- 2 Ocak 2021
- 4.680
- 5.092
Ee benimki de yiyo. Doymuyo ama sut az diye degil. Mama yedigi halde ac benimki oburiks bosver he de gec. Cok ustune gelirse boyle soyleme moralim bozuluyor de. Herkes herseyi cok bilmese keskeMama yiyo diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee benimki de yiyo. Doymuyo ama sut az diye degil. Mama yedigi halde ac benimki oburiks bosver he de gec. Cok ustune gelirse boyle soyleme moralim bozuluyor de. Herkes herseyi cok bilmese keskeMama yiyo diye
Benim kv vibe veriyor seninki aynı şeyler %99 u aynı bunların aynı toprakta yetişiyorlar galiba neyse dereotu ye baya iyi artırıyor maydonoz hariç bütün yeşilliklerden ye anne çayı iç oda iyi artırır ama bunu kv dedi diye değil bebeğin için takviye zaten alıyorsundurHa bi de süt yapacak şeyler yicekmişim, sütüm yokmuş...
Şey yapıyor musun bebek emdikten sonra sağım. Oda iyi artırıyormuş sütü. Memeye uyarı veriyor daha çok ihtiyaç var diyeMama yiyo diye
Kv ler kapatılsın benimki de eldiven takmıyoruz diye çocuk gözünü çıkaracak diye basıyor yaygarayı gerçekten bağırıyor ama ay ay ay gözünü çıkaracak diyeBebeğin yanakları söndü diyor kv. He 2 günde 1 kg'a düşürdüm bebeği. Hayret bişi ya öf
Yok cano yetersiz gibi gelmiyor bana ondan sağım falan yapmıyorum, bebiş emmediyse o zaman yapıyorum sadeceŞey yapıyor musun bebek emdikten sonra sağım. Oda iyi artırıyormuş sütü. Memeye uyarı veriyor daha çok ihtiyaç var diye
Bu süte de niye bu kadar takıklar anlamadım istisnasız herkes süt konusunda yorum yapıyor ben de mama veriyorum ne yapayım yetmiyor aç mı bırakıcam çocuğu bir de mama veren de bir sürü insan var benim gibi ama çevremdekilere kalsa bu bir günah ve bşr tek ben işliyorum bu günahıHa bi de süt yapacak şeyler yicekmişim, sütüm yokmuş...
Benim ilk çocukta yaşadıklarım da çok başka bir seviyeydi yalan yok. Yine de eşim haftaya işe başlayacak diye bir burukluk oluştu. Bebek kucakta uyuduğu için kucağına verip bir tuvalete gidiyorum en azından. Sling geldi bugün, olmadı tuvalete de birlikte gideceğizBen de hep diyordum ki yani ne kadar kötü olabilir ki en beterini 2. De yasadım zaten en fazla onun gibi olur cok parlak degil durumumuz simdilik ama sanki 2. Kadar da acınacak halde değilim bilmiyorum ölümü görümce sıtmaya razı oldum gibi bir sey de olabilir benim ki
Yok silikondan vazgecemiyoruz hala beybi ara ara zorluyorum ama çok zor geliyo alisti silikona iyiceUcunu tutabiliyor mu ya, 6 günlük şu an benimki silikon meme ucuyla emziriyorum
10 dk falan silikonla emzirip ucunu çıkardıktan sonra almaya başladı ara ara ama çok nadir, bir sorun olmaz umarım uzun vadedeYok silikondan vazgecemiyoruz hala beybi ara ara zorluyorum ama çok zor geliyo alisti silikona iyice
Mama verince çok rahatlıyordum psikolojik olarak, en azından tok olduğuna emin oluyordum ama şu anda ben de hiç emin değilim. Devamlı uyuyor bir de uyandırmak çok çok zor benim için, ağlayasım geliyor artık. 15.günde doğum kilosuna gelmesi yeterliymiş yavrum haklısın üzülmekte ama elimizden geleni yapıyoruz, mamayla toparlar merak etme15.gün kontrolüne gittik. Başka hiçbir problemimiz yok ama 10 gunde 75 gram almış yavrum sadece. Gunde 3 kere 60 ml'şer mama ver 1 hafta sonra yine gelin dedi. Sütünden doymuyordur dedi. Biraz ağladım moralim bozuldu ama buna da şükür vermemiş diyebiliyorum sadece. Bu süt problemimiz ne zaman bitcek bakalîm.
Ben törpülüyorum bebişimBebişlerin tırnağını kestiniz mii
Doğum kilosunu geçti ama 2800 doğdu 2850 şu anda. İlk 5.gün kontrolde doğum kilosundan 50 gram kaybetmisti sadece. Ama o 5.gun kontrolunden beri 75 gram almisMama verince çok rahatlıyordum psikolojik olarak, en azından tok olduğuna emin oluyordum ama şu anda ben de hiç emin değilim. Devamlı uyuyor bir de uyandırmak çok çok zor benim için, ağlayasım geliyor artık. 15.günde doğum kilosuna gelmesi yeterliymiş yavrum haklısın üzülmekte ama elimizden geleni yapıyoruz, mamayla toparlar merak etme
Benim uç kagitci uyku sersemi alip 5 dk emiyo ucsuz sonra fark edince savaş başlıyor.10 dk falan silikonla emzirip ucunu çıkardıktan sonra almaya başladı ara ara ama çok nadir, bir sorun olmaz umarım uzun vadede
Sağlığıyla ilgili bir sıkıntı yok ama değil mi?Doğum kilosunu geçti ama 2800 doğdu 2850 şu anda. İlk 5.gün kontrolde doğum kilosundan 50 gram kaybetmisti sadece. Ama o 5.gun kontrolunden beri 75 gram almis
Yani aç bırakacak halimiz yok, açsa vericez mecbur. Ama her gak guk dediğinde aç bu deyip mama dayıyorlar onu da istemiyorum ne zaman bu kadar mama yese memeye gelmiyor çünküBu süte de niye bu kadar takıklar anlamadım istisnasız herkes süt konusunda yorum yapıyor ben de mama veriyorum ne yapayım yetmiyor aç mı bırakıcam çocuğu bir de mama veren de bir sürü insan var benim gibi ama çevremdekilere kalsa bu bir günah ve bşr tek ben işliyorum bu günahı
Huysuzluk mıkırdanma vs oluyor mu peki doymadığına dair çiş/kaka sayısı falan?Benim uç kagitci uyku sersemi alip 5 dk emiyo ucsuz sonra fark edince savaş başlıyor.
Benimki de burdayken eldiven eldiven diye basimin etini yedi. Inadim inat totom iki kanat giydirmicem dedim dedikce soyledi o soyledikce ben inat ettim . Benim cocugum benim kararlarim.Kv ler kapatılsın benimki de eldiven takmıyoruz diye çocuk gözünü çıkaracak diye basıyor yaygarayı gerçekten bağırıyor ama ay ay ay gözünü çıkaracak diye
Onların yaptığı da yanlış benim yanımdakiler de eve çıkınca mama verdirtmedi sarılık oldu çocuğum. Demek bu yanımızdakilerin bi tane doğru hareketi yokYani aç bırakacak halimiz yok, açsa vericez mecbur. Ama her gak guk dediğinde aç bu deyip mama dayıyorlar onu da istemiyorum ne zaman bu kadar mama yese memeye gelmiyor çünkü
ama daha cok küçük düzelirler inş ya. Hemen umutsuzluga düşmeyelimBenim ilk çocukta yaşadıklarım da çok başka bir seviyeydi yalan yok. Yine de eşim haftaya işe başlayacak diye bir burukluk oluştu. Bebek kucakta uyuduğu için kucağına verip bir tuvalete gidiyorum en azından. Sling geldi bugün, olmadı tuvalete de birlikte gideceğiz
Bu defa kendimi eve kapatmayacagim diyordum ama arabada durmayınca yoksa yine mi? Oldum. Konu yine emziğe çıktı
Son ikiyi gördükten sonra büyük kızın okuldan eve gelince ayrı bir öpüp seviyor musun