim ki mama veriyorum cuk cuk iciyor ustine meme iciyo ustune yetmiyo yine meme istiyor araniyor. Yok o ac degildir senin memede olmak ostiyordur dedi. Zaten arada kusuyo fazla geliyo anliyorum ama versem yer yine.
Kardesime benziyo ne ilac versem yemek zannedip yalaniyo🤣 annem dedi ki isin var buyuyunce ilaclari iyice gizlememiz gerekecek🤣🤣

Geceleri tek meme emmesi yeter mi? İkinciye geçmeden uyuyor

Ay bugün relactazı araştırdım ben alıcam galiba. İnşallah bize de iyi gelir internetten mi, eczaneden mi aldın canım
Ben eczacıyım canım. Bu tarz ürünleri eczaneden alırsanız daha iyi olur. Hem saklama koşulları hem de orijinalliği acısından güvenilir olur.

Kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz?
Kucakta uyuyor bizimki genelde gece uykusuna gececekse bazen gecemiyor o zaman ayagımda sallıyorum hafifce her zaman istemiyor ayakta sallanmayı. Gündüzleri de nuna nın manuel salımcak gibi birseysi var yerde onla sallıyorum Elimle ritmik bir sekilde. Yani bir standardımız yok henüz. Ama kesinlikle memede uyumuyor.

Bir de bebişlerimizin günleri aynı nasıl kullandın kaç damla verdin
Ben daha dün basladım kullanmaya 8 damla 8 kereye kadar verilir diyor prospektüste ama ben azıcık sütümü yemek kasıgına sagdım elimle içine 5 damla damlatıp içirdim arkasından emzirdim. 3 kere verdim sanırım. Mama kullanıyorsan direk mamaya karıştırabilirsin.

Doktora dedim ki mama veriyorum cuk cuk iciyor ustine meme iciyo ustune yetmiyo yine meme istiyor araniyor. Yok o ac degildir senin memede olmak ostiyordur dedi. Zaten arada kusuyo fazla geliyo anliyorum ama versem yer yine.
Kardesime benziyo ne ilac versem yemek zannedip yalaniyo🤣 annem dedi ki isin var buyuyunce ilaclari iyice gizlememiz gerekecek🤣🤣
Hiç kusmuyordu memeye bağlı olduktan sonra kusmalar başladı. Balık gibi ne versem yiyor sjfkd

Küçük kıyafet alma çok çabuk büyüyorlar diyen eşe dosta selam olsun, yine 1-2 ay kıyafet alışverişi yaptım az önce :))) muhtemelen küçük değil büyük aldıklarım elimde patlayacak.

Benimki de öyle, gaz damlasını öyle bir zevkle içiyor ki kıskanıyorum 😂
Biri gorse der ki seni anan ac birakiyo cocugum dogurmuyo. Halbuki o saniye ayirmisim memeden. Emme refleksi yuzunden cocuklar surekli aranacaktir dedi. Doktorun 2 cocugu var ikisi de kolikti dedi. Turk tibbini birakip rus avrupa tibbina falan bakmaya baslamistim artik dedi caresizlikten . Terzi kendi sokugunu dikemiyor yani dedim🤣 sen oyle dersen biz olelim be doktorcum haha

Küçük kıyafet alma çok çabuk büyüyorlar diyen eşe dosta selam olsun, yine 1-2 ay kıyafet alışverişi yaptım az önce :))) muhtemelen küçük değil büyük aldıklarım elimde patlayacak.
Aynen ben . Arada senden influnce olduklarimda var 🤣🙈Allahtan bazilarinda ben kimseyi dinlemeyip kucuk aldim ona ragmen hala baslayamadik🤣

Back