Doğduğundan beri söylüyorum gün gün huyları değişiyor her güne yeni bi güncelleme geliyorYeni huyu oldu yahu kendi kendine uyuyordu şimdi deli gibi aranıyor devamlı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.190
- 528
Kızlar benim düştüğüm bi hata var siz düşmeyin benzer hareketler yapıyorsa sizinkiler de. Gazı varken bizimki sadece meme ucunu almaya çalışıyor ağzına ağzını küçük açıp. O da memeyi yara yapıyor süt incisine yol açıyor. Bugün fark ettim. Eğer emerken gazı çıktıysa o zaman ağzını kocaman açıyor tüm o kahverengi bölgeyi alıyor ağzına. Fark ederseniz siz de gazını çıkarmadan emzirmeyin sonra öldürüyor acısı
- 2 Ocak 2021
- 4.812
- 5.257
- 108
Doktora dedim ki mama veriyorum cuk cuk iciyor ustine meme iciyo ustune yetmiyo yine meme istiyor araniyor. Yok o ac degildir senin memede olmak ostiyordur dedi. Zaten arada kusuyo fazla geliyo anliyorum ama versem yer yine.Mama hazırladım verdim içiyor valla şu an offff sütüm yetmiyor mu kaygısı loading şimdi
Kardesime benziyo ne ilac versem yemek zannedip yalaniyo annem dedi ki isin var buyuyunce ilaclari iyice gizlememiz gerekecek
- 22 Şubat 2023
- 10.181
- 11.323
- 218
- 37
Mamayı tok olsalar da içiyorlar sanki yaMama hazırladım verdim içiyor valla şu an offff sütüm yetmiyor mu kaygısı loading şimdi
- 28 Ağustos 2018
- 1.213
- 1.280
- 133
biz bu saatte yine sancılardayızzzz.Canım ben de sallıyorum yapmam dediğim nr varsa yapıyorum o beni yönetiyor resmen. Bizde gazdan muzdaribiz tüm gün bebişle uğraşmaktan anam ağlıyor
- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.190
- 528
Ben hep tek meme veriyorum hiç ikisini aynı beslenme saatinde veremedimGeceleri tek meme emmesi yeter mi? İkinciye geçmeden uyuyor
Ben eczacıyım canım. Bu tarz ürünleri eczaneden alırsanız daha iyi olur. Hem saklama koşulları hem de orijinalliği acısından güvenilir olur.Ay bugün relactazı araştırdım ben alıcam galiba. İnşallah bize de iyi gelir internetten mi, eczaneden mi aldın canım
Kucakta uyuyor bizimki genelde gece uykusuna gececekse bazen gecemiyor o zaman ayagımda sallıyorum hafifce her zaman istemiyor ayakta sallanmayı. Gündüzleri de nuna nın manuel salımcak gibi birseysi var yerde onla sallıyorum Elimle ritmik bir sekilde. Yani bir standardımız yok henüz. Ama kesinlikle memede uyumuyor.Kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz?
Ben daha dün basladım kullanmaya 8 damla 8 kereye kadar verilir diyor prospektüste ama ben azıcık sütümü yemek kasıgına sagdım elimle içine 5 damla damlatıp içirdim arkasından emzirdim. 3 kere verdim sanırım. Mama kullanıyorsan direk mamaya karıştırabilirsin.Bir de bebişlerimizin günleri aynı nasıl kullandın kaç damla verdin
- 24 Ekim 2022
- 902
- 1.100
- 43
Benimki de hep öyle yetmese aranır herhalde bilemiyorum ama mümkün değil diğer memeyi ememiyorGeceleri tek meme emmesi yeter mi? İkinciye geçmeden uyuyor
- 26 Şubat 2024
- 5.902
- 6.097
- 113
Hiç kusmuyordu memeye bağlı olduktan sonra kusmalar başladı. Balık gibi ne versem yiyor sjfkdDoktora dedim ki mama veriyorum cuk cuk iciyor ustine meme iciyo ustune yetmiyo yine meme istiyor araniyor. Yok o ac degildir senin memede olmak ostiyordur dedi. Zaten arada kusuyo fazla geliyo anliyorum ama versem yer yine.
Kardesime benziyo ne ilac versem yemek zannedip yalaniyo annem dedi ki isin var buyuyunce ilaclari iyice gizlememiz gerekecek
- 26 Şubat 2024
- 5.902
- 6.097
- 113
Benim hep tek meme canım, gece de gündüz de. Doymazsa aranmaya devam ediyor diğer memeyi veriyorum. Aynı emzirmede iki meme neredeyse hiç olmadı bizdeGeceleri tek meme emmesi yeter mi? İkinciye geçmeden uyuyor
- 2 Ocak 2021
- 4.812
- 5.257
- 108
Kiz insan suruba hallenir mi cok guluyorum. Butun ilaclara agzini aciyo balik gibi.Hiç kusmuyordu memeye bağlı olduktan sonra kusmalar başladı. Balık gibi ne versem yiyor sjfkd
- 26 Şubat 2024
- 5.902
- 6.097
- 113
Benimki de öyle, gaz damlasını öyle bir zevkle içiyor ki kıskanıyorumKiz insan suruba hallenir mi cok guluyorum. Butun ilaclara agzini aciyo balik gibi.
- 26 Şubat 2024
- 5.902
- 6.097
- 113
- 2 Ocak 2021
- 4.812
- 5.257
- 108
Biri gorse der ki seni anan ac birakiyo cocugum dogurmuyo. Halbuki o saniye ayirmisim memeden. Emme refleksi yuzunden cocuklar surekli aranacaktir dedi. Doktorun 2 cocugu var ikisi de kolikti dedi. Turk tibbini birakip rus avrupa tibbina falan bakmaya baslamistim artik dedi caresizlikten . Terzi kendi sokugunu dikemiyor yani dedim sen oyle dersen biz olelim be doktorcum hahaBenimki de öyle, gaz damlasını öyle bir zevkle içiyor ki kıskanıyorum
- 2 Ocak 2021
- 4.812
- 5.257
- 108
Aynen ben . Arada senden influnce olduklarimda var Allahtan bazilarinda ben kimseyi dinlemeyip kucuk aldim ona ragmen hala baslayamadikKüçük kıyafet alma çok çabuk büyüyorlar diyen eşe dosta selam olsun, yine 1-2 ay kıyafet alışverişi yaptım az önce :))) muhtemelen küçük değil büyük aldıklarım elimde patlayacak.
- 8 Temmuz 2015
- 135
- 171
- 103
Tek memeyi kaç dk emiyor peki kumralBenim hep tek meme canım, gece de gündüz de. Doymazsa aranmaya devam ediyor diğer memeyi veriyorum. Aynı emzirmede iki meme neredeyse hiç olmadı bizde
- 8 Temmuz 2015
- 135
- 171
- 103
Kaç dk sürüyor peki tekBenimki de hep öyle yetmese aranır herhalde bilemiyorum ama mümkün değil diğer memeyi ememiyor