2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Sütü sağmak için ne kullanıyorsun acaba
Philips kablolu yeşil makineyi almıştım hamileyken onunla çok yoruluyordum fişin başında . Sonra mochinin eller serbest olanı aldım. Gece 15 dkdab ikisini de çekiyorum . Gündüz mochi yetiyor. Hatta iyi bile çekiyor

Yeni annişler silikon ucu meme ucunuz çökük diye vs mi kullanıyorsunuz başka sebepten mi?
Ben normalde meme ucum yok diye kullanmak istedim ama bebiş tutmadı silikon ucu çok denedik olmadı sonradan acıdan kendi tuttu çıkarttı meme ucunu şuan baktığımda hala öyle yok ama emmeye başlayınca çıkıyor

adet oluyormuş gibi bir kasık ağrısı ve kahverengi akıntı ile uyandım .. hareke
ah o anestezi sebebiyle kulunç çok zor… Sakız önermişti doktorum kist ameliyatı olduğumda. Dene bi istersen çiçeğim

Mochi şuan piyasada yokmuş sordumda 2-3 hafta sonra gelecekmiş. Eller serbest çok daha iyi o zaman vakit açısından.

Düşükmüş sarılığı aslında bizimki 15 de bile yatırmadı 17 yi geçerse yatırırız demişti çok şükür gerek kalmadı

sabah kahverengi akıntım devam etti ama bugün de doğurmam gibi Sancım falan yok çünkü ya

Normalde 35-35,5 numara ayakkabı giyerdim. Yüzük ölçüm de 8-9 du. Şuan 38,5 numara annemin ayakkabıları olmuyor yüzükleri çıkaralı aylar oldu

Kızlar uçuk için yazmıştım ya geçen, burda dediğiniz her şeyi denedim. Sarımsak, sirke vs. Özelden birisi bal sür yazmış Allah razı olsun valla en etkilisi o oldu. 2 kere sürdüm baya hafifledi doktor da vectavir sürebilirsin dedi her ihtimale karşı onu da sürdüm. Şuan hiç yara olmadan geçiyor gibi. Aklınızda olsun. Asiviral, vectavir, zovirax hepsi kullanılabiliyormuş 3 aydan sonra.

Oğlan anaları niye hiç demiyonuz bugün oğlum agzına yüzüne işedi resmen o nasıl bir fışkırtma tövbe yarebbim yatak döşek battı cocugu nasıl yıkayacagımı sasırdım
ahahah evet bu yaşanıyor çok temkinli açmak lazım

İkiz ve üçüz olmak üzere prematüre bebek baktım. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcın olsun. Meme zaten yetmiyordu hiçbir zaman mecburen mamaya döndük ikisinde de. Biz pano tutuyorduk kim ne yedi ne yemedi kaka yaptı mı yapmadı mı diye unutuluyor yoksa. Her mamadan önce ve sonra mutlaka gaz çıkartıyorduk çıkarmasan fena sıkışıyorladı ya da kusuyorlardı. Ama uykuya düştükleri için de çıkaramıyorlardı. Biz biraz büyüdükten sonra gazını rahat çıkarsın diye biraz su içiriyorduk.

Bana şey diyor eşim çocuğa öğretmen gibi yaklaşma mesleki deformasyon
Büyüklere anlatamıyorsun ya asla. Daha hastanedeyken bile ne güzel uyuyor çocuk elleme diyorlardı bana sarılığı anlatmaya çalışıyordum anlamadılar çocuğa yatış verilince ciddiyetini anladılar. Vallahi biz şansa kadere büyümüşüz

Şu an öbür memeden akma durumum yok. Bebebao makine de var ama mochiden alsam mı yine de?

Siz mi sezeryan istediniz zorunlu mu BerryBlossom O Orangegreysky benimde şuan 38+2 de ses yok hiç :/
Bende genital uçuk vardı, ergenliğimde kalçamı kırmıştım, e bi de üstüne bebonun kafa 4 hafta önde olunca hiç riske atmak istemedim bende ağrı var sadece sıklaşan sancılarım da var ama onun dışında doğuracakmışım gibi bi his yok ya

Ben 0+ eşim A+ bebek de A+ bizde rh uyuşmazlığı değil de AB0 uyuşmazlığı var. Benim bağışıklık sistemim bebeği tehdit algılayıp ona karşı madde üretmiş. Sanki bana A+ kan nakledilmiş gibi tepki vermiş. Igm de değil Igg yani aktif maddeler geçmiş bebeğe. Doğar doğmaz bebeğin kanını çökertmeye başlamış. Şu an ilaç tedavisine yanıt verdi aslında ilaç da ağır bir ilaç ms tedavisinde kullanılan bağışıklık sistemiyle ilgili bir ilaç ama bu durumda kan değişimine gitmektense önce bunu denediler. Fototerapi de aldı sarılığı yükselmesin diye. Dün taburcu olduk ama üç hafta sıkı takipte olacağız dedi doktor.

Yetip yetmediğini bez değişiminden anlayabilirim değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…