Ağırlık vardı da bulabti yeni eklendi bana da 2 gündür. 12sinde benimde doğum stresten oluyor heralde yaklaştıkça.bir de büyük tuvalet ihtiyacı arttiayy benim de 5 gün var 12 sinde inşallah ve dünden beri bende de aşırı yorgunluk ve hafif bulantı var neden oldu bu ya
bebiktolar ağırlaştı iyice onun da etkisi vardır bakalım az kaldı sayılı günAğırlık vardı da bulabti yeni eklendi bana da 2 gündür. 12sinde benimde doğum stresten oluyor heralde yaklaştıkça.bir de büyük tuvalet ihtiyacı artti
iyi hoş anlatmış da benim akşam yemeğinden sonra hareket etmem imkansız tuvalete zor gidiyorumuygulamada böyle yazıyor canım. ben de çok halsizim hasta gibiyim sanki tuhaf hissediyorum
12.00 sağ 143/90 sol 108/82 bu kadar fark normal mi kuzum? Bu da bugün çıktı. Benim baya farklı çıkıyor. Hangisine inanacam şaşırıyorumSağ ve sol farkı normal hep olur. Sağ bir tık yüksek çıkar
En geç 16sında alırız dedi banaBenimle berabaer 16 aralıkta doğum yapıcak anneler kimler
Kız geldin mı, gözlerim yolllarda kaldı. Tam doğum zamanlarımız ceza almışsın. İyi kısa sürmüş sevindimDoğumuma daha var ama gerçekten berbat haldeyim ben de, sabah 7de mide yanmasıyla uyandım 1 saattir de deli gibi öğürüyorum. Sinirlerim alt üst oldu artık
Aynı görevi görüyorlar bence gerek yok. Benim Mochi yada pompa kullanma sebebim bebeğin memede uyuduğu için sütü tam boşaltamaması idi sertlik vs oluyordu hemde aç kalıyordu.Şu an öbür memeden akma durumum yok. Bebebao makine de var ama mochiden alsam mı yine de?
Benim şuan deri değişimi oldu resmen o kadar diyimAy benim cok aciyo yaa kiz bi kapiyo basim zonkluyor gumus kapak almistim ama bulamiyorum hicbir yerde nereye soktuysam onu hemsireler tavsiye etti ama bulamazsam silikonu ben de bi deneyeym. Lansinoh onermediler cunku o yara oncesi koruma dedi hemsire gasmastan pomat al dedi ve bestlak onerdi aldim hemen onsallah ise yararlar. Emzik asla omermiyolar ama ben yine de bi deicem yoksa zor olur diye dusunuyorum biberon yerine mam icin ya kasik ya da enjektor dedi .
Yarin eve gecicem o zaman deteylarimi yazicam arkadaslar . Ama kizim da ben de iyiyiz
Bildiğin kist kist oldu taş gibi beze düğüm artık nasıl diyim damarlarım tıkandı duşta açtım ıslak havlu kompleks yaptım sağım yaptım geçiyor sonra gene başa tam göğüsü boşaltmak lazım hemşire dedi hastanelik oldum yaniŞuan bende de Mustela , Lansinoh Balm, Garmastan , Ayva Jeli hepsini deniyorum. Silikon uçla emziriyorum o mu hassasiyet yapıyor acaba anlamıyorum. Emzirirken çok canım yanıyor. Sen mastit olduğunu nasıl anladın bu arada. Taşlaşma gibi sertlikler mi vardı, doluluk hissi mi
Beni de gerenler oluyor da o da bende ekstra istah yapıyor bu ara
Bu markayı değil de benzerini aldım canım ebebekten ayaklığini çıkarıp kullandıkKizlar age baby nin reflu yatagini alan varmi ?
AGE BABY Reflü Yeni Doğan Bebek Yatağı Unisex Yıkanabilir Kılıflı Ve Sıvı Geçirmez Alezli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Birdakini
çok sağol canım paylaşımın içinBen 0+ eşim A+ bebek de A+ bizde rh uyuşmazlığı değil de AB0 uyuşmazlığı var. Benim bağışıklık sistemim bebeği tehdit algılayıp ona karşı madde üretmiş. Sanki bana A+ kan nakledilmiş gibi tepki vermiş. Igm de değil Igg yani aktif maddeler geçmiş bebeğe. Doğar doğmaz bebeğin kanını çökertmeye başlamış. Şu an ilaç tedavisine yanıt verdi aslında ilaç da ağır bir ilaç ms tedavisinde kullanılan bağışıklık sistemiyle ilgili bir ilaç ama bu durumda kan değişimine gitmektense önce bunu denediler. Fototerapi de aldı sarılığı yükselmesin diye. Dün taburcu olduk ama üç hafta sıkı takipte olacağız dedi doktor.
Şu son cümlenİkiz ve üçüz olmak üzere prematüre bebek baktım. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcın olsun. Meme zaten yetmiyordu hiçbir zaman mecburen mamaya döndük ikisinde de. Biz pano tutuyorduk kim ne yedi ne yemedi kaka yaptı mı yapmadı mı diye unutuluyor yoksa. Her mamadan önce ve sonra mutlaka gaz çıkartıyorduk çıkarmasan fena sıkışıyorladı ya da kusuyorlardı. Ama uykuya düştükleri için de çıkaramıyorlardı. Biz biraz büyüdükten sonra gazını rahat çıkarsın diye biraz su içiriyorduk.
Bana şey diyor eşim çocuğa öğretmen gibi yaklaşmamesleki deformasyon
Büyüklere anlatamıyorsun ya asla. Daha hastanedeyken bile ne güzel uyuyor çocuk elleme diyorlardı bana sarılığı anlatmaya çalışıyordum anlamadılar çocuğa yatış verilince ciddiyetini anladılar. Vallahi biz şansa kadere büyümüşüz
Sindirim sisteminin gelişimi yolunda gidiyor demişti doktor. Bazen çok hava yjutunca ve gazi tam çıkmayınca da olabiliyormuş. Saat 1 olması yada daha sık olması sorun teşkil etmez sebepler korkutucu değilSelam kızlar. Bizim çocuk saat başı hıçkırıyor. Mide büyüdüğünden diyorlar ama saat başı normal mi acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?