Kundaga ilk günlerden alıştırmayınca sonra alışmıyor bir de sanırım yaUyandırmıyor da kendini aslında ama bi kundakliyim dur
5 gün sonra düştü. Küçük kızımın 10. Günde düşmüştüHanımlar göbek bağı kaçıncı gün düştü bebişlerin? Bugün 1 haftalık olduk düşmedi henüz sanki iki üç günü de var gibi dahaYıkamadık bebeği, eşim göbek bağı düşmeden yıkamayı korkunçlu bir durum olarak gördüğü için Ama artık vücudunun yıkanmaya ihtiyacı olduğu her halinden belli. Minik minik süt lekeleri, popoda ufak tefek kızarıklıklar, boyun falan soyuluyor, saçlar dökülüyor. Sefil oldu sanki çocuğum
6.günü düştü bizim. Belli ediyor kendini aslında. Neredeyse düşecek dedim altını değiştirdim yarım saat geçmedi tekrar kaka yaptı değişirken baktım ki düşmüş.Hanımlar göbek bağı kaçıncı gün düştü bebişlerin? Bugün 1 haftalık olduk düşmedi henüz sanki iki üç günü de var gibi dahaYıkamadık bebeği, eşim göbek bağı düşmeden yıkamayı korkunçlu bir durum olarak gördüğü için Ama artık vücudunun yıkanmaya ihtiyacı olduğu her halinden belli. Minik minik süt lekeleri, popoda ufak tefek kızarıklıklar, boyun falan soyuluyor, saçlar dökülüyor. Sefil oldu sanki çocuğum
Ne kadar güzel bi haber. Hep beraber nice mutlu güzel günleriniz olsunYaa nolduuu :) bebek heyecanı mıı ? Bu arada ben aldım kızımı da tamam oldum kalbim kocaman
Ya ben gece de onda uyutuyorum baska turlu uyumak istrmiyor .Juno yatak için uzman görüşü buldum kızlar, konuşulmuştu diye hatırlıyorum
Bir meme diğerine baskın çalışıyor bence benim de sola daha erken indi ve daha kolay geliyordu. Sağı elinle sağma şeklinde daha çok destekleyebilirsin. Makine yara olmasını kolaylaştırabilir cano dikkat et. İlla ki süt gelir anlayacağın seviyede rahat ol. Ucuna lansinoh ya da aldığın çatlak kremi neyse sürüp sağmayı dene o da daha kolay çıkmasını sağlıyor. Bestlak kullanıyordun bildiğim kadarıyla. Suyu bol içmeye çalış.Benim sağ memeden süt gelmiyor ya sanırım, solu sıkınca ucuna süt geliyor hemen sağda yok o. Merak edip sağma makinesini kullandım geldi ama damla damla geldi gibi nasıl anlarım geliyor mı gelmiyor mu
Bizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.5 gün sonra düştü. Küçük kızımın 10. Günde düşmüştü
3. Gun dustu valla bizimkininHanımlar göbek bağı kaçıncı gün düştü bebişlerin? Bugün 1 haftalık olduk düşmedi henüz sanki iki üç günü de var gibi dahaYıkamadık bebeği, eşim göbek bağı düşmeden yıkamayı korkunçlu bir durum olarak gördüğü için Ama artık vücudunun yıkanmaya ihtiyacı olduğu her halinden belli. Minik minik süt lekeleri, popoda ufak tefek kızarıklıklar, boyun falan soyuluyor, saçlar dökülüyor. Sefil oldu sanki çocuğum
Ben de ve 1 aylik oldu neredeyse. Benim doktor olan arkadaşlarım da çocuklarına bundan aldı işin garibiYa ben gece de onda uyutuyorum baska turlu uyumak istrmiyor .
Aa maşallah ne kadar erken düşmüş. Bizim 8. Gün düştü3. Gun dustu valla bizimkinin
İlk gebeligimde surmuştum iz kalmasın diye. Çok az iz kalmıştı zaten şimdi de o izli kısmı da aldı. Yine tek iz var ama bu sefer bir şey sür demedi.Bizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.
Bir de senin şahsında herkese sorayım sezaryen dikişlerine bir şey sürüyor musunuz? Benim sanki kuruyup kabuklanmış yüzeyi böyle mi daha hızlı iyileşir yoksa bir şeyler sürünce mi? Doktor bana madecassol reçete etmiş ama bunu ne için yazmış asla anlayamadım. İlk gün sorduğumda kesi yerine mi süreceğim deyince orayı kuru tut demişti. Öyleyse bunu ne için yazdı iz az kalsın diye mi ? İyileştikten sonra süreyim diye mi ki?
Yani bakınca 2 günü daha varmış gibi geldi bana ama anlamadım inşallah pazara kadar düşer.6.günü düştü bizim. Belli ediyor kendini aslında. Neredeyse düşecek dedim altını değiştirdim yarım saat geçmedi tekrar kaka yaptı değişirken baktım ki düşmüş.
Aa maşallah ne kadar erken düşmüş. Bizim 8. Gün düştüoutoffit ve ben de göbek bağı düşmeden yikatmayanlardanım
Oy ne güzel yaa, bize üçüncü günü demişti doktoru bu göbek geç düşer diye de bu kadar da gecikmez diye düşünmüştüm3. Gun dustu valla bizimkinin
Ayy banyodan sonra bir güzel uyuyorlar kiiBizim de bugün 8. gün ama duruyor daha ya uzaktan saç kurutma makinesi falan tutsam daha hızlı kurur mu ki Hadi artık banyo yaptırmak istiyorum ya
Canım benim de cok agrım vardı sezaryan sonrası hastanede gece sabaha kadar uyuyamadım sancı saplanıyordu habire resnen. Hareket ettikce iç organlarım yerinden oynuyor gbi bir agrım vardı resmen oturup kalkmak bile işkence gbiydi. Pzartesi sezaryan oldum çrş prş oturup ağlamıştım ama cuma günü ilginç bir sekilde o dayanılmaz acılar gecti resmen. Sonra gtgide hafifledi ama cumadan sonrası baya iyiydim o ilk günlere göre. 1-2 gün sonra daha rahat edersin az sabır canımkızlar allah aşkına bana bişey söyleyin ya perşembe günü sezaryan olmuştum ve anestezinin etkisi geçtiğinden beri bitik haldeyim. kalkamıyorum direkt yanıyor alev alıyor dikişler. afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum hasta bezi takıyoruz dünden beri. evet bugün daha ikinci gün ama hiç böyle bişey beklemiyordum böyle bi psikolojide de değildim ama oldu. çok üzülüyorum bebeğimle istediğim gibi oynayamıyorum bile. nasıl olur nasıl geçer geçirenler lütfen umut olsun…
İyi olmaya çalışıyorum, annemdeyim. İlk kez göbeğim çatladı ona üzüldümKız zaten doğurmayan üç beş kişi kaldık şurada, herkes alacağını aldı satacağını sattı boşversen nasılsın bize onu söyle