Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Banada gaz çıkarmadan çıkamazsın dediler sonra soran olmadı bende çıkmak istedim hastanede bunaldım dün akşam çıkarabildim ilk gazı

İyi olmaya çalışıyorum, annemdeyim. İlk kez göbeğim çatladı ona üzüldüm
Oyy kıyamam canın sağ olsun, birkaç çatlak senin havanı bozamaz Eşinle olan durum da inşallah hemencecik tatlıya bağlanır, eskisinden bile iyi olursunuz Erkeklere bakma, duygusal olarak çok güçsüz oluyorlar kadınlara göre ve bazen aşırı saçma sapan şekillerde ifade ediyorlar. Kendini de fazla dolduruşa getirmemeye çalış, yakında çok minnoş anne babalar olacaksınız siz

offf canımsın ağzın bal yesin inşallah öyle olur. benim de ağlayasım geliyor ağlıyorum kendime kızıyorum.

Bebiş o zaman da söylemiştim korseyi bir dene istersen. Başta ürkütücü geliyor onca dikişi sıkma düşüncesi ama taktığım anda nefes almaya dik durmaya başladım ben. Diğer türlü tamamen iki büklüm yürüyorum elimle hep karnımı taşıyorum istemsizce. 8. gündeyim bu his hala var. Acıyı hissettiğim yerler dikişlerin düğüm yerleriymiş doktorum öyle söyledi. Gerçi neresinin acıdığı da tam anlaşılmıyor her yeri de acıyor gibi his olarak. İlk 3 gün her türlü çok zor bence. Sonra korse ile hafifletmeyi deneyebilirsin ben yararını aşırı aşırı gördüm.

Çarşamba günü annemle inceledik yoktu çatlağım, dün veya bugün oldu herhalde bugün sürememiştim sadece krem. Çok güçsüzler gerçekten ama olay büyüdü aileleri vs karıştırdı herkes çok üzüldü çok kızdım. Kalbim çok kırıldı, hayırlısı olsun bakalım. Hep kızımı yokluyorum umarım çok iyidir

Canım yarın daha da hafiflicek o acı ağrı ertesi gün daha da sonraki gün daha da bir bakmışsın çektiğin acıyı unutmuşsın bebeğin derdindesin her gün git gide hafifliyor

İşler yoluna girer, kırılan yerler de eskisinden daha sağlam birleşir umarım. Olmasa iyi ama oluyor işte. Sen sıkma o tatlı canını, elbette düzelir. Bakma senin kalbini kırmıştır ama şimdi kendisi bin pişmandır.

Kızın iyidir, tabii ki iyi olacak baksana her durumda hep ilk onu düşünen bir annesi var

Yani bakınca 2 günü daha varmış gibi geldi bana ama anlamadım inşallah pazara kadar düşer.
Orayı kapatıp yaptırıyorlar aslında, bizim yoğun bakımda yattı ya orada yıkamışlardı,ilk banyosunu yaptıramadık artık sağlık olsun Evdeki ilk banyoyu da ben eğilemediğim için yaptıramadım. Babaannesiyle babası yaptırdı. Benim ağrılarım çoktu babaannede gripti maske takıp yıkadı, karambole oldu biraz hazırlanamadık tuz falan uğraşamadık düz yıkadık.

İyileştikten sonra iz kalmasın diye yazmıştır bence. Ben hiç birsey sürmedim simdiye kadar kabuk olmadı ama pek . Kabuklar kalkınca sürebilirsin

Canım benim iyi ki varsın, hiç tanımadan seviyorum seni

offf canımsın ağzın bal yesin inşallah öyle olur. benim de ağlayasım geliyor ağlıyorum kendime kızıyorum.
Agla canım agla nolcak insan illa duygusal olarak mı aglar fiziksel acı da zorlar aglatabilir Perşembe günü sezaryandan 3 gün sonra yani aglama nedenim o gün agrım artık tavan yapmıştı dedim gitgide azalması lazım değil mi bu acının bu ne simdi bu gidişle kaç gün sürecek ki bilir diye moralim bozulmuştu ama dediğim gibi ertesi gün mucizevi
Bir sekilde rahatladım. İnş senin de bir an once azalır agrılar

deneyeyim kuzum aklımdaydı doktora soracaktım da yanmadan acıdan aklıma korse morse gelmedi. yarın üçüncü günü de atlatırsak inşallah rahatlarım ya. doğru düzgün uyumadım bile 1-2 saat uykuylayım iki gündür. bebişi izlemekten de uyuyamıyorumm keşke istediğim gibi tutsam sevsem gezdirsem diyorum hep gözlerim doluyor

Canım yarın daha da hafiflicek o acı ağrı ertesi gün daha da sonraki gün daha da bir bakmışsın çektiğin acıyı unutmuşsın bebeğin derdindesin her gün git gide hafifliyor
ay inşallah kuzum benim ağzın bal yesin. şimdi bile ağrı kesici alıp iyiyken bide bebiş kucağımdayken dünyada benden mutlusu yok hepimiz öyleyizdir

Ben de dün oldum sezaryeni, yani bekliyordum böyle bişi o yüzden çok psikolojimi etkilemedi ama fiziksel olarak aynı durumdayım, az önce uzanayım dedim bebek ağlamaya başladı eşim kalktı ama ben de kalkmak istiyorum kalkamadıkça sinirlerim bozuldu gerçekten, hastane yatağı eğimliydi bi şekilde tutup kalkacak yer vardı damardan direkt ağrı kesici almak süreci kolaylaştırıyodu şimdi ağrı can sıkıyor. Ödüm kopuyor kakişkom gelecek diye çiş bile zorluyorken. Düne göre daha iyiyim o yüzden yarın da bugüne göre daha iyi olucam tesellisi var bi

canim gececek. sezaryen boyle biraz, ilk haftanı yaşamadın say ağrı sızı cok sonra sonra geçiyor hızını alıyor ama tamamen kendi vucudunun esnekliğine rahatlıgına donmek için kendine 2-3 ay süre ver. her gun daha iyiye gidecek. ameliyat bu kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…