Orangegreysky 3. Gün kontrolü vardı bebenin bugün sabah doktora gitmişken kahvaltıya gidelim ordan da yürüyüş yapar bir yerde kahve içer döneriz dedik bu saat oldu hala dışardayız. Senin kv geldi aklıma sonra taşlamazsa bizi söyle 3 günlük çocukla geziyorlarmış de .
(Pis aile büyükleri bizimle kalmadığı için tüm bu olaylar onların bilgisi olmadan kendi özgür irademizle ve uykusuzlukla yapılmıştır)
Biz 2 günlüğüz daha amaKızlar hangi mamaları kullanıyorsunuz ve memnun musunuz ?
Biz 2 günlüğüz daha amahipp ya da sma önerdiler hipp aldık şimdilik bi sıkıntı yok gibi
Benim hala uyuşuk canım geçmeyecek herhaldeSezaryen olanlara bir sorun olacak doğumun 3 günü bugün bandaj çıkmış olmasına rağmen dikiş yeri uyuşuk gibi elimle elleyince de ağrı kesici va de kullanmıyorum. Ağrım da yok ama o uyuşukluk normal mi? Sizin de var mıydı? Ne zaman geçti?
Beni gelinlikten reddeder bunu söylersem sorry jsfkfkOrangegreysky 3. Gün kontrolü vardı bebenin bugün sabah doktora gitmişken kahvaltıya gidelim ordan da yürüyüş yapar bir yerde kahve içer döneriz dedik bu saat oldu hala dışardayız. Senin kv geldi aklıma sonra taşlamazsa bizi söyle 3 günlük çocukla geziyorlarmış de .
(Pis aile büyükleri bizimle kalmadığı için tüm bu olaylar onların bilgisi olmadan kendi özgür irademizle ve uykusuzlukla yapılmıştır)
cok sag ol her detayi anlattigin icin bana da fikir olsun. yani ben de senin gibiyim aslinda aci esigimde dusuk her an diyebilirim sezaryene donun diye ki onu deneyimledim ilk dogumumda- sonrasi biraz zorlu onun da , belki bu beni durdurabilir ya da esim yanimda olacak ikna edebilir ama aciyla bas edemezsem ben de teklif edicem. aciklik muayenesi iki kez oldum ben hic zorlamadi beni nedense, birinde acilma sifirdi dunkunde 2 cm. sadece eliyle bakti degil mi acilmaya?
Evet elleriyle bakıyorlar ebelerin yaptığı açıklık muayenesi çok rahattı benim kendi doktorum açıklığa bakarken bir yandanda yırtıyormuş sanırım süreci hızlandırmak için çığlık ata ata yaptırdım valla onun yaptıklarını. Bu arada yine açıklığa bakarken bir anda suyumuda patlattı belki o da etkilidir o kadar sancıda. Sezeryan sonrası ağrılarda çok fenaymış bir an önce iyileşmeyi bekliyorum zor süreçlerya dogum bastan sona zor cidden, herkss icin degil belki ama benim gibi zTen soguk kanli olamayan hastane sureclerinden tirsan biri icin zor. ne sezaryene gozum yiyor tekrar ne normal dogumabasa geleni cekecegim biraz da
aynen sezaryendi benim ilki 4 yil gecti ustunden ne oldugunu bildigim icin ona da cesaret edemedim. vajinali deneyeyim madem hersey uygunken diye dusundum ama bu seferde surec zor tabi ben sandim ki acilma kolayca olacak suyum gelecek bir kac saate dogururumEvet elleriyle bakıyorlar ebelerin yaptığı açıklık muayenesi çok rahattı benim kendi doktorum açıklığa bakarken bir yandanda yırtıyormuş sanırım süreci hızlandırmak için çığlık ata ata yaptırdım valla onun yaptıklarını. Bu arada yine açıklığa bakarken bir anda suyumuda patlattı belki o da etkilidir o kadar sancıda. Sezeryan sonrası ağrılarda çok fenaymış bir an önce iyileşmeyi bekliyorum zor süreçler
Normal canım doktor dedi orası uyuşuk olur diye birinci aydayım hala var o uyuşukluk hissi 7 kat dikildik normal zamnımcaSezaryen olanlara bir sorun olacak doğumun 3 günü bugün bandaj çıkmış olmasına rağmen dikiş yeri uyuşuk gibi elimle elleyince de ağrı kesici va de kullanmıyorum. Ağrım da yok ama o uyuşukluk normal mi? Sizin de var mıydı? Ne zaman geçti?
Noldu kız doğuma bu kadar yakınken, herşey yoluna girer inşallahBoşver beni çiçeğim anamın evine döndüm tadınızı kaçırmayayım hiç. Çok sevindim, bir daha hiç ayrılmadan koyniş koyniş olun ana kız
Noldu kız tövbe est son dkBen bir zombiyimkocam kişisi kafayı yedi dün gece, annem babam üzülmesin diye evde duruyorum şu an, o kadar.
evet o uyusuklugun gecmesi bir kac ay surmustu bende yavas yavas geciyor. uyusukluk geciyor ama hissizlik gibi kaliyor uzun sure. aradan 4 sene gecti tam hatirlayip net konusamiyorum ama aklimda kalan bu. ben hatta orasi oyle kalacak sanmistim yari hissiz ama oyle olmadi gececek zaman aliyor ama gecerSezaryen olanlara bir sorun olacak doğumun 3 günü bugün bandaj çıkmış olmasına rağmen dikiş yeri uyuşuk gibi elimle elleyince de ağrı kesici va de kullanmıyorum. Ağrım da yok ama o uyuşukluk normal mi? Sizin de var mıydı? Ne zaman geçti?
Bence hepsi aynı yaaaSenin annen benim annem olabilir mi acababen saldım şekerim itaat et rahat et moduna aldım kendimi
Kundak en çok bunun için gerekiyor işte :)Hanımlar beboyu reflü yatağına koydum eve gelince. Ama hep sıçrıyor moro refleksi dedikleri şey mi emin olamadım ama hastanede sıçramıyodu böyle. Yataktan mı ki
Uyandırmıyor da kendini aslında ama bi kundakliyim durKundak en çok bunun için gerekiyor işte :)
Reflekstendir canım ilk gün o güncelleme gelmiyor galiba bebeklereHanımlar beboyu reflü yatağına koydum eve gelince. Ama hep sıçrıyor moro refleksi dedikleri şey mi emin olamadım ama hastanede sıçramıyodu böyle. Yataktan mı ki
Her seferinde uyanmıyorlar da bazen çok korkarak uyanabilir, çok sıkmayan bir yarım kundak rahatlatır canımUyandırmıyor da kendini aslında ama bi kundakliyim dur
Nişan parça parça gelebilir diye biliyorum , benim Salı öğlene doğru nişanım geldi yumurtlama akıntısı gibiydi afedersin hafif sümüksü gibi aynı gece 3 de suyum gelmişti . Seninde doğum yaklaşıyor herhaldebenim yine hafif kanli pembe kivami jel gibi su da olan sivi geldi cok degil ped taktim takip edicem. parça parça gelirmi ki nişan? bugun alttan baktılar aktif kanaman yok dedi doktor. bu ne sıkdı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?