2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Ha bi de süt yapacak şeyler yicekmişim, sütüm yokmuş...
Benim kv vibe veriyor seninki aynı şeyler %99 u aynı bunların aynı toprakta yetişiyorlar galiba neyse dereotu ye baya iyi artırıyor maydonoz hariç bütün yeşilliklerden ye anne çayı iç oda iyi artırır ama bunu kv dedi diye değil bebeğin için takviye zaten alıyorsundur

Ha bi de süt yapacak şeyler yicekmişim, sütüm yokmuş...
Bu süte de niye bu kadar takıklar anlamadım istisnasız herkes süt konusunda yorum yapıyor ben de mama veriyorum ne yapayım yetmiyor aç mı bırakıcam çocuğu bir de mama veren de bir sürü insan var benim gibi ama çevremdekilere kalsa bu bir günah ve bşr tek ben işliyorum bu günahı

Ben de hep diyordum ki yani ne kadar kötü olabilir ki en beterini 2. De yasadım zaten en fazla onun gibi olur😅😅 cok parlak degil durumumuz simdilik ama sanki 2. Kadar da acınacak halde değilim 😅 bilmiyorum ölümü görümce sıtmaya razı oldum gibi bir sey de olabilir benim ki😂
Benim ilk çocukta yaşadıklarım da çok başka bir seviyeydi yalan yok. Yine de eşim haftaya işe başlayacak diye bir burukluk oluştu. Bebek kucakta uyuduğu için kucağına verip bir tuvalete gidiyorum en azından. Sling geldi bugün, olmadı tuvalete de birlikte gideceğiz 😀

Bu defa kendimi eve kapatmayacagim diyordum ama arabada durmayınca yoksa yine mi? Oldum. Konu yine emziğe çıktı 😂

Son ikiyi gördükten sonra büyük kızın okuldan eve gelince ayrı bir öpüp seviyor musun 😂😂

15.gün kontrolüne gittik. Başka hiçbir problemimiz yok ama 10 gunde 75 gram almış yavrum sadece. Gunde 3 kere 60 ml'şer mama ver 1 hafta sonra yine gelin dedi. Sütünden doymuyordur dedi. Biraz ağladım moralim bozuldu ama buna da şükür vermemiş diyebiliyorum sadece. Bu süt problemimiz ne zaman bitcek bakalîm.

15.gün kontrolüne gittik. Başka hiçbir problemimiz yok ama 10 gunde 75 gram almış yavrum sadece. Gunde 3 kere 60 ml'şer mama ver 1 hafta sonra yine gelin dedi. Sütünden doymuyordur dedi. Biraz ağladım moralim bozuldu ama buna da şükür vermemiş diyebiliyorum sadece. Bu süt problemimiz ne zaman bitcek bakalîm.
Mama verince çok rahatlıyordum psikolojik olarak, en azından tok olduğuna emin oluyordum ama şu anda ben de hiç emin değilim. Devamlı uyuyor bir de uyandırmak çok çok zor benim için, ağlayasım geliyor artık. 15.günde doğum kilosuna gelmesi yeterliymiş yavrum haklısın üzülmekte ama elimizden geleni yapıyoruz, mamayla toparlar merak etme

Mama verince çok rahatlıyordum psikolojik olarak, en azından tok olduğuna emin oluyordum ama şu anda ben de hiç emin değilim. Devamlı uyuyor bir de uyandırmak çok çok zor benim için, ağlayasım geliyor artık. 15.günde doğum kilosuna gelmesi yeterliymiş yavrum haklısın üzülmekte ama elimizden geleni yapıyoruz, mamayla toparlar merak etme
Doğum kilosunu geçti ama 2800 doğdu 2850 şu anda. İlk 5.gün kontrolde doğum kilosundan 50 gram kaybetmisti sadece. Ama o 5.gun kontrolunden beri 75 gram almis

Bu süte de niye bu kadar takıklar anlamadım istisnasız herkes süt konusunda yorum yapıyor ben de mama veriyorum ne yapayım yetmiyor aç mı bırakıcam çocuğu bir de mama veren de bir sürü insan var benim gibi ama çevremdekilere kalsa bu bir günah ve bşr tek ben işliyorum bu günahı
Yani aç bırakacak halimiz yok, açsa vericez mecbur. Ama her gak guk dediğinde aç bu deyip mama dayıyorlar onu da istemiyorum ne zaman bu kadar mama yese memeye gelmiyor çünkü :KK43:

Kv ler kapatılsın benimki de eldiven takmıyoruz diye çocuk gözünü çıkaracak diye basıyor yaygarayı 😠 gerçekten bağırıyor ama ay ay ay gözünü çıkaracak diye
Benimki de burdayken eldiven eldiven diye basimin etini yedi. Inadim inat totom iki kanat 🤣 giydirmicem dedim dedikce soyledi o soyledikce ben inat ettim . Benim cocugum benim kararlarim.☺️

Yani aç bırakacak halimiz yok, açsa vericez mecbur. Ama her gak guk dediğinde aç bu deyip mama dayıyorlar onu da istemiyorum ne zaman bu kadar mama yese memeye gelmiyor çünkü :KK43:
Onların yaptığı da yanlış benim yanımdakiler de eve çıkınca mama verdirtmedi sarılık oldu çocuğum. Demek bu yanımızdakilerin bi tane doğru hareketi yok 😔

Benim ilk çocukta yaşadıklarım da çok başka bir seviyeydi yalan yok. Yine de eşim haftaya işe başlayacak diye bir burukluk oluştu. Bebek kucakta uyuduğu için kucağına verip bir tuvalete gidiyorum en azından. Sling geldi bugün, olmadı tuvalete de birlikte gideceğiz 😀

Bu defa kendimi eve kapatmayacagim diyordum ama arabada durmayınca yoksa yine mi? Oldum. Konu yine emziğe çıktı 😂

Son ikiyi gördükten sonra büyük kızın okuldan eve gelince ayrı bir öpüp seviyor musun 😂😂
ama daha cok küçük düzelirler inş ya. Hemen umutsuzluga düşmeyelim☺️
Valla büyügün de başka tripleri oluyor ama cok sükür cogu işini kendi halledebiliyor halediyor gercekten ekstra pohpohlanmayı😄

X