- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
Bebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildiBerryBlossom kuşum çok geçmiş olsun Allah bir an önce kavuştursun sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildiBerryBlossom kuşum çok geçmiş olsun Allah bir an önce kavuştursun sizi
Pusetin kemerini uzattın dimi? Peluş tulumu kv almış anam ben almadım mlsfPeluş tulum hangisi, bir de kaç ay aldın link var mı? Dış kundak pusette kemerle olmuyor, bugün kanguruyla çıkardım ona da olmaz.
Ohhh şükürrrBebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildi
yaa ne guzel boyle gecirmen cok sevindim senin adina.. belki de yapisal birsey bilemedim cabucak iyilesmissin cok sanslisin ben ilk 3 gun yasamadim sayiyorum kendimi zatenbu da yapısal bi şey mi acaba? ben de iyi durumdayım açıkçası. ikinci gün desteksiz kalkıyordum. 3. gün de kendim kalkıp neneyle ilgilenmeye başladım. hafif bi uyuşukluk hissi var sadece. benim için korkutucu olmadı mesela. kişiden kişiye değişiyor sanırım. bi an önce normaline dönersin umarım
Çok çok sevindim kuzum, doya doya içine çek kokusunu, çok şükürBebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildi
Kanguruya kendi başına koyabildin mi? Destek gerekiyor mu kuzum?Peluş tulum hangisi, bir de kaç ay aldın link var mı? Dış kundak pusette kemerle olmuyor, bugün kanguruyla çıkardım ona da olmaz.
Huhuuuu kızımın adaşı gelmişşşşBebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildi
Yani o kadar kalın giydirdik ve üstündekiler büyüktü ki bi tık zorlandım ama normal şartlarda çok kolayKanguruya kendi başına koyabildin mi? Destek gerekiyor mu kuzum?
Peluşlu astronot tulum almış arkadaş bana e bebekten 3 aylık diye almış ama ayakları tabi boşta kalıyor illaki ama üst kısmı tam geliyor onunla çıkıyoruz hep dışarıKızlar bebelere doktora/gezmeye falan giderken ne giydiriyorsunuz ya? Deli oldum astronot tulumu büyük al dediler 4-6 ay almışım çocuk kayboldu içinde rezil gibi.
Link var mı çiçeğimPeluşlu astronot tulum almış arkadaş bana e bebekten 3 aylık diye almış ama ayakları tabi boşta kalıyor illaki ama üst kısmı tam geliyor onunla çıkıyoruz hep dışarı
Yenidoğan Kız Peluş Patikli Tulum Kız BebekLink var mı çiçeğim
Ay maşallah cok güzel bir haber hep güzel cok güzel günleriniz olsunBebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildi
Ben normal çöp poşeti takıyorum ya gayette oluyorKorbell çöp poşeti muadili var mıdır?
Ben de istanbulda bu tarz birseyle cıkartıyorum dışarı bacagına da ekstra battaniye atıyorum müslin puset örtüsüyle de üstünü kapatıyorum ousetin içinde üşümezler bence ya bu sekildeYenidoğan Kız Peluş Patikli Tulum Kız Bebek
Midimod Yenidoğan Kız Peluş Patikli Tulum Kız Bebek - ebebek şu canım bizimki bu tarz bakabilirsin baya rahatlık oluyor pusette kemeride bağlanıyor
Dogdugundan beri daha hastanede aynı o sekilde uyumaya başladık 35 gün oldu gece hala o şekilde. Gündüz nunanın sallanan bir anakucağı var onda uyuyor bir sekilde ama gece asla uyumuyor beşikte illa benim dibimde olacakBiz bir haftadır ya üzerimde yüzü koyun yada kollarımda yatıyor beşikte asla uyumuyor en fazla 10 dk farkettiği an ağlamaya başlıyor bende saldım artık o nasıl istiyorsa diyorum öyle rahat ediyor demekki diyorum önceden bizi kırk kat sarıp kundaklarlarmış ayaklarımıza kadar sımsıkı hangimiz omzu çıkık ya kalçası çıkık oldu bencede böyle bir şey olmaz bebem öyle rahat çünkü
Ay ondan var bizde ama annemin evinde, hemen isteyim. Belki bizde de işe yarar. Tam olarak nasıl yatıyorsunuz canım, kucaktaki halini yanına koymuş gibi mi? Kolumuzun başlarinin altında kalması sorun olmaz mı, ben ondan çekiniyorum biraz ama koyunca da uyanıyor işte.Dogdugundan beri daha hastanede aynı o sekilde uyumaya başladık 35 gün oldu gece hala o şekilde. Gündüz nunanın sallanan bir anakucağı var onda uyuyor bir sekilde ama gece asla uyumuyor beşikte illa benim dibimde olacak