- 20 Mayıs 2024
- 851
- 984
- 27
ayyy sorma sorma benim de gelecek gibi salak yapıyorum bir kaç gün gelmese keşkeBen de dün oldum sezaryeni, yani bekliyordum böyle bişi o yüzden çok psikolojimi etkilemedi ama fiziksel olarak aynı durumdayım, az önce uzanayım dedim bebek ağlamaya başladı eşim kalktı ama ben de kalkmak istiyorum kalkamadıkça sinirlerim bozuldu gerçekten, hastane yatağı eğimliydi bi şekilde tutup kalkacak yer vardı damardan direkt ağrı kesici almak süreci kolaylaştırıyodu şimdi ağrı can sıkıyor. Ödüm kopuyor kakişkom gelecek diyeçiş bile zorluyorken. Düne göre daha iyiyim o yüzden yarın da bugüne göre daha iyi olucam tesellisi var bi
Herkes çoluk çocuğa karıştı ben arkadaşa gittim ordan avmye geçtim avm gezdim
sağlık olsun canım senelerce sen yıkayacaksın dahaOrayı kapatıp yaptırıyorlar aslında, bizim yoğun bakımda yattı ya orada yıkamışlardı,ilk banyosunu yaptıramadık artık sağlık olsunEvdeki ilk banyoyu da ben eğilemediğim için yaptıramadım. Babaannesiyle babası yaptırdı. Benim ağrılarım çoktu babaannede gripti maske takıp yıkadı, karambole oldu biraz hazırlanamadık tuz falan uğraşamadık düz yıkadık.
Herkes çoluk çocuğa karıştı ben arkadaşa gittim ordan avmye geçtim avm gezdimyarın doğurursam son güne kadar avm gezdim diyeceğim. Belirtiler sıfır derecesinde kasılmalar da az sadece göbeğim çok ortada toplandı kenarlardaki derimin yumuşadığını hissediyorum. Sen nasılsın var mı bişeyler grubun en son doğuranı kim olcak acaba yarışına girdim gibi hissediyorum kendimi djdjdj
Sonuncu ben ve eylüldük hafta olarak, o da elendi ajfksksk benim minnoşum kaldıHerkes çoluk çocuğa karıştı ben arkadaşa gittim ordan avmye geçtim avm gezdimyarın doğurursam son güne kadar avm gezdim diyeceğim. Belirtiler sıfır derecesinde kasılmalar da az sadece göbeğim çok ortada toplandı kenarlardaki derimin yumuşadığını hissediyorum. Sen nasılsın var mı bişeyler grubun en son doğuranı kim olcak acaba yarışına girdim gibi hissediyorum kendimi djdjdj
Amaaan sizin cephe baya karışmışben yine geldim hastaneye ama esim evde kal sıklasinca gideriz annem ordan git git diye bagriniyor
ben de ikisinin yuzunden dokuz dogurdum ama kendim doguramadim henuz. annem diyorki evde ne bekliyorsun ben 3. sancıya doğurdum eşim diyor bence yarın aksamdan once gelmez. ulen susun psikolojimi bozdunuz dedim ya
Bu akşam kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim. Daha önce hiç tanışmadığım bir veliyle tanıştım. Kadın farklı yaşlardaki iki çocuğunu aynı gün normal doğumla doğurmuşHerkes çoluk çocuğa karıştı ben arkadaşa gittim ordan avmye geçtim avm gezdimyarın doğurursam son güne kadar avm gezdim diyeceğim. Belirtiler sıfır derecesinde kasılmalar da az sadece göbeğim çok ortada toplandı kenarlardaki derimin yumuşadığını hissediyorum. Sen nasılsın var mı bişeyler grubun en son doğuranı kim olcak acaba yarışına girdim gibi hissediyorum kendimi djdjdj
Öyle sonuncu değil de hafta olarak en geç kim doğurcak yarışı yapıyorum ben şuanSonuncu ben ve eylüldük hafta olarak, o da elendi ajfksksk benim minnoşum kaldıbu hafta doğuracaksın demiştim sana cuma olmuş puh sjfksjflskds
Benim doktorum kullanabilirsin dedi sormuştum. Kontrole gittiğimde de bu kadar acı olmaz be naz mı yapıyorsun yoksa kocana falan dedi, ben de bence sezaryen olmayan bu konuda yorum yapmasın dedimdeneyeyim kuzum aklımdaydı doktora soracaktım da yanmadan acıdan aklıma korse morse gelmedi. yarın üçüncü günü de atlatırsak inşallah rahatlarım ya. doğru düzgün uyumadım bile 1-2 saat uykuylayım iki gündür. bebişi izlemekten de uyuyamıyorummkeşke istediğim gibi tutsam sevsem gezdirsem diyorum hep gözlerim doluyor
Vay be nasibe bak aynı gün doğurmakBu akşam kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim. Daha önce hiç tanışmadığım bir veliyle tanıştım. Kadın farklı yaşlardaki iki çocuğunu aynı gün normal doğumla doğurmuşbirisi verilen tarihe göre erken, birisi 10 gün geç doğdu dedi. Merdivenle işim vardı, in çık in çık doğum başladı dedi. Bugün doktorum da sal biraz, stres yapma dedi. Salalım canım, elbet doğacak yavrular. Hazır olunca, sağlıkla kolaylıkla gelsinler Avm gez, kafanı dağıt, sefan olsun
Tamam canım öyle yapayım. Bu süte geçen bir krem değildir di mi? Bana ilk gün hastanede kulunç ağrısı için bir krem sürdüler albaren miydi neydi adı. Evde de sürebilirsin hep dediler iki üç gün sürdüm. Bir okuyayım prospektüsü dedim emzirme döneminde kullanılmamalıdır, kullanılması elzem ise geniş alanlara uygulanmamalıdır falan yazıyor. Biz güneş kremi sürer gibi sürüyorduk sırtın sağına kompleİyileştikten sonra iz kalmasın diye yazmıştır bence. Ben hiç birsey sürmedim simdiye kadar kabuk olmadı ama pek . Kabuklar kalkınca sürebilirsin
Vay be nasibe bak aynı gün doğurmakben 2 tarih verdim onu da tutturamadım insanlar neler tutturmuş
Valla ben saldım içimde kalcak değil ya bi gün çıkacak illa. En kötü 21 aralıkta sezaryen isterim yay burcu dönmeden dedim ve kafada bitirdimpilates topuna da tekmeyi bastım sanki ağrım azmış gibi bi de squat yüzünden bacaklarım ağrıyor. Doğursam bacak ağrısından yürüyemicem o derece dinlenme moduna aldım sabah da bi duş bi fön çekme sonrası kendime geliş özüme dönüş
Hadi herkes itiraf etsin diyormuşumAgla canım agla nolcak insan illa duygusal olarak mı aglar fiziksel acı da zorlar aglatabilir Perşembe günü sezaryandan 3 gün sonra yani aglama nedenim o gün agrım artık tavan yapmıştı dedim gitgide azalması lazım değil mi bu acının bu ne simdi bu gidişle kaç gün sürecek ki bilir diye moralim bozulmuştu ama dediğim gibi ertesi gün mucizevi
Bir sekilde rahatladım. İnş senin de bir an once azalır agrılar
Bana da pazartesi kanala girmiş olursa yapalım o süpürme işini dedi. Hatta aynı şekil çok mu kafaya taktın tarihleri falan sal biraz da dedi. Bizim doktorlar da aynı kafadan gidiyorlarAynen işte benim doktor da belki stresten gelmiyor, rahatla bir de öyle bakalım dedi. Pazartesi o zar süpürme işini yapalım dedi ama kafam öyle bir rahatladı ki bir anda amaaan ne gerek var, geleceği zaman gelir moduna girdim, emin olamıyorum Hakikaten dinlenelim biraz, belki de bebeklerimizin sakinliğe, yaymaya ihtiyaçları vardır
Ayy şimdi tamamladınız çok şükür canımYaa nolduuu :) bebek heyecanı mıı ? Bu arada ben aldım kızımı da tamam oldum kalbim kocaman
1 sene suruyo canım o sinirler kesildigi içinSezaryen olanlara bir sorun olacak doğumun 3 günü bugün bandaj çıkmış olmasına rağmen dikiş yeri uyuşuk gibi elimle elleyince de ağrı kesici va de kullanmıyorum. Ağrım da yok ama o uyuşukluk normal mi? Sizin de var mıydı? Ne zaman geçti?
Geçmez canımBenim hala uyuşuk canım geçmeyecek herhalde32 gün oldu
Kundak onlineHanımlar beboyu reflü yatağına koydum eve gelince. Ama hep sıçrıyor moro refleksi dedikleri şey mi emin olamadım ama hastanede sıçramıyodu böyle. Yataktan mı ki
Size nasılsınız yazarken bile iki defa düşündüm doğurdunuz mu mesajı vermek istemediğim için çünkü gerçekten ne kendimi ne de sizi germek istemiyorum. Yeter yani gerek yok. Kadın 40 haftayı bitirmiş, üstüne 10 gün geçmiş doğurmuş. Ne yani? Yeter ki biz ve yavrularımız sağlıklı olalım, gerisi birer sayıBana da pazartesi kanala girmiş olursa yapalım o süpürme işini dedi. Hatta aynı şekil çok mu kafaya taktın tarihleri falan sal biraz da dedi. Bizim doktorlar da aynı kafadan gidiyorlardoğmadan strese soktuk bebeleri hadi hadi diye
Kaynak: kayınvalide mi yavrum sjfksksEmzirirken bebeği tek zıbınla bırakıyorum ayağında da çorabı oluyor. Diğer türlü uyanmıyor çünkü böyle emmeye başladı. Üstüne yine de battaniye atıyorum üşümesin diye yanımda da ateş ölçer 36.5 ve üstü oluyor hep. Üşütüyomuşum bebeği çünkü sürekli gaz çıkarıyomuş.