- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bayıldım Ben de almak istiyorum, çöpe gitmesine gönlüm hiç razı değil ama doktora söylemeye çekiniyorum biraz. Belki son anda bir cesaret gelir de söylerimKızlar bu arada doktor bana bebegin plasentasını verdi dogumdan sonra. Sedyeye bacaklarımın ortasına lönk diye koydular posette odaya cıkardık gecen pazar gittik ormana gömdük hiç haberim yoktu vereceginden biraz arastırdım da insan vücudu kutsal oldugu gibi kalıntıları da kutsalmış çöpe atılmazmış gömülürmüş. Hastanelerde de tıbbı atik diye atıyorlarmış benim doktor da hassas baya veriyormuş böyle. Artık alın bu bilgiyle naparsanız yapın
Şöyle ki sancı ara ara yaşıyordum ama doğum sancısı değil tabi ki 39+0 da doğum oldu. En son 38+4 de randevuya gittim nst bağlandı iyi dendi. Sonra çarşamba gecesi sancı yaşamaya başladım baktım geçmiyor düzenli anladım ki bu normal değil olsa bile dayanamadım gitmek istedim. Nst ye bağlandım sancı çıktı sonra ebe muayene etti açıklık var daha yeni dedi sabaha kadar sancı yaşadım sonra doğum oldu. Ara ara sırt bel ağrısı değişik tuhaf sancılar illa oluyordu gebelik kaynaklı son günler sancı değil de karnımı aşırı taş olmaya başladı normalden daha farkli sanki taş bağlamışlar karnıma sancı giriyordu sağ sol yapamıyordum bıçak saplanıyordu sanki karnıma sonra ki gün doğum başladı zaten. Ama elde tutulan belli bi sancı yoktu kesin son güne sezeryana kalacam diyip duruyordum şasırdım doğumun başlamasınaSizin kaçıncı haftada oldu doğum? Bide öncesinde sancılarınız olmuşmuydu yoksa bir anda sancı başladı ve doğuma mı alındınız paylaştıysanız kaçırmış olabilirim bana doktorum hiçbir engel olmamasına rağmen sezaryen önerdi ben normal doğum istiyorum diye Şuan normale döndük ve beklemedeyiz 38+1 olduk bugün Salı günü çatı muayenesi yapacak ama benim şimdiye kadar hiç sancım olmadı nstde de hiç sancım çıkmadı bir anda mı oluyor merak ettim
Canım idrarda protein pozitif çıkmış bu daha önemli şuanEki Görüntüle 3516109 İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmışböbrek ağrım vardı zaten su az içiyorum çoğaltacağım doğum olursa her an bebeğe falan geçer diye korktum. Dr a da soramıyorum devlet olduğundan taa salı sorabilcem. Kullandığınız şaseler neydi kendim alır kullanırım hamilelere uygun olanlardan fayda eder belki
Tansiyonum normal olduğundan enfeksiyona bağlıdır diye düşündüm. Tansiyon yüksek proteinde olunca gebelik zehirlenmesi oluyor zaten diye biliyorum ama tansiyonum hep normaldi baştan berienfeksiyon etkilemişti herhalde bir kere daha protein çıkmıştı sadece hafif enfeksiyon var demişlerdi.Canım idrarda protein pozitif çıkmış bu daha önemli şuan
Ozaman öyleyse bişey yoktur canım son haftalarda da böyle cıkabiliyomuş zaten bol bol su iç 3-4 lt enfeksiyonu atmak içinTansiyonum normal olduğundan enfeksiyona bağlıdır diye düşündüm. Tansiyon yüksek proteinde olunca gebelik zehirlenmesi oluyor zaten diye biliyorum ama tansiyonum hep normaldi baştan berienfeksiyon etkilemişti herhalde bir kere daha protein çıkmıştı sadece hafif enfeksiyon var demişlerdi.
Aslında birsey yapmıyorlarki orda düzgün bi posete koyup verecekler bence söyle ne olacamYaa bayıldım Ben de almak istiyorum, çöpe gitmesine gönlüm hiç razı değil ama doktora söylemeye çekiniyorum biraz. Belki son anda bir cesaret gelir de söylerim
Dışarı çıkmaya başladınız mı, gezmelere falan
İçiyorum bebişimteşekkür ederim. Normalde bazen 1 bardak zor içiyorum ya hamilelik önceside böyleydim şimdi zorlasam bile bazen olmuyorOzaman öyleyse bişey yoktur canım son haftalarda da böyle cıkabiliyomuş zaten bol bol su iç 3-4 lt enfeksiyonu atmak için
Ben de özellikle istemiştim doktordan plesantayı bana napscaksın demişti bende gömecem dedim. Dediğin gibi çöpe atılmasını istemedim ben de sonuçta bebeği besleyen kutsal bir şey bencede gömülmesi lazımKızlar bu arada doktor bana bebegin plasentasını verdi dogumdan sonra. Sedyeye bacaklarımın ortasına lönk diye koydular posette odaya cıkardık gecen pazar gittik ormana gömdük hiç haberim yoktu vereceginden biraz arastırdım da insan vücudu kutsal oldugu gibi kalıntıları da kutsalmış çöpe atılmazmış gömülürmüş. Hastanelerde de tıbbı atik diye atıyorlarmış benim doktor da hassas baya veriyormuş böyle. Artık alın bu bilgiyle naparsanız yapın
Senden aldığım cesaretle söyleyeceğim, olmadı eşimi dürterimAslında birsey yapmıyorlarki orda düzgün bi posete koyup verecekler bence söyle ne olacam
Bir yere cıkmaya pek cesaret edemiyorum sürekli memede, dünden beridir bir de bagırınmaya başladı gaz agrısı başladı hafiften sanırım. O gün bir araba turu yaptık ormana bir kere de anneme gittim simdilik söyle 20 günlül falan olduktan sonra ufak yürüyüşlere cıkmak istiyorum yagmur camur olmazsa
İlk kızımda hiç olmamıştı gaz cok rahat bir bebekti emzirdikten sonra sırtını bile patlatlamıyordum. 2.sinde 2.5 sene dogru düzgün uyumadım o kadar diyeyim ilk birkaç ay kolikti biraz ama sonrasında da uykuları hep problemdi gecede 15 kere uyanıyordu bir care bulamadım.Senden aldığım cesaretle söyleyeceğim, olmadı eşimi dürterim
Gaz çocuklarının hepsinde oldu mu canım? Gaz olunca sen o gaz damlalarindan, suruplarindan kullanıyor musun? Ya da senin gaz için çaren nedir?
Bana toz veemişti morulo muydu neysi bi de zimax anitibiyotik onları kullandım geçtiEki Görüntüle 3516109 İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmışböbrek ağrım vardı zaten su az içiyorum çoğaltacağım doğum olursa her an bebeğe falan geçer diye korktum. Dr a da soramıyorum devlet olduğundan taa salı sorabilcem. Kullandığınız şaseler neydi kendim alır kullanırım hamilelere uygun olanlardan fayda eder belki
İnşallah çözüm olur canım, hem senin hem bebeğin için bizi de haberdar et.İlk kızımda hiç olmamıştı gaz cok rahat bir bebekti emzirdikten sonra sırtını bile patlatlamıyordum. 2.sinde 2.5 sene dogru düzgün uyumadım o kadar diyeyim ilk birkaç ay kolikti biraz ama sonrasında da uykuları hep problemdi gecede 15 kere uyanıyordu bir care bulamadım.
Ameticol diye bir damla var bitkisel içerikli dünle bugün ondan verdim bakayım biraz kullanıcam inşallah cözüm olur
Olsun belki bu hafta hızlıca açılmaları başlayacak olabilir erkek bebek miydiAh 41-42 deme ağlarım artık
Doktorum da hastanede stres olmam taraftarı değil, evdeyim ara sıra sancılar yokluyor ama açılmam yok hiç 1 haftadır 1 cm… şükür şuan her şey yolunda görünüyor risk yok çok şükür bakalım ne olacak
Çok şükür kavuştuk, iki saatte bir uyandırmaya çalışıyorum işte sarılık durumu için. O arada bile vicdan yapıyor insan acaba bir şey olur mu sarılığı yükselir mi diye. Analık delilikNaptın canım kavuştunuz mu
Canım çok çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Paşaya bak maşallah bak doktorunun tahminleri tam çıkmış hayırlısı olmuşKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere . 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Canım arada mama ver yukselmesin ilk 10 gün geçene kadarÇok şükür kavuştuk, iki saatte bir uyandırmaya çalışıyorum işte sarılık durumu için. O arada bile vicdan yapıyor insan acaba bir şey olur mu sarılığı yükselir mi diye. Analık delilik
Canım unutmayıp yazmışsın Oğlum bir gün fototerapi aldı. 24 saat sonra taburcu olduk. Şükür daha iyi.Oğlun nasıl oldu