Haklısındün giç uyumadım ve ağladım ondan oldu muhtemelen. Dikkat etmem lazımuykusuzluk stres ve beslenememe sute direk etki ediyor canim. azalmaz hemen sırf bu yüzden ama vucudun yorgun duserse süt üretimi de etkileniyor bebek uyudukca uyumaya calıssan?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bak buSolgar ın hangi takviyesi canım? Bakayım
Eklentiler
Geçmiş olsun kuzucum. Dokunduğunda biraz aşırı tepki verdiği bir yeri var mı? Kulağı, karnı, pipisi (erkekti diye hatırlıyorum ) o şekilde bir muayene ettin mi elinle? Evde ağrı kesici şurup falan varsa bir çay kaşığı ver istersen belki rahatlatır. Uyuyamaması çok zorlar onu
Bizimkinin de gözler fıldır fıldır. Uyumadı gece
Saat 3e kadar savaştık sonra uyudu şimdi yemek saati ama korkuyorum kucağıma almaya . Umarım sadece mızmızlığına yaptmıştır . Aç olmadığı halde ağlayarak emmek istedi hep verdim sonra kustu . Sabahı etsek bi şekildeBenimki de arada giriyor benzer krize. Emmiyor emerken kavga ediyor memeyle bırakınca da çığlık çığlığa ağlıyor. Şuan yine o krizler geldi mememi kopartıyor resmen
Kollarını yanlarına koyarak çok sıkmadan kundaklamayı denedin mi canım? Kol refleksleri onların dikkatini çok dağıtan bir şey. Kucağındayken sıkışma hissiyatı olduğu için ve sıcaklık hissettiği için daha güvende hissediyor muhtemelen. Bizimki de sevmiyor kollarını kundaklatmayı ama ben yine de uykuya geçtiği esnada battaniyesi ile hemen çok sıkmayan bir kundak yapıyorum o fıkır fıkırlığı direkt azalıyor.Sirekli fikir fikir asla kicak harici hicbir yerde deliksiz uyumuyor cocuk deliricem. Hadi uyuyo bende 2 dk gozumu kapiyim diyemiyorsun mutlaka pis pis yapmak zorundasin.
Dogdugundan beri kundak yapiyoruz ama su bi haftadir sasti hersey ki kundak bile kar etmiyo deliksiz uykusu yok pek . Gece bi denedik kundaksiz yatmaya alisinca istemedi hasbam ama sanirim yine baglicam onu yarim kundak almistim gerci cok sevmedim onu cocuk durum gibi olduKollarını yanlarına koyarak çok sıkmadan kundaklamayı denedin mi canım? Kol refleksleri onların dikkatini çok dağıtan bir şey. Kucağındayken sıkışma hissiyatı olduğu için ve sıcaklık hissettiği için daha güvende hissediyor muhtemelen. Bizimki de sevmiyor kollarını kundaklatmayı ama ben yine de uykuya geçtiği esnada battaniyesi ile hemen çok sıkmayan bir kundak yapıyorum o fıkır fıkırlığı direkt azalıyor.
Biz hala uyuyamadık meme ile neden savaş veriyor anlamış değilim. 10 dk birini emiyor savaşa başlıyor bakıyorum süt var. Diğerini veriyorum sakinleşiyor 10 dk sonra onda da başlıyor. Acaba mama yediği zamanları mı özlüyor çocum. Biberon falan çekiyor canı galiba yoksunluk krizinde djdjdjSaat 3e kadar savaştık sonra uyudu şimdi yemek saati ama korkuyorum kucağıma almaya . Umarım sadece mızmızlığına yaptmıştır . Aç olmadığı halde ağlayarak emmek istedi hep verdim sonra kustu . Sabahı etsek bi şekilde
Benim de aynı hep kucakta uyumak istiyor artık kemikleri duzgun olmayacak diye korktum dün anneme diyorum bi şey olur mu hep kucakta cunku.Sirekli fikir fikir asla kicak harici hicbir yerde deliksiz uyumuyor cocuk deliricem. Hadi uyuyo bende 2 dk gozumu kapiyim diyemiyorsun mutlaka pis pis yapmak zorundasin.
Gazı olmadığına emin misin cano, gazı varken savaşa giriyorlar memeyle geneldeBiz hala uyuyamadık meme ile neden savaş veriyor anlamış değilim. 10 dk birini emiyor savaşa başlıyor bakıyorum süt var. Diğerini veriyorum sakinleşiyor 10 dk sonra onda da başlıyor. Acaba mama yediği zamanları mı özlüyor çocum. Biberon falan çekiyor canı galiba yoksunluk krizinde djdjdj
Çıktı gazı kaka da yaptı. Meme dışında da durmuyor memede de durmuyor. Daha mı fazla gaz var acaba çözemedim asla. Emzikle biraz sakinleşip dalmıştı hıçkırık tuttuGazı olmadığına emin misin cano, gazı varken savaşa giriyorlar memeyle genelde
Bizimki de aynı meme ağzındayken çıkarıyor ağlıyor. Zaten 30 dk sürüyordu emzirmek şimdi 1 saati buluyorBiz hala uyuyamadık meme ile neden savaş veriyor anlamış değilim. 10 dk birini emiyor savaşa başlıyor bakıyorum süt var. Diğerini veriyorum sakinleşiyor 10 dk sonra onda da başlıyor. Acaba mama yediği zamanları mı özlüyor çocum. Biberon falan çekiyor canı galiba yoksunluk krizinde djdjdj
Benim bebiş de hep kucakta gece gündüz. Kemikleri düzgün olmuyor muymus bak şimdi aklıma takıldıBenim de aynı hep kucakta uyumak istiyor artık kemikleri duzgun olmayacak diye korktum dün anneme diyorum bi şey olur mu hep kucakta cunku.
Ya ağlayınca bana bişiler oluyor ama eminim gece bi yeri ağrıyordu başka açıklaması olamaz hiç gaz damlası kullanmadım 49 günlük olduk ama bugün eşim kalksın hemen eczaneye göndereceğim . Bizim burada özel yapım gaz damlası var ondan alacağım şehrin anında kesen gaz damlası bakalım bize yarayacak mıBiz hala uyuyamadık meme ile neden savaş veriyor anlamış değilim. 10 dk birini emiyor savaşa başlıyor bakıyorum süt var. Diğerini veriyorum sakinleşiyor 10 dk sonra onda da başlıyor. Acaba mama yediği zamanları mı özlüyor çocum. Biberon falan çekiyor canı galiba yoksunluk krizinde djdjdj
Hıçkırık tuttuysa tamam asla uyumuyor valla kesin daha fazla gazı vardır . 10 saniye aralıklık osurdu hala gazı vardıÇıktı gazı kaka da yaptı. Meme dışında da durmuyor memede de durmuyor. Daha mı fazla gaz var acaba çözemedim asla. Emzikle biraz sakinleşip dalmıştı hıçkırık tuttu
Yok artik canim oyle dusunme bizimki de surekli kucakta. Ben de hep kucaktaymisim gayet saglikliyim. :)Benim de aynı hep kucakta uyumak istiyor artık kemikleri duzgun olmayacak diye korktum dün anneme diyorum bi şey olur mu hep kucakta cunku.
Çok sıkı olanları da çok sevmiyorlar ama daha rahat bir şekilde yapabiliyorsan yap bence de. Biz de yapmıyorduk bir süredir şimdi illa kollarımı çıkarın diyor ben de uykuya dalınca yapıyorum hemenDogdugundan beri kundak yapiyoruz ama su bi haftadir sasti hersey ki kundak bile kar etmiyo deliksiz uykusu yok pek . Gece bi denedik kundaksiz yatmaya alisinca istemedi hasbam ama sanirim yine baglicam onu yarim kundak almistim gerci cok sevmedim onu cocuk durum gibi oldu
Annem de oyle dedi o senin karninin sicakligini aradigi icin kucaginda olmak istiyor dediYok artik canim oyle dusunme bizimki de surekli kucakta. Ben de hep kucaktaymisim gayet saglikliyim. :)
Benim bebiş de 34 günlük oldu, gaz damlası almamıştım bugüne kadar ama bu gece al annecim artık dedi adeta bugün ben de aldiricam esimeYa ağlayınca bana bişiler oluyor ama eminim gece bi yeri ağrıyordu başka açıklaması olamaz hiç gaz damlası kullanmadım 49 günlük olduk ama bugün eşim kalksın hemen eczaneye göndereceğim . Bizim burada özel yapım gaz damlası var ondan alacağım şehrin anında kesen gaz damlası bakalım bize yarayacak mı
Bilimsel bi dayanağı yok sadece benim evhamım rahatladım sonra sonuçta o da dünyaya alışmaya calisiyor kendini kucakta guvende hissediyorsa devamBenim bebiş de hep kucakta gece gündüz. Kemikleri düzgün olmuyor muymus bak şimdi aklıma takıldı