• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
bu da yapısal bi şey mi acaba? ben de iyi durumdayım açıkçası. ikinci gün desteksiz kalkıyordum. 3. gün de kendim kalkıp neneyle ilgilenmeye başladım. hafif bi uyuşukluk hissi var sadece. benim için korkutucu olmadı mesela. kişiden kişiye değişiyor sanırım. bi an önce normaline dönersin umarım 🌹
yaa ne guzel boyle gecirmen cok sevindim senin adina.. belki de yapisal birsey bilemedim cabucak iyilesmissin cok sanslisin ben ilk 3 gun yasamadim sayiyorum kendimi zaten

Enjektörle boğazına kaçıyor diye biberonla mama vereyim dedim. Biberonla da boğazına kaçtı. Tecrübesizlik çok zor ya. Biber onu nasıl tutacağımı bile bilmiyorum 😢😢😢 youtube'da da video görmedim düzgün. Sırt üstü yatırıp veriyorsunuz değil mi? Yan falan yatmasına gerek var mı? Philips avent cam biberon kullandım.

Kızlar bebelere doktora/gezmeye falan giderken ne giydiriyorsunuz ya? Deli oldum astronot tulumu büyük al dediler 4-6 ay almışım çocuk kayboldu içinde rezil gibi.
Peluşlu astronot tulum almış arkadaş bana e bebekten 3 aylık diye almış ama ayakları tabi boşta kalıyor illaki ama üst kısmı tam geliyor onunla çıkıyoruz hep dışarı

Biz bir haftadır ya üzerimde yüzü koyun yada kollarımda yatıyor beşikte asla uyumuyor en fazla 10 dk farkettiği an ağlamaya başlıyor bende saldım artık o nasıl istiyorsa diyorum öyle rahat ediyor demekki diyorum önceden bizi kırk kat sarıp kundaklarlarmış ayaklarımıza kadar sımsıkı hangimiz omzu çıkık ya kalçası çıkık oldu bencede böyle bir şey olmaz bebem öyle rahat çünkü
Dogdugundan beri daha hastanede aynı o sekilde uyumaya başladık 35 gün oldu gece hala o şekilde. Gündüz nunanın sallanan bir anakucağı var onda uyuyor bir sekilde ama gece asla uyumuyor beşikte illa benim dibimde olacak

Dogdugundan beri daha hastanede aynı o sekilde uyumaya başladık 35 gün oldu gece hala o şekilde. Gündüz nunanın sallanan bir anakucağı var onda uyuyor bir sekilde ama gece asla uyumuyor beşikte illa benim dibimde olacak
Ay ondan var bizde ama annemin evinde, hemen isteyim. Belki bizde de işe yarar. Tam olarak nasıl yatıyorsunuz canım, kucaktaki halini yanına koymuş gibi mi? Kolumuzun başlarinin altında kalması sorun olmaz mı, ben ondan çekiniyorum biraz ama koyunca da uyanıyor işte.

Bugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar 🙏🏻

Back