• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ben bu Akşam dışardan yedim ve tansiyonum 154/90 olmuş 😳😳 ben sol tarafa bayılıyorum.. işin ilginç yanı birşey hissetmiyorum. İnsanlar 14de fenalaşıyormış. Bugün hep 14 civarıydı, doktorum sorun yok dedi. Bakalım takip ediyorum, 16 üstüne çıkarsa doktoruma haber edicem 🙄

Canım biz mama vermiştik sütüm gelene kadar sütüm gelincide saat başı emzirdim yatmadan öncede mama vermiştim ama mamayı kaşık biberonla yada şırıngayla yarısını döküyordu tam içemiyordu ondan biberonla verdim 2-3 gün birde belki saçma gelir iki gün çay kaşığı ile şekerli su verdim iki damla falandır şekeri düşüncede sarılık değeri artıyor çünkü
Hem emiyor hem ma a da verdim ama 13 müş değeri

Eki Görüntüle 3516109 İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmış🥲böbrek ağrım vardı zaten su az içiyorum çoğaltacağım doğum olursa her an bebeğe falan geçer diye korktum. Dr a da soramıyorum devlet olduğundan taa salı sorabilcem. Kullandığınız şaseler neydi kendim alır kullanırım hamilelere uygun olanlardan fayda eder belki🥺
Monurol ya da üromisin veriyolar cano

Ben bu Akşam dışardan yedim ve tansiyonum 154/90 olmuş 😳😳 ben sol tarafa bayılıyorum.. işin ilginç yanı birşey hissetmiyorum. İnsanlar 14de fenalaşıyormış. Bugün hep 14 civarıydı, doktorum sorun yok dedi. Bakalım takip ediyorum, 16 üstüne çıkarsa doktoruma haber edicem 🙄
Takip et bebiş yine bol su, limonlu su iç. İnşallah çıkmaz daha da. 🙏

Kızlar, 35+2’deyim. Nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama bacaklarımın arası, vajina kemiklerim ağrıyor. Ön kısımdan bahsediyorum. Çatı ağrısı bu mu? Ya da bu ne? Özellikle oturur haldeyken ayağa kalktığımda veya yatakta soldan sağa / sağdan sola döndüğümde oluyor.
En son muayenede (2 hafta önce) makat gelişliydi bebeğim. O mu baskı yapıyor bilemedim hiç.

Takip et bebiş yine bol su, limonlu su iç. İnşallah çıkmaz daha da. 🙏
23.30 sağ 132/97 sol 128/90 şimdi böyle çıktı. Benim sağ ve sol farklı çıkıyor. Düşmüş çok şükür. Küçük yüksek kalmış. O da düşerse iyi olacak 🧡 aynen bol su içiyorum kuşum, sağol 🙏🏼

Emzir yeter mamaya gerek yok dedi doktoru ama bilemedim ya. İki üç saatte bir 20 dk emziriyorum en az. Yeterli geliyor mudur 🙄
Yetiyodur fototerapi aldı ya çok fazla yükselmez baktın sararmaya basliyo mama verirsin mamadan kastım biraZ daha şekerli ya o yüzden dedim bı iki gün takip et sarılığıni

Yetiyodur fototerapi aldı ya çok fazla yükselmez baktın sararmaya basliyo mama verirsin mamadan kastım biraZ daha şekerli ya o yüzden dedim bı iki gün takip et sarılığıni
Bizim 9 civarıydı sarılığı. Erken müdahele edildiği için artmadı. Evde de böyle sürdürebilirsem inşallah bir daha yatmak zorunda kalmayız. En azından bu bir haftayı geçirirsek biraz rahatlayacağım. Sürekli gözüm üstünde evde sarı ışık altında tutmuyorum hiç. Farklı ışıklarda bakıyorum rengine de. Bir de arada tam boşaltamıyor memeyi uykuya düşüyor onları sağıp kaşık biberona koyup vermeyi planlıyorum uyurken. Eşim diyor ki senin çocuğun olmak çok zor 😂

Emzir yeter mamaya gerek yok dedi doktoru ama bilemedim ya. İki üç saatte bir 20 dk emziriyorum en az. Yeterli geliyor mudur 🙄
3 saate uzatma bence 1 buçuk saatte bir emzir en azından sarılığından emin olana kadar sonra zaten bebek kendi düzenini oluşturuyor sen kaldırmadan o kendi açlık için ağlıyor sütün yettiğini düşünüyorsan mamaya gerek yok tabiki uyku hali olmasın bebekte ama

Teşekkür ederim canım. Evet zaten son haftalarda kafa olarakta çok okeydim sürecin böyle ilerlemesine. Korkulduğu gibi de olmadı. Big boy nasıl keyifler yerinde mi 🤗
Vallahi gaz sancılarımız başladı😂 bazen bu çocuktan bu sesler nasıl geliyor diye düşünmeden edemiyorum🥲 alışıyoruz işte anne oğul birbirimize, yeni hayatımıza çok şükür 🙏🏻

Bizim 9 civarıydı sarılığı. Erken müdahele edildiği için artmadı. Evde de böyle sürdürebilirsem inşallah bir daha yatmak zorunda kalmayız. En azından bu bir haftayı geçirirsek biraz rahatlayacağım. Sürekli gözüm üstünde evde sarı ışık altında tutmuyorum hiç. Farklı ışıklarda bakıyorum rengine de. Bir de arada tam boşaltamıyor memeyi uykuya düşüyor onları sağıp kaşık biberona koyup vermeyi planlıyorum uyurken. Eşim diyor ki senin çocuğun olmak çok zor 😂
9 mu çok iyi benim 14.7 idi sonra düşürdüm işte 11 e geriledi şimdi daha azdır uzamış sarılık oluyo benimkiler 2 ay sürüyor çok şükür 2 bebemi kuveze gondermeden hallettim diger 2 büyük çocuklarım 15 gun yattı sariliktan inatçı sarılık anne sütü sarılığı teşhisi koymuşlardı
Ama sagdigini ver tabi iyice doysun çiş ve kakayla aticak sarılığı 10 gün sonra çıkan sarılık önemli deil beyine zarar vermez

Vallahi gaz sancılarımız başladı😂 bazen bu çocuktan bu sesler nasıl geliyor diye düşünmeden edemiyorum🥲 alışıyoruz işte anne oğul birbirimize, yeni hayatımıza çok şükür 🙏🏻
Ayaklarını karnına ittir bir sağ bir sol hareketleri sonra ikisini bir sonra bol bol pirt lar gelsin 🤩🤩🤩

3 saate uzatma bence 1 buçuk saatte bir emzir en azından sarılığından emin olana kadar sonra zaten bebek kendi düzenini oluşturuyor sen kaldırmadan o kendi açlık için ağlıyor sütün yettiğini düşünüyorsan mamaya gerek yok tabiki uyku hali olmasın bebekte ama
Uykusuna çok düşkün ya zor uyandırıyoruz. Ama yoğun bakım hemşireleri de acıkınca çok ağlıyor dedi. Normal zamanda uyuyormuş. Orada 3 saatte bir besliyorlardı. Ondan iyice acıkıp ağlıyordur diye tahmin ediyorum. Ben korktuğum için acıkmadan uyandırıyorum. Riske atamam en azından bir süre daha. İnşallah yeterlidir yaptıklarım 😔

Back