Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın olsun çiçeğimm huzurluuu bol emmeli çok üzüm sağlıklı uyumalı bol kahkahalı çişli bezleriBebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildi![]()
Ara sıra akıntı şeklinde devam edebilr. Benim de bir ara hiç gelmemişti bugün 21 gün oldu bir kaç gündür ara ara akıntı lekelenme şeklinde geliyorKızlar merhaba doğum yapalı bugün tam 14 hün oldu ancak benim lohusa kanamam tamamen bitti bitmiş olması normal mi doktoruma yazmayı düşünüyorum
ben enjeksiyon ile veriyordum mamayı, onun hızına bile alıştı bence:/Altı üstü 2 gün verdim biberon bu kadar hızlı alışmamıştır inşallahsonra bıraktık mamayı emzirince de doyuyormuş zaten çocuğa fazladan yük etmişim mamayı
Ay bizimki de aynen böyleydi. Gece kucağımda uyuyor yerine koyunxa hemen hareketleniyor. Bizimki de çok zordu. Birkaç arkadasım da aynı şeyi yaşayınca dedim herhalde ayın konumu dolunay, venüsle uranüs mü dövüştü ne oldu hiç de inanmam böyle şeylereÇok b.ktan bir gece geçiriyoruz . Doğduğundan beri ilk defa böyleyiz . Asla ama asla uykuya dalamıyor bir yeri ağrıyor bence . Anlayamamak çok kötü . Sanki karnı ağrıyor gibi . Ne yapacağımı şaşırdım![]()
hamilelik çok kolaymış ya:)Doğum doğum diye dertlendik o kadar ama aslında doğum öyle ya da böyle birkaç saatlik iş, geçip gidiyor. Sonrası olaylar olaylar iştekimyon çayını da alacağım, bütün tuşlara basma vakti
![]()
Bambam aldım geçen gün, takmadım daha korbell bitmedi ama aynısı gibi duruyorKorbell çöp poşeti muadili var mıdır?
Bugun de ciktim ben valla . 15. Gun basladim cikmaya. Iyice sar sarmala at sokaga kendini hicbisey olmaz yagmur kar olmadigi surece bebise de iyi geliyor. Uyuyor mis gibi .Kızlar hiç hastane hariç dışarı çıktınız mı çok soğuk diye kıyamıyorum benbu gidişle 40ı bekliycem herhalde
![]()
HayırrrKızlar hiç hastane hariç dışarı çıktınız mı çok soğuk diye kıyamıyorum benbu gidişle 40ı bekliycem herhalde
![]()
Hiçbir şey çıkmaz umarım canım benimBugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar![]()
Durdu mu kanguruda. ben evde bi kere denedim sevmedi. Uzdu beni . Bi kere de karni tokken denicem. Evde denemeden disari cikip rezil olmayayimPeluş tulum hangisi, bir de kaç ay aldın link var mı? Dış kundak pusette kemerle olmuyor, bugün kanguruyla çıkardım ona da olmaz.
Canım dümdüz yatmasın sırt üstü emzirirken de başı hafif yukarıda kalıyor ya öyle yaparak veriyorsun değil mi? Kolumla ya da bi yastikla destektekleyerek ( sırttan itibaren ) öyle veriyorum ben. Bi de yavas akislarda zaten çok zor gidiyor ağızlıgi yavaş akış dimi?Enjektörle boğazına kaçıyor diye biberonla mama vereyim dedim. Biberonla da boğazına kaçtı. Tecrübesizlik çok zor ya. Biber onu nasıl tutacağımı bile bilmiyorumyoutube'da da video görmedim düzgün. Sırt üstü yatırıp veriyorsunuz değil mi? Yan falan yatmasına gerek var mı? Philips avent cam biberon kullandım.
İnşallah vardır bana da lazımKorbell çöp poşeti muadili var mıdır?
Yukarıdan nasıl sabitliyorsun? Doldukça düşmüyor mu asagiyaBen normal çöp poşeti takıyorum ya gayette oluyor
Kafasını biraz yüksekte tutuyorum ben canım.Enjektörle boğazına kaçıyor diye biberonla mama vereyim dedim. Biberonla da boğazına kaçtı. Tecrübesizlik çok zor ya. Biber onu nasıl tutacağımı bile bilmiyorumyoutube'da da video görmedim düzgün. Sırt üstü yatırıp veriyorsunuz değil mi? Yan falan yatmasına gerek var mı? Philips avent cam biberon kullandım.
Dumduz yatirma canisi. 45 derecelik aciyla yatirarak icir . Ozaman kacmaz .Enjektörle boğazına kaçıyor diye biberonla mama vereyim dedim. Biberonla da boğazına kaçtı. Tecrübesizlik çok zor ya. Biber onu nasıl tutacağımı bile bilmiyorumyoutube'da da video görmedim düzgün. Sırt üstü yatırıp veriyorsunuz değil mi? Yan falan yatmasına gerek var mı? Philips avent cam biberon kullandım.