Ara ara disari cikariyodum bugun ilk defa esimle ciktik o da cok hevesleniyordu. Genelde uyuyo pisetinde. Ama bu sefer erken uyandi ve bakinmaya basladi geliyor gelmekte olan dedim. Nitekim oyle oldu ciglik cigliga aglamaya basladi. Emzik de kullanmiyor. Kullansa en azindan biraz oyalar ama boyle nasil olacak bilmiyorum . Ya kucakta olacak , ya da memede baskasini asla kabul etmoyo. 2-3 gune 1 aylik olacak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Biz ona terzi kendi söküğünu dikemez diyoruzbende bazen ablama yiyenime soruyorum 3 çocuk büyütmüş biri olarakolur öyle seylerAblamın 3 çocuğunda gaz çıkartma ustası olan ben kendi çocuğumda nasıl gaz çıkartıyorduk haline dönüştüm ya
Alma alma arkası lastikli değilmiş zaten takınca belinden çiş çıktı hep. Meğer belindeki lastik o işe yarıyormuş. Az önce baktım pişiği tamamen geçmiş bezi bi o bi diğeri kullanmak pek iyi değilmiş onu anlamış oldum. Ben şuan tamamen pamuğa geçtim pamuklar bitene kadar sabrım dayanana kadar pamukla devam djdjdjdLink açılmıyor anam, File’nin bezini ben de merak ediyordum sen söyleyince denemeyeyim madem. Ben ıslak pamuk ve molfix izotonikle dönüşümlü kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı
Bu arada ıslak mendil linkini bi daha atayım almak isteyen olursa
Fresh'n Soft Yenidoğan Islak Mendil 3'lü Fırsat Paketi / 120 Yaprak
Molfixin yeni cikanindan aldım çok güzelmiş oda 2 no ama büyük biraz elimde bio naturel var sleepy onu gunduz gecede Molfix bagliyorum gece kaçak olmasın diye çok yapincaŞuan pamuk ıslatıyorum biraz pişik oldu gibi.
Ama hastanede şunu kullanıyorlardı bayıldım. Sanki tuvalet kağıdını ıslatmışsın gibi sleepy mesela ıslak mendil yapısı var daha naylonumsu mu desem öyle bişey. Ama çok fazla olduğundan yeni de almadım. 5 bin tane aldık herşeyi yeni bişey alamıyorum resmen.
Bezi de molfixten gidiyorum. 1 beden bitti diye eşim dedi file bez çıkartmış bi denemelik alalım nasıl olsa sık değişiyor. Salak gibi he dedim. Hemen pişik oldu. Bezden mi bilmiyorum ama sinir oldum hemen molfixe geri döndüm. İnşallah ilerlemez
Ben canımhic mama vermeden sadece emzirmeyle ilerleyen var mi? sagim yapmadan bir tek emzirerek devam eden, birsey danisacagim
Bende emziriyorum canım 47 günlük olduk bugünhic mama vermeden sadece emzirmeyle ilerleyen var mi? sagim yapmadan bir tek emzirerek devam eden, birsey danisacagim
Yoğunbakımda da molfix 2 beden kullanıyorlardı hatta bi ara 3 beden falan taktılar nasıl oluyorsa küçücük de duruyordu. Ben 1 bedeni bi takıyorum altta bi ton boşluk kalıyor Molfixi ablam da 3 çocukta kullandı anladım ki riske atmaya gerek yokmuş bazı şeyleriMolfixin yeni cikanindan aldım çok güzelmiş oda 2 no ama büyük biraz elimde bio naturel var sleepy onu gunduz gecede Molfix bagliyorum gece kaçak olmasın diye çok yapinca
Alla alla büyük bayagi bende slepy ile büyüttüm öncekini bikere almıştım ona beze alistirirken oda kocamandı bu arada evet belinde lastik var molfixin hoşuma gitti ıslak.mendilide onu aldım kullanıyorumYoğunbakımda da molfix 2 beden kullanıyorlardı hatta bi ara 3 beden falan taktılar nasıl oluyorsa küçücük de duruyordu. Ben 1 bedeni bi takıyorum altta bi ton boşluk kalıyor Molfixi ablam da 3 çocukta kullandı anladım ki riske atmaya gerek yokmuş bazı şeyleri
nursen6161 D derya32 hermoniel L Lila2455 bugun ilk defa sabahtan aksama kadar anca 1 saat uyumustur surekli ikindi agladi gaz sancisi oldugu cok belli aslinda ama sabahtan aksama kadsr surunce sasirdim. kaka yapti cis de yapti banyo yaptirdim emzirdim surekli ama huzursuzlugu pek gecmedi gun boyu. en son sutum mu yetmiyor acaba diye dusundum. bir de biogaia damlaya baslamistim acaba bagirsaklarini mi hizlandirdi daha cok mu gaza sebep oldu bilemedim.Ben canım
boyle bir durum yasadiniz mi hic? evde tek kullanimlik mama var verip denesemmi rahatlar mi diye yokss cis ve kaka yapti kac kez benden emiyor zaten diyip elesem mi o secenegi. emzlk de tutmuyor bu arada dogdugundan beri
Canım molfixin hangi serisini kullanıyorsun 1 beden mi hala ? Ben sleepy bionatural kullanıyorum ama yeni paket aldım resmen iç pamuğunu azaltmışlar bez hafiflemiş kalitesi düşmüş gibi geldi 2 kere de üzerine geçmişti ilk defa o yüzden değiştireceğim galiba , aklımda molfix varYoğunbakımda da molfix 2 beden kullanıyorlardı hatta bi ara 3 beden falan taktılar nasıl oluyorsa küçücük de duruyordu. Ben 1 bedeni bi takıyorum altta bi ton boşluk kalıyor Molfixi ablam da 3 çocukta kullandı anladım ki riske atmaya gerek yokmuş bazı şeyleri
Klasik mavisinden almıştım. 1 beden şuan 60 tane almıştım bitti bi 60 tane daha aldım. Migros hemenden money ile söyleyince baya uyguna geliyor hatta. Bu arada bebiş henüz 4 kiloya ulaşmadı kıyas için de söylemiş olayımCanım molfixin hangi serisini kullanıyorsun 1 beden mi hala ? Ben sleepy bionatural kullanıyorum ama yeni paket aldım resmen iç pamuğunu azaltmışlar bez hafiflemiş kalitesi düşmüş gibi geldi 2 kere de üzerine geçmişti ilk defa o yüzden değiştireceğim galiba , aklımda molfix var
Molfixin hangi serisini kullanıyorsun canım ? Büyüklük olarak sleepy ile kıyasla nasıl ? Ben yeni aldığım bionatural paketi hiç beğenmedim hafiflemiş pamuğu azalmış kalitesiz geldi banaMolfixin yeni cikanindan aldım çok güzelmiş oda 2 no ama büyük biraz elimde bio naturel var sleepy onu gunduz gecede Molfix bagliyorum gece kaçak olmasın diye çok yapinca
Daha önce gaz sıkıntısı var mıydı? 15-20 günden sonra başlıyor gaz sancıları bebeklerin yoksa da başlamış olabilir. Biogaiadan dolayı sancı olmaz. Çiş cıkışı yeterince varsa mama verme bence ac oldugundan degildir uyumaması bir de mama sıkıştırmasın cocugu.nursen6161 D derya32 hermoniel L Lila2455 bugun ilk defa sabahtan aksama kadar anca 1 saat uyumustur surekli ikindi agladi gaz sancisi oldugu cok belli aslinda ama sabahtan aksama kadsr surunce sasirdim. kaka yapti cis de yapti banyo yaptirdim emzirdim surekli ama huzursuzlugu pek gecmedi gun boyu. en son sutum mu yetmiyor acaba diye dusundum. bir de biogaia damlaya baslamistim acaba bagirsaklarini mi hizlandirdi daha cok mu gaza sebep oldu bilemedim.
boyle bir durum yasadiniz mi hic? evde tek kullanimlik mama var verip denesemmi rahatlar mi diye yokss cis ve kaka yapti kac kez benden emiyor zaten diyip elesem mi o secenegi. emzlk de tutmuyor bu arada dogdugundan beri
Gaz sancısı da işte belli olmuyor bugün uyutmamıştır yarın bu kadar zor gecmez cok degişiyor.
Emzikte de ısrarcı ol derim ben bizimki tutmaya başladı bi nebze rahatlattı o beni.
Bizede 1 olur o zaman tahmini 3700-3800 falandır kilosu bi bakayım çok teşekkürlerKlasik mavisinden almıştım. 1 beden şuan 60 tane almıştım bitti bi 60 tane daha aldım. Migros hemenden money ile söyleyince baya uyguna geliyor hatta. Bu arada bebiş henüz 4 kiloya ulaşmadı kıyas için de söylemiş olayım
19 gun oldu dogali. cis kaka var.. daha once gaz olmadi bir kac gundur az az vardi boyle ama bugun artik tavan yapti diyebilirim. mama hic vermeyeyim o zaman memeyi emiyor bazen sakinlessin diye tekrsr verecek oluyorum emmeyecekse itiyor kafasini ceviriyo zorlayinca da katila katila aglamaya basliyo. emzik sekerli suya bile batirdik yok ogurerek diliyle geri itiyo onuDaha önce gaz sıkıntısı var mıydı? 15-20 günden sonra başlıyor gaz sancıları bebeklerin yoksa da başlamış olabilir. Biogaiadan dolayı sancı olmaz. Çiş cıkışı yeterince varsa mama verme bence ac oldugundan degildir uyumaması bir de mama sıkıştırmasın cocugu.
Gaz sancısı da işte belli olmuyor bugün uyutmamıştır yarın bu kadar zor gecmez cok degişiyor.
Emzikte de ısrarcı ol derim ben bizimki tutmaya başladı bi nebze rahatlattı o beni.
3 saatte bir veriyodum ben artik 5 saatte 1 vermeye basladim mamayi ona ragmen araniyor. Kolaya mi kaciyorum bilmiyorum ama mamada cocugun bagirsaklarini mahvedio otuyo cocugun karni gurul gurul surekli. Evde yarim yarim bir suru mama var. Pazartesi doktora gidicem ozaman kilosuna gore sorucam ama mama da vermezsem heralde tuvlette bile meme vericem cocuga cunku mama ustune meme vermezsem cildiriyo. Sadece meme de yetmiyo hanimefendiye
Sleppy nin 3 nosu ile ayni bence ben 2 numara aldım molfixi büyükMolfixin hangi serisini kullanıyorsun canım ? Büyüklük olarak sleepy ile kıyasla nasıl ? Ben yeni aldığım bionatural paketi hiç beğenmedim hafiflemiş pamuğu azalmış kalitesiz geldi bana
Eklentiler
Ayyy anladım canım çok şükür ya korkmayalım o zamanoutoffit canim bebegin 6 bingildagi oluyormuş biz bunlardan 2sini fark edebiliyormusuz. Önde olan (kafanın üstünde yani) 18. Ayda arkada olan 2. Ayda kapanirmis. Biz bebegi severken, tutarken, konak vs için masaj yapıp tararken zarar veremezmisiz, korkmayın diyordu
Bu ağrıların çoğu kalıyor bence zaten. Benim sırtımdaki bir ağrı fakülte yıllarından kalma mesela. Fizik tedavilerle geçmişti kurtuldum sandım doğumla anında geri hortladı Günlük masaj şart yaZamanla heralde yavrum ben film çektirmeye gidicem o kadar geçmeyen ağrılarım var belim boynum ensem hissetmiyorum artık omur iliğim yomuldu resmen
Valla bende sap simplex aldım ya 3 gün sonra çocuk ishal oldu demiştim doktora gittiğimde sordum bazı gaz damlaları yapar dedi ama sürekli emzirmede rahatsız eder canım bizimde sabahları cikartamiyo hikiniyo ben yardım ediyorum öyle cikartiyo bayagi sonra uykuya devam ediyo saat sabah 6-7 gibinursen6161 D derya32 hermoniel L Lila2455 bugun ilk defa sabahtan aksama kadar anca 1 saat uyumustur surekli ikindi agladi gaz sancisi oldugu cok belli aslinda ama sabahtan aksama kadsr surunce sasirdim. kaka yapti cis de yapti banyo yaptirdim emzirdim surekli ama huzursuzlugu pek gecmedi gun boyu. en son sutum mu yetmiyor acaba diye dusundum. bir de biogaia damlaya baslamistim acaba bagirsaklarini mi hizlandirdi daha cok mu gaza sebep oldu bilemedim.