• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Kızlar merhaba doğum yapalı bugün tam 14 hün oldu ancak benim lohusa kanamam tamamen bitti bitmiş olması normal mi doktoruma yazmayı düşünüyorum

Bebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildi🥹🙏🏻♥️
Gözünüz aydın olsun çiçeğimm huzurluuu bol emmeli çok üzüm sağlıklı uyumalı bol kahkahalı çişli bezleri 😬 gördüğünüz günleriniz olsun 🫶🏻🫶🏻😻

Kızlar merhaba doğum yapalı bugün tam 14 hün oldu ancak benim lohusa kanamam tamamen bitti bitmiş olması normal mi doktoruma yazmayı düşünüyorum
Ara sıra akıntı şeklinde devam edebilr. Benim de bir ara hiç gelmemişti bugün 21 gün oldu bir kaç gündür ara ara akıntı lekelenme şeklinde geliyor

Çok b.ktan bir gece geçiriyoruz . Doğduğundan beri ilk defa böyleyiz . Asla ama asla uykuya dalamıyor bir yeri ağrıyor bence . Anlayamamak çok kötü . Sanki karnı ağrıyor gibi . Ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Ay bizimki de aynen böyleydi. Gece kucağımda uyuyor yerine koyunxa hemen hareketleniyor. Bizimki de çok zordu. Birkaç arkadasım da aynı şeyi yaşayınca dedim herhalde ayın konumu dolunay, venüsle uranüs mü dövüştü ne oldu hiç de inanmam böyle şeylere 😂😂 şimdi uyuyor gece bir şeyler oluyor 😂😂

Kızlar hiç hastane hariç dışarı çıktınız mı çok soğuk diye kıyamıyorum ben🥹bu gidişle 40ı bekliycem herhalde😄
Bugun de ciktim ben valla . 15. Gun basladim cikmaya. Iyice sar sarmala at sokaga kendini hicbisey olmaz yagmur kar olmadigi surece bebise de iyi geliyor. Uyuyor mis gibi .

Eklentiler

• 7D1BF414-A576-4F00-BE32-6EE541D4BCB1.jpeg
    7D1BF414-A576-4F00-BE32-6EE541D4BCB1.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bir şey soracağım size. Benim bebiş uyuyalı 1 saat oldu, bende süt sağayım dedim. Avent pompa var bende onu kullanıyorum. Sağdım max 30 ml süt çıkıyor az değil mi sizce? Elimle sıktığımda hala süt geliyor ama pompaya akmıyor 15 dk sonra.
Bugün muayeneye gittik bebeğimin kilosu boyu yolunda maşallah süphanallah ama sağınca bu kadar az süt gelmesi beni biraz üzdü doymuyor olsa kilo alamaz uyuyamaz diye de düşünüyorum. Normal mi sizce böyle az gelmesi yoksa bir şeyler mi yapmalıyım 🥹

Bugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar 🙏🏻
Hiçbir şey çıkmaz umarım canım benim ❤️🙏🏻🙏🏻

Enjektörle boğazına kaçıyor diye biberonla mama vereyim dedim. Biberonla da boğazına kaçtı. Tecrübesizlik çok zor ya. Biber onu nasıl tutacağımı bile bilmiyorum 😢😢😢 youtube'da da video görmedim düzgün. Sırt üstü yatırıp veriyorsunuz değil mi? Yan falan yatmasına gerek var mı? Philips avent cam biberon kullandım.
Canım dümdüz yatmasın sırt üstü emzirirken de başı hafif yukarıda kalıyor ya öyle yaparak veriyorsun değil mi? Kolumla ya da bi yastikla destektekleyerek ( sırttan itibaren ) öyle veriyorum ben. Bi de yavas akislarda zaten çok zor gidiyor ağızlıgi yavaş akış dimi?

Enjektörle boğazına kaçıyor diye biberonla mama vereyim dedim. Biberonla da boğazına kaçtı. Tecrübesizlik çok zor ya. Biber onu nasıl tutacağımı bile bilmiyorum 😢😢😢 youtube'da da video görmedim düzgün. Sırt üstü yatırıp veriyorsunuz değil mi? Yan falan yatmasına gerek var mı? Philips avent cam biberon kullandım.
Kafasını biraz yüksekte tutuyorum ben canım.

Dumduz yatirma canisi. 45 derecelik aciyla yatirarak icir . Ozaman kacmaz .

Sütyen takılmazmış emzirirken diyo şimdi de. Emzirme sütyeni takıyorum zaten sank balenli sütyen takıyorum. Öööf Allah'ım eşim işte, işte olmayınca ona sarıyordu en azından

Eve geldiğimizden beri gündüz hep ona koyduk uyancak gibi oluyor elimizle ritmik sallıyoruz bazen devam ediyor uykuya sevdi onu. Biraz da cukur onun ortası rahat geliyor heralde sıkışmış hissediyorsa anne karnındaki gibi. Direk yanımda yatırıyorum ben genelde kolumu altına koymadan bazen kolumun üstmde yatırıyprum bazen de direk benim üstü de yarıyor ben de yarı yatar vaziyette işte

Back