2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207

Pis aile büyükleri olmuş P.S. Olacaktı

Sezaryen olanlara bir sorun olacak doğumun 3 günü bugün bandaj çıkmış olmasına rağmen dikiş yeri uyuşuk gibi elimle elleyince de ağrı kesici va de kullanmıyorum. Ağrım da yok ama o uyuşukluk normal mi? Sizin de var mıydı? Ne zaman geçti?

Biz 2 günlüğüz daha ama hipp ya da sma önerdiler hipp aldık şimdilik bi sıkıntı yok gibi
bizde hipp kullanıyoruz ama bağırsaklarından çok ses geliyor bu mamayı içerken ve aşırı kaka yapıyor . İshal gibi sesler geliyor yaparken ama öyle ishali yok . Birazda gaz yapıyor . Bebelac gold da önerdiler ama bilemiyorum ne yapsam diye

Benim hala uyuşuk canım geçmeyecek herhalde 32 gün oldu

Beni gelinlikten reddeder bunu söylersem sorry jsfkfk

ya dogum bastan sona zor cidden, herkss icin degil belki ama benim gibi zTen soguk kanli olamayan hastane sureclerinden tirsan biri icin zor. ne sezaryene gozum yiyor tekrar ne normal doguma basa geleni cekecegim biraz da
Evet elleriyle bakıyorlar ebelerin yaptığı açıklık muayenesi çok rahattı benim kendi doktorum açıklığa bakarken bir yandanda yırtıyormuş sanırım süreci hızlandırmak için çığlık ata ata yaptırdım valla onun yaptıklarını. Bu arada yine açıklığa bakarken bir anda suyumuda patlattı belki o da etkilidir o kadar sancıda. Sezeryan sonrası ağrılarda çok fenaymış bir an önce iyileşmeyi bekliyorum zor süreçler

aynen sezaryendi benim ilki 4 yil gecti ustunden ne oldugunu bildigim icin ona da cesaret edemedim. vajinali deneyeyim madem hersey uygunken diye dusundum ama bu seferde surec zor tabi ben sandim ki acilma kolayca olacak suyum gelecek bir kac saate dogururum oyle derken 40. haftama geldim kanama oldu acilma az bekliyorum hala :) her dogum turu kendince zor ve ya kolay ama kisiye ozelmis

Normal canım doktor dedi orası uyuşuk olur diye birinci aydayım hala var o uyuşukluk hissi 7 kat dikildik normal zamnımca

evet o uyusuklugun gecmesi bir kac ay surmustu bende yavas yavas geciyor. uyusukluk geciyor ama hissizlik gibi kaliyor uzun sure. aradan 4 sene gecti tam hatirlayip net konusamiyorum ama aklimda kalan bu. ben hatta orasi oyle kalacak sanmistim yari hissiz ama oyle olmadi gececek zaman aliyor ama gecer

Hanımlar beboyu reflü yatağına koydum eve gelince. Ama hep sıçrıyor moro refleksi dedikleri şey mi emin olamadım ama hastanede sıçramıyodu böyle. Yataktan mı ki

benim yine hafif kanli pembe kivami jel gibi su da olan sivi geldi cok degil ped taktim takip edicem. parça parça gelirmi ki nişan? bugun alttan baktılar aktif kanaman yok dedi doktor. bu ne sıkdı tekrar
Nişan parça parça gelebilir diye biliyorum , benim Salı öğlene doğru nişanım geldi yumurtlama akıntısı gibiydi afedersin hafif sümüksü gibi aynı gece 3 de suyum gelmişti . Seninde doğum yaklaşıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…