2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Saglıkla gelsin bebeişlerimiz salı günü bizim işlemler baslıyacak son kontrol
Ben de Çarşamba gidicem son kontrole. Dayanırsa o zamana tabii yine geliyor sancılar ama nst'de çok yoğun çıkmamıştı evde daha fazla nedense

O ağrı benide bitirdi omzumda ve göğsümün arasında oldu. 3.gün geçti ama. Sürekli yürüdüm ve gaz çıkarmaya çalıştım anca o zaman geçti birde sıcak su torbası istedim hemşireler getirdi belki oda işe yaramıştır. Ama gaz çıkarma işin olayı bence.

Sütü sağmak için ne kullanıyorsun acaba

Canım öncelikle gözün aydın saglikla büyüt Ardayı gaz ağrısı yapıyorsa benim de sırtıma vurmuştu 2. Sezaryende bi ilaç verdiler geçti rahatlattı çok şükür. Duş işi de yine hastaneye ve doktorun prosedürüne bağlı. Ben doğumdan bir gün sonra eve çıktım. 24 saat dolmadan henüz şu geçirmez bantlarla yıkandım. 3. Günden sonra bant da kullanmadim. Ama benim dikisim acikti bu arada pansuman yapıp kapatmiyorlardi. Yuruttuklerinde çıkarttılar o gazları bezleri bantları falan. Açık olunca daha çabuk iyilesiyor diye depent bile giydirmediler. Hava alsın terlemesin diye.

Doğumuma daha var ama gerçekten berbat haldeyim ben de, sabah 7de mide yanmasıyla uyandım 1 saattir de deli gibi öğürüyorum. Sinirlerim alt üst oldu artık
doğumdan sonra hiçbir şeyden tiksinmeden hunharca her şeyi yeriz inş amin ben kusamıyorum hayatım boyunca 5 kez anca kusmuşumdur çoğu da bu hamileliğimde oldu. yanma bulantı var sürekli ve kusamadığım için ishal. herkes kokuyor ya

Benimde ertesi gün kulunç ağrısı olmuştu doktora söyledim ilaçlı serum taktılar ondan sonra rahatlamıştım neydi bilmiyorum sonrada bol kafein tüket demişti birde minoset plus vermişti içinde kafein olan bir daha öyle ağrım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…