- 10 Ağustos 2024
- 57
- 60
- 29
Banada gaz çıkarmadan çıkamazsın dediler sonra soran olmadı bende çıkmak istedim hastanede bunaldım dün akşam çıkarabildim ilk gazıben tr de degilim burda buyuk tuvaletini yapmadan sondayi cikarmiyorlar eve de gondermiyorlar. hastanede kaliyorsun ona gore yemek getiriyorlar sana bol bol hosaf bitki cayi corba pudingli tatlilar tarzi yumusak yiyecekler geliyor ana yemegin yaninda surekli. bol bol yurumemiz onerilmisti cok zordu ama hastane koridorunda yuruyup durmustjm ben aksama dogru 4 gibi dogum yaptim o gece birsey yok ertesi gece de pas gecti diger gunun sabahina cikabilmistim tuvalete ebeler sondayi cikarmicaz sen yapmadan deyince psikolojik olarak mi artik zorlamistim kendimi.
İnşallah yaaa.. Bence çok sevecek gibi, ben çok seviyorum ve öyle hissediyorum ama dur bakalımAyy banyodan sonra bir güzel uyuyorlar kiiinşallah adasimiz da çok sever suyu
Oyy kıyamamİyi olmaya çalışıyorum, annemdeyim. İlk kez göbeğim çatladı ona üzüldüm
offf canımsın ağzın bal yesin inşallah öyle olur. benim de ağlayasım geliyor ağlıyorum kendime kızıyorum.Canım benim de cok agrım vardı sezaryan sonrası hastanede gece sabaha kadar uyuyamadım sancı saplanıyordu habire resnen. Hareket ettikce iç organlarım yerinden oynuyor gbi bir agrım vardı resmen oturup kalkmak bile işkence gbiydi. Pzartesi sezaryan oldum çrş prş oturup ağlamıştım ama cuma günü ilginç bir sekilde o dayanılmaz acılar gecti resmen. Sonra gtgide hafifledi ama cumadan sonrası baya iyiydim o ilk günlere göre. 1-2 gün sonra daha rahat edersin az sabır canım
Bebiş o zaman da söylemiştim korseyi bir dene istersen. Başta ürkütücü geliyor onca dikişi sıkma düşüncesi ama taktığım anda nefes almaya dik durmaya başladım ben. Diğer türlü tamamen iki büklüm yürüyorum elimle hep karnımı taşıyorum istemsizce. 8. gündeyim bu his hala var. Acıyı hissettiğim yerler dikişlerin düğüm yerleriymiş doktorum öyle söyledi. Gerçi neresinin acıdığı da tam anlaşılmıyor her yeri de acıyor gibi his olarak. İlk 3 gün her türlü çok zor bence. Sonra korse ile hafifletmeyi deneyebilirsin ben yararını aşırı aşırı gördüm.kızlar allah aşkına bana bişey söyleyin ya perşembe günü sezaryan olmuştum ve anestezinin etkisi geçtiğinden beri bitik haldeyim. kalkamıyorum direkt yanıyor alev alıyor dikişler. afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum hasta bezi takıyoruz dünden beri. evet bugün daha ikinci gün ama hiç böyle bişey beklemiyordum böyle bi psikolojide de değildim ama oldu. çok üzülüyorum bebeğimle istediğim gibi oynayamıyorum bile. nasıl olur nasıl geçer geçirenler lütfen umut olsun…
Çarşamba günü annemle inceledik yoktu çatlağım, dün veya bugün oldu herhalde bugün sürememiştim sadece krem. Çok güçsüzler gerçekten ama olay büyüdü aileleri vs karıştırdı herkes çok üzüldü çok kızdım. Kalbim çok kırıldı, hayırlısı olsun bakalım. Hep kızımı yokluyorum umarım çok iyidirOyy kıyamamcanın sağ olsun, birkaç çatlak senin havanı bozamaz Eşinle olan durum da inşallah hemencecik tatlıya bağlanır, eskisinden bile iyi olursunuz Erkeklere bakma, duygusal olarak çok güçsüz oluyorlar kadınlara göre ve bazen aşırı saçma sapan şekillerde ifade ediyorlar. Kendini de fazla dolduruşa getirmemeye çalış, yakında çok minnoş anne babalar olacaksınız siz
Canım yarın daha da hafiflicek o acı ağrı ertesi gün daha da sonraki gün daha da bir bakmışsın çektiğin acıyı unutmuşsın bebeğin derdindesin her gün git gide hafifliyorkızlar allah aşkına bana bişey söyleyin ya perşembe günü sezaryan olmuştum ve anestezinin etkisi geçtiğinden beri bitik haldeyim. kalkamıyorum direkt yanıyor alev alıyor dikişler. afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum hasta bezi takıyoruz dünden beri. evet bugün daha ikinci gün ama hiç böyle bişey beklemiyordum böyle bi psikolojide de değildim ama oldu. çok üzülüyorum bebeğimle istediğim gibi oynayamıyorum bile. nasıl olur nasıl geçer geçirenler lütfen umut olsun…
Benimki tam tersi o aksam hic uyumadi hic hemdeAyy banyodan sonra bir güzel uyuyorlar kiiinşallah adasimiz da çok sever suyu
İşler yoluna girer, kırılan yerler de eskisinden daha sağlam birleşir umarım. Olmasa iyi ama oluyor işte. Sen sıkma o tatlı canını, elbette düzelir. Bakma senin kalbini kırmıştır ama şimdi kendisi bin pişmandır.Çarşamba günü annemle inceledik yoktu çatlağım, dün veya bugün oldu herhalde bugün sürememiştim sadece krem. Çok güçsüzler gerçekten ama olay büyüdü aileleri vs karıştırdı herkes çok üzüldü çok kızdım. Kalbim çok kırıldı, hayırlısı olsun bakalım. Hep kızımı yokluyorum umarım çok iyidir
Orayı kapatıp yaptırıyorlar aslında, bizim yoğun bakımda yattı ya orada yıkamışlardı,ilk banyosunu yaptıramadık artık sağlık olsunYani bakınca 2 günü daha varmış gibi geldi bana ama anlamadım inşallah pazara kadar düşer.
İyileştikten sonra iz kalmasın diye yazmıştır bence. Ben hiç birsey sürmedim simdiye kadar kabuk olmadı ama pek . Kabuklar kalkınca sürebilirsinBizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.
Bir de senin şahsında herkese sorayım sezaryen dikişlerine bir şey sürüyor musunuz? Benim sanki kuruyup kabuklanmış yüzeyi böyle mi daha hızlı iyileşir yoksa bir şeyler sürünce mi? Doktor bana madecassol reçete etmiş ama bunu ne için yazmış asla anlayamadım. İlk gün sorduğumda kesi yerine mi süreceğim deyince orayı kuru tut demişti. Öyleyse bunu ne için yazdı iz az kalsın diye mi ? İyileştikten sonra süreyim diye mi ki?
Canım benim iyi ki varsın, hiç tanımadan seviyorum seniİşler yoluna girer, kırılan yerler de eskisinden daha sağlam birleşir umarım. Olmasa iyi ama oluyor işte. Sen sıkma o tatlı canını, elbette düzelir. Bakma senin kalbini kırmıştır ama şimdi kendisi bin pişmandır.
Kızın iyidir, tabii ki iyi olacakbaksana her durumda hep ilk onu düşünen bir annesi var
Agla canım agla nolcak insan illa duygusal olarak mı aglar fiziksel acı da zorlar aglatabilir Perşembe günü sezaryandan 3 gün sonra yani aglama nedenim o gün agrım artık tavan yapmıştı dedim gitgide azalması lazım değil mi bu acının bu ne simdi bu gidişle kaç gün sürecek ki bilir diye moralim bozulmuştu ama dediğim gibi ertesi gün mucizeviofff canımsın ağzın bal yesin inşallah öyle olur. benim de ağlayasım geliyor ağlıyorum kendime kızıyorum.
YaaCanım benim iyi ki varsın, hiç tanımadan seviyorum seni
deneyeyim kuzum aklımdaydı doktora soracaktım da yanmadan acıdan aklıma korse morse gelmedi. yarın üçüncü günü de atlatırsak inşallah rahatlarım ya. doğru düzgün uyumadım bile 1-2 saat uykuylayım iki gündür. bebişi izlemekten de uyuyamıyorummBebiş o zaman da söylemiştim korseyi bir dene istersen. Başta ürkütücü geliyor onca dikişi sıkma düşüncesi ama taktığım anda nefes almaya dik durmaya başladım ben. Diğer türlü tamamen iki büklüm yürüyorum elimle hep karnımı taşıyorum istemsizce. 8. gündeyim bu his hala var. Acıyı hissettiğim yerler dikişlerin düğüm yerleriymiş doktorum öyle söyledi. Gerçi neresinin acıdığı da tam anlaşılmıyor her yeri de acıyor gibi his olarak. İlk 3 gün her türlü çok zor bence. Sonra korse ile hafifletmeyi deneyebilirsin ben yararını aşırı aşırı gördüm.
ay inşallah kuzum benim ağzın bal yesin. şimdi bile ağrı kesici alıp iyiyken bide bebiş kucağımdayken dünyada benden mutlusu yok hepimiz öyleyizdirCanım yarın daha da hafiflicek o acı ağrı ertesi gün daha da sonraki gün daha da bir bakmışsın çektiğin acıyı unutmuşsın bebeğin derdindesin her gün git gide hafifliyor
kızlar allah aşkına bana bişey söyleyin ya perşembe günü sezaryan olmuştum ve anestezinin etkisi geçtiğinden beri bitik haldeyim. kalkamıyorum direkt yanıyor alev alıyor dikişler. afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum hasta bezi takıyoruz dünden beri. evet bugün daha ikinci gün ama hiç böyle bişey beklemiyordum böyle bi psikolojide de değildim ama oldu. çok üzülüyorum bebeğimle istediğim gibi oynayamıyorum bile. nasıl olur nasıl geçer geçirenler lütfen umut olsun…
canim gececek. sezaryen boyle biraz, ilk haftanı yaşamadın say ağrı sızı cok sonra sonra geçiyor hızını alıyor ama tamamen kendi vucudunun esnekliğine rahatlıgına donmek için kendine 2-3 ay süre ver. her gun daha iyiye gidecek. ameliyat bu kolay değilkızlar allah aşkına bana bişey söyleyin ya perşembe günü sezaryan olmuştum ve anestezinin etkisi geçtiğinden beri bitik haldeyim. kalkamıyorum direkt yanıyor alev alıyor dikişler. afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum hasta bezi takıyoruz dünden beri. evet bugün daha ikinci gün ama hiç böyle bişey beklemiyordum böyle bi psikolojide de değildim ama oldu. çok üzülüyorum bebeğimle istediğim gibi oynayamıyorum bile. nasıl olur nasıl geçer geçirenler lütfen umut olsun…