• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Ara ara disari cikariyodum bugun ilk defa esimle ciktik o da cok hevesleniyordu. Genelde uyuyo pisetinde. Ama bu sefer erken uyandi ve bakinmaya basladi geliyor gelmekte olan dedim. Nitekim oyle oldu ciglik cigliga aglamaya basladi. Emzik de kullanmiyor. Kullansa en azindan biraz oyalar ama boyle nasil olacak bilmiyorum . Ya kucakta olacak , ya da memede baskasini asla kabul etmoyo. 2-3 gune 1 aylik olacak.

Link açılmıyor anam, File’nin bezini ben de merak ediyordum sen söyleyince denemeyeyim madem. Ben ıslak pamuk ve molfix izotonikle dönüşümlü kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı
Alma alma arkası lastikli değilmiş zaten takınca belinden çiş çıktı hep. Meğer belindeki lastik o işe yarıyormuş. Az önce baktım pişiği tamamen geçmiş bezi bi o bi diğeri kullanmak pek iyi değilmiş onu anlamış oldum. Ben şuan tamamen pamuğa geçtim pamuklar bitene kadar sabrım dayanana kadar pamukla devam djdjdjd
Bu arada ıslak mendil linkini bi daha atayım almak isteyen olursa
Fresh'n Soft Yenidoğan Islak Mendil 3'lü Fırsat Paketi / 120 Yaprak

Şuan pamuk ıslatıyorum biraz pişik oldu gibi.
Ama hastanede şunu kullanıyorlardı bayıldım. Sanki tuvalet kağıdını ıslatmışsın gibi sleepy mesela ıslak mendil yapısı var daha naylonumsu mu desem öyle bişey. Ama çok fazla olduğundan yeni de almadım. 5 bin tane aldık herşeyi yeni bişey alamıyorum resmen.
Bezi de molfixten gidiyorum. 1 beden bitti diye eşim dedi file bez çıkartmış bi denemelik alalım nasıl olsa sık değişiyor. Salak gibi he dedim. Hemen pişik oldu. Bezden mi bilmiyorum ama sinir oldum hemen molfixe geri döndüm. İnşallah ilerlemez
Molfixin yeni cikanindan aldım çok güzelmiş oda 2 no ama büyük biraz elimde bio naturel var sleepy onu gunduz gecede Molfix bagliyorum gece kaçak olmasın diye çok yapinca

Molfixin yeni cikanindan aldım çok güzelmiş oda 2 no ama büyük biraz elimde bio naturel var sleepy onu gunduz gecede Molfix bagliyorum gece kaçak olmasın diye çok yapinca
Yoğunbakımda da molfix 2 beden kullanıyorlardı hatta bi ara 3 beden falan taktılar nasıl oluyorsa küçücük de duruyordu. Ben 1 bedeni bi takıyorum altta bi ton boşluk kalıyor 🥲🥲 Molfixi ablam da 3 çocukta kullandı anladım ki riske atmaya gerek yokmuş bazı şeyleri 😁

Yoğunbakımda da molfix 2 beden kullanıyorlardı hatta bi ara 3 beden falan taktılar nasıl oluyorsa küçücük de duruyordu. Ben 1 bedeni bi takıyorum altta bi ton boşluk kalıyor 🥲🥲 Molfixi ablam da 3 çocukta kullandı anladım ki riske atmaya gerek yokmuş bazı şeyleri 😁
Alla alla büyük bayagi bende slepy ile büyüttüm öncekini bikere almıştım ona beze alistirirken oda kocamandı bu arada evet belinde lastik var molfixin hoşuma gitti ıslak.mendilide onu aldım kullanıyorum

nursen6161 nursen6161 D derya32 hermoniel hermoniel L Lila2455 bugun ilk defa sabahtan aksama kadar anca 1 saat uyumustur surekli ikindi agladi gaz sancisi oldugu cok belli aslinda ama sabahtan aksama kadsr surunce sasirdim. kaka yapti cis de yapti banyo yaptirdim emzirdim surekli ama huzursuzlugu pek gecmedi gun boyu. en son sutum mu yetmiyor acaba diye dusundum. bir de biogaia damlaya baslamistim acaba bagirsaklarini mi hizlandirdi daha cok mu gaza sebep oldu bilemedim.
boyle bir durum yasadiniz mi hic? evde tek kullanimlik mama var verip denesemmi rahatlar mi diye yokss cis ve kaka yapti kac kez benden emiyor zaten diyip elesem mi o secenegi. emzlk de tutmuyor bu arada dogdugundan beri

Canım molfixin hangi serisini kullanıyorsun 1 beden mi hala ? Ben sleepy bionatural kullanıyorum ama yeni paket aldım resmen iç pamuğunu azaltmışlar bez hafiflemiş kalitesi düşmüş gibi geldi 2 kere de üzerine geçmişti ilk defa o yüzden değiştireceğim galiba , aklımda molfix var

Canım molfixin hangi serisini kullanıyorsun 1 beden mi hala ? Ben sleepy bionatural kullanıyorum ama yeni paket aldım resmen iç pamuğunu azaltmışlar bez hafiflemiş kalitesi düşmüş gibi geldi 2 kere de üzerine geçmişti ilk defa o yüzden değiştireceğim galiba , aklımda molfix var
Klasik mavisinden almıştım. 1 beden şuan 60 tane almıştım bitti bi 60 tane daha aldım. Migros hemenden money ile söyleyince baya uyguna geliyor hatta. Bu arada bebiş henüz 4 kiloya ulaşmadı kıyas için de söylemiş olayım

Molfixin hangi serisini kullanıyorsun canım ? Büyüklük olarak sleepy ile kıyasla nasıl ? Ben yeni aldığım bionatural paketi hiç beğenmedim hafiflemiş pamuğu azalmış kalitesiz geldi bana

nursen6161 nursen6161 D derya32 hermoniel hermoniel L Lila2455 bugun ilk defa sabahtan aksama kadar anca 1 saat uyumustur surekli ikindi agladi gaz sancisi oldugu cok belli aslinda ama sabahtan aksama kadsr surunce sasirdim. kaka yapti cis de yapti banyo yaptirdim emzirdim surekli ama huzursuzlugu pek gecmedi gun boyu. en son sutum mu yetmiyor acaba diye dusundum. bir de biogaia damlaya baslamistim acaba bagirsaklarini mi hizlandirdi daha cok mu gaza sebep oldu bilemedim.
boyle bir durum yasadiniz mi hic? evde tek kullanimlik mama var verip denesemmi rahatlar mi diye yokss cis ve kaka yapti kac kez benden emiyor zaten diyip elesem mi o secenegi. emzlk de tutmuyor bu arada dogdugundan beri
Daha önce gaz sıkıntısı var mıydı? 15-20 günden sonra başlıyor gaz sancıları bebeklerin yoksa da başlamış olabilir. Biogaiadan dolayı sancı olmaz. Çiş cıkışı yeterince varsa mama verme bence ac oldugundan degildir uyumaması bir de mama sıkıştırmasın cocugu.
Gaz sancısı da işte belli olmuyor bugün uyutmamıştır yarın bu kadar zor gecmez cok degişiyor.
Emzikte de ısrarcı ol derim ben bizimki tutmaya başladı bi nebze rahatlattı o beni.

Klasik mavisinden almıştım. 1 beden şuan 60 tane almıştım bitti bi 60 tane daha aldım. Migros hemenden money ile söyleyince baya uyguna geliyor hatta. Bu arada bebiş henüz 4 kiloya ulaşmadı kıyas için de söylemiş olayım
Bizede 1 olur o zaman tahmini 3700-3800 falandır kilosu bi bakayım çok teşekkürler ❤️

Daha önce gaz sıkıntısı var mıydı? 15-20 günden sonra başlıyor gaz sancıları bebeklerin yoksa da başlamış olabilir. Biogaiadan dolayı sancı olmaz. Çiş cıkışı yeterince varsa mama verme bence ac oldugundan degildir uyumaması bir de mama sıkıştırmasın cocugu.
Gaz sancısı da işte belli olmuyor bugün uyutmamıştır yarın bu kadar zor gecmez cok degişiyor.
Emzikte de ısrarcı ol derim ben bizimki tutmaya başladı bi nebze rahatlattı o beni.
19 gun oldu dogali. cis kaka var.. daha once gaz olmadi bir kac gundur az az vardi boyle ama bugun artik tavan yapti diyebilirim. mama hic vermeyeyim o zaman memeyi emiyor bazen sakinlessin diye tekrsr verecek oluyorum emmeyecekse itiyor kafasini ceviriyo zorlayinca da katila katila aglamaya basliyo. emzik sekerli suya bile batirdik yok ogurerek diliyle geri itiyo onu

3 saatte bir veriyodum ben artik 5 saatte 1 vermeye basladim mamayi ona ragmen araniyor. Kolaya mi kaciyorum bilmiyorum ama mamada cocugun bagirsaklarini mahvedio otuyo cocugun karni gurul gurul surekli. Evde yarim yarim bir suru mama var. Pazartesi doktora gidicem ozaman kilosuna gore sorucam ama mama da vermezsem heralde tuvlette bile meme vericem cocuga 🤣 cunku mama ustune meme vermezsem cildiriyo. Sadece meme de yetmiyo hanimefendiye

Molfixin hangi serisini kullanıyorsun canım ? Büyüklük olarak sleepy ile kıyasla nasıl ? Ben yeni aldığım bionatural paketi hiç beğenmedim hafiflemiş pamuğu azalmış kalitesiz geldi bana
Sleppy nin 3 nosu ile ayni bence ben 2 numara aldım molfixi büyük

Eklentiler

• IMG_20241228_150349.jpg
    IMG_20241228_150349.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 24
outoffit outoffit canim bebegin 6 bingildagi oluyormuş biz bunlardan 2sini fark edebiliyormusuz. Önde olan (kafanın üstünde yani) 18. Ayda arkada olan 2. Ayda kapanirmis. Biz bebegi severken, tutarken, konak vs için masaj yapıp tararken zarar veremezmisiz, korkmayın diyordu 🤗
Ayyy anladım canım çok şükür ya korkmayalım o zaman 🥹🙏

Zamanla heralde yavrum ben film çektirmeye gidicem o kadar geçmeyen ağrılarım var belim boynum ensem hissetmiyorum artık omur iliğim yomuldu resmen
Bu ağrıların çoğu kalıyor bence zaten. Benim sırtımdaki bir ağrı fakülte yıllarından kalma mesela. Fizik tedavilerle geçmişti kurtuldum sandım doğumla anında geri hortladı 😞 Günlük masaj şart ya

Valla bende sap simplex aldım ya 3 gün sonra çocuk ishal oldu demiştim doktora gittiğimde sordum bazı gaz damlaları yapar dedi ama sürekli emzirmede rahatsız eder canım bizimde sabahları cikartamiyo hikiniyo ben yardım ediyorum öyle cikartiyo bayagi sonra uykuya devam ediyo saat sabah 6-7 gibi

Back
X