• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Selam kızlar 💋 Bebeğin hareketleri azalmadı ama şiddeti azaldı. Normalde akşamları çılgınca coşardı mesela, dev hareketler yapardı. Hareket ediyor ama daha minik. Bir de karnım pek sertleşmezdi ama bugün sık sık sertleşiyor ama eşlik eden bir ağrı yok. Tabii ki hemen doğum belirtileri diye yazdım 😂 bebek hareketlerinin azalması yer alıyor, benimki bu kategoriye girer mi bilmiyorum ama. Doğumdan önce böyle belirtiler yaşayan oldu mu yoksa bir anlam aramaya gerek yok, bugün de böyle midir?
Benimde hareketler az 2 gündür ama arada daha öncede azaldığından bilemiyorum. Bacak bacak üstüne atmayı hala yapabiliyorum. Ara ara adet sancısı gibi ağrı gelip hemen gidiyor. Nişandır sudur hiçbir şey yok ama içimde bu gece sancı gelecekmiş gibi bir his var😄😄yarın 39 oluyoruz. Birde bebişin karnı önde olduğundan sezeryan ihtimali doğdu benim netleşmemekle birlikte bakalım nolcak🥹bu gece bir şeyler olacak gibi hissediyorum ama yaa duş falan aldım ev tertemiz 3 tane hurma yedim😄başka bir şey yapmadım

Selam kızlar 💋 Bebeğin hareketleri azalmadı ama şiddeti azaldı. Normalde akşamları çılgınca coşardı mesela, dev hareketler yapardı. Hareket ediyor ama daha minik. Bir de karnım pek sertleşmezdi ama bugün sık sık sertleşiyor ama eşlik eden bir ağrı yok. Tabii ki hemen doğum belirtileri diye yazdım 😂 bebek hareketlerinin azalması yer alıyor, benimki bu kategoriye girer mi bilmiyorum ama. Doğumdan önce böyle belirtiler yaşayan oldu mu yoksa bir anlam aramaya gerek yok, bugün de böyle midir?
benimde ayni hareket sikligida azaldi siddeti de ama ben bir de grip gecirdim hala burnum tikali oksuruyorum bu da etki ediyordur hareketlerinin durgunlasmasına. Yinede hareket ediyor tabi hastaneye gidilecek bir durum yok bence.. 39. haftamdayım artık ama sancı yok hiç

Benim de bel ağrım çok oluyor hamilelik öncesinde de oluyordu.Son zamanlarda belden bir ağrı giriyor ve kalçamdan bacağıma doğru iniyor birkaç dk sonra geçiyor sanırım sancı böyle oluyor,diğer türlü ağrı oluyor diye düşündüm ama emin olamadım 🙄
Aa bak benim kalçama ve bacağıma hiç vurmuyor, direk belim ağrıyor çok iş yapmışım gibi demek ki farkı bu

Benimde hareketler az 2 gündür ama arada daha öncede azaldığından bilemiyorum. Bacak bacak üstüne atmayı hala yapabiliyorum. Ara ara adet sancısı gibi ağrı gelip hemen gidiyor. Nişandır sudur hiçbir şey yok ama içimde bu gece sancı gelecekmiş gibi bir his var😄😄yarın 39 oluyoruz. Birde bebişin karnı önde olduğundan sezeryan ihtimali doğdu benim netleşmemekle birlikte bakalım nolcak🥹bu gece bir şeyler olacak gibi hissediyorum ama yaa duş falan aldım ev tertemiz 3 tane hurma yedim😄başka bir şey yapmadım
Ben de bugün bi fenayım sanki yarın doğurcakmışım gibi geliyor 😁 39 şerefine patlatacak mıyız yoksa bebeleri 🤣

Ben de bugün bi fenayım sanki yarın doğurcakmışım gibi geliyor 😁 39 şerefine patlatacak mıyız yoksa bebeleri 🤣
Ayyy bir de bu gece üçümüz de doguruyor muyuz 😍😍😍 10.000 adım üstünde atmışım ki evden uzak bir parka gittik, o bir adım kaldırımda bir adım aşağıda yürüyüşü de yaptım. Kendi çevremde yapamıyorum 😂😂 bana her gün bu gece sancı gelecek kesin hissi geliyor ama gece bir uyanıyorum, çiş 😂 Düşününce bu bir hafta içinde çok yüksek ihtimalle doğuracagiz haliyle ama zaman daha zor geçiyor. Elimde su bardağı vardı, nasıl yaptıysam yere su döktüm, eşim bardaktan mı döküldü diyor 😂😂 herkes tek yürek su, sancı, nişan bekliyor 😂

Kızlar dün gece arkadaşımın evindeydik sabaha karşı uyudum -normalde de en erken 3te falan uyuyorum- sabah inanılmaz mide yanması ve bulantıyla uyandım, safra kustum. Prilam alıyorum hala 2 tane. Zorla yarım dilim ekmekle biraz peynir yedim, sonra tekrar uyudum midem çok kötüydü. 6 gibi bir şeyler yedim ama hala tansiyonum düşük gibi. Kafam kalkmıyor, çok halsizim, sanki şekerim de düşük. Tansiyon aleti vs yok ölçemiyorum. Bebe de sakin ama çok az yememe bağladım. Hafif de ödemim var ayaklarım şişmiş biraz. Sizce bir problem var mıdır ya?

blocked blocked M minikfilozof ben de sizle aday olabilir miyim bu geceye 😂😂 Salı suniye kadar kendi kendine gelse bu gece olur bence de 😂 10.000 adım attım ananas da yerim geve gelebilirler bence 🙋🏻‍♀️
Bugün kvler vardı kahvaltıya sabahtır ayak üzerindeyim en son kocama da sinir oldum bence doğurmak için yeterli sebepler 🤣 gel doğuralım birlikte 🤣🤣 ananası da bi gün öyle çok yemişim ki ağzım boğazım bi tuhaf oldu bütün gün acısını çektimm🤣

benimde ayni hareket sikligida azaldi siddeti de ama ben bir de grip gecirdim hala burnum tikali oksuruyorum bu da etki ediyordur hareketlerinin durgunlasmasına. Yinede hareket ediyor tabi hastaneye gidilecek bir durum yok bence.. 39. haftamdayım artık ama sancı yok hiç
Gün içinde aklıma geldin de akşam yazmak için bekliyordum, doğurdun mu diyecektim 😂 doğurmamışsın. Geçmiş olsun canım ya, hastalık devam mı 🙁 bence de sorun yok hareket ediyorlar çok şükür, işte doğumun habercisi mi yoksa diye heyecanlandım bir an 😀

Selam kızlar, çok yoğun olduğumdan pek giremiyorum ama arada takip ediyordum formu. Çarşamba günü benim bebişim doğdu biraz küçük ama sağlıklı beklenenden 2 hafta önce geldi kızımız. Sütü gelmeyen arkadaşlara tavsiyem bol su ve iyi bir uyku her fırsatta uyuyun. Stres yapmayın ( eğer mümkünse 😉)Herkese sağlıklı doğumlar. ❤️

Gün içinde aklıma geldin de akşam yazmak için bekliyordum, doğurdun mu diyecektim 😂 doğurmamışsın. Geçmiş olsun canım ya, hastalık devam mı 🙁 bence de sorun yok hareket ediyorlar çok şükür, işte doğumun habercisi mi yoksa diye heyecanlandım bir an 😀
annem geldi bir yandan gezdiriyoruz onu disardaydik hep. hastalik kismi gecti ama burun akintisi oksuruk kaldi.. kiz dogururmuyum ben 40i bekleyecek bence bu. oglumu da sezaryenle 39+5te almislardi kendine kalsa gelmezdi yani :)icerde mutlular benimkiler galiba 😅

Back