• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
En son baş çapı bpd 10.7 cm civarındaydı , baş çevresi 36 cm’i geçmişti. Baş çevresi doğduğunda yine 36 ölçüldü. Ölçümler doğruydu yani.
Sezaryen doğru bir karar olmuş demek ki, bana da doktorum muhtemelen sezaryen dedi 39. haftada. 9.1 olmuş bpd, bizim de 36da

Sezaryen doğru bir karar olmuş demek ki, bana da doktorum muhtemelen sezaryen dedi 39. haftada. 9.1 olmuş bpd, bizim de 36da
10 ve sonrası sıkıntı sanırım canım. Arkadaşım 9.5 normal doğum yapmıştı. Biz 38+5’de 10.7 idik. Normal doğumu beklesem daha sıkıntı olabilirdi. Çok şükür genetik olarak iri ama o tarz endişelerde olabiliyordu grupta konuşmuştuk. Doktorlarımıza güvenmemiz lazımmış.

10 ve sonrası sıkıntı sanırım canım. Arkadaşım 9.5 normal doğum yapmıştı. Biz 38+5’de 10.7 idik. Normal doğumu beklesem daha sıkıntı olabilirdi. Çok şükür genetik olarak iri ama o tarz endişelerde olabiliyordu grupta konuşmuştuk. Doktorlarımıza güvenmemiz lazımmış.
Evet daha önce de konuşmuştuk, aklımdaydı hatta. Çok sevindim sağlıklı olmasına, darısı başımıza🥲

Kızlar bir sürü anne bebişine kavuşmuş yakalayabildiklerim outoffit outoffit A aydassss @LeyLA84db sağlıkla büyüsün minnoşlarınız.

Bizde bebeğimle kavuştuk başımız büyük diye sezeryan olduk. İlk gün biraz zordu ertesi gün öğlen çok güzel toparlamaya başladım. Sütünde sezeryan ile ilgisi olmadığını yaşayarak gördüm bu arada az az gelse de ilk 2 gün ona yetti bugün çıktık çok şükür hastaneden. İnşallah herkes için süreç çok güzel ilerler. @blocked ‘cum soruların olursa özelden yaz mutlaka görüşelim hastane için.
Maşallah ne güzel bir doğum hikayen olmuş 🧿🧿 Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻

Maşallah ne güzel bir doğum hikayen olmuş 🧿🧿 Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻
Çok daha güzellerini siz yaşayın inşallah teşekkür ederim ☺️ Sizin son durum nedir, doktorun döndü mü o kısmı kaçırdım 😅 Bu gruptaki varlığın gerçekten çok güzel doğumdan sonrada buralarda irtibatta olmak çok isterim 😍

Çok daha güzellerini siz yaşayın inşallah teşekkür ederim ☺️ Sizin son durum nedir, doktorun döndü mü o kısmı kaçırdım 😅 Bu gruptaki varlığın gerçekten çok güzel doğumdan sonrada buralarda irtibatta olmak çok isterim 😍
Ayyy Allah razı olsun, hepimizin doğumları, sonrası çiçek gibi geçsin inşallah 🙏🏻 Doktor döndü, şimdi bebeği bekliyoruz, eli kulağında bence 🥰 Ben de hem seninle, hem de konusu gelmişken söyleyim grup arkadaşlarımla bebeklerimizi birlikte büyütmemizi, irtibatta kalmamızı, birbirimizin sırtındaki el olmayı çok isterim 🩷🩷

Selam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim var🤣 cok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin🤣. Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye😍🧿
Hayırlı olsun çok şükür sağlıkla gelmiş🙏🏻🥰 sağlıklı, güzel bir ömrü olsun inşallah 🤍

Kızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi 🥰
Hayırlı uğurlu olsun canım🥰❤️

En son baş çapı bpd 10.7 cm civarındaydı , baş çevresi 36 cm’i geçmişti. Baş çevresi doğduğunda yine 36 ölçüldü. Ölçümler doğruydu yani.
36 büyük mü oluyormuş. Benim bebek de 35.5 dogdu bana kafası cok küçükmüş gibi geliyor☺️

Hayırlı olsun minnoşunla 😍 müsait olunca detay da verir misin canım hangi gün doğdu kaç haftalıktı boyu kilosu kaçtı gibi eğer istersen tabii, biz de bilgilenmiş oluruz kendi tospiklerimiz için 😍
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah 🙏 4 Aralıkta doğduk 38+5’de. 3720 gr 52 cm’di. Ama hastaneden çıkarken %10’a yakın kilo kaybı oldu.

Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah 🙏 4 Aralıkta doğduk 38+5’de. 3720 gr 52 cm’di. Ama hastaneden çıkarken %10’a yakın kilo kaybı oldu.
İnşallah valla son 10 gün benim de ama 9 ay şak diye geçerken şimdi 10 gün geçmeyecek gibi 🥹

yaa gozun aydin canimm hosgelmis minik ❤️
cok mu dayanilmazdi sancilarin o yuzden mi korktun? ben de korkup sezaryene donerim diye icimden geciriyorum hep nedense
Aslında belli sürede otuz saniye olarak geliyor gidiyordu ama bazısı zorluyordu artık sabaha doğru şiddeti arttı. Beni korkutan o doğumhane oldu gece yarısı tek başıma bi anda girdim oraya biri de doğum yapıyordu açıkcası oda beni gerdi. Ama gecem orta halliydi sabaha doğru zorlanmaya başladım bi şekilde ilerledi çok şükür doktorlar da şasırdı böyle hızlı çabuk yaptın felan dedi. Eğer ki doğuma gelmişsen yakınsan seni almazlar sezeryana istesende almazlar ben savaştım tartıştım bile doktorla beni sakinleştirmeye çalıştı aksine inatla epidural vurmam değmez gerek yok dedi ailemle konuştu karar aldı vurmadı. Yoksa bana baksa ohoo bebek aşağı gelmiş kafası gözüküyor boş yere sezeryana girecektim 😂

Kızlarrr açılmam yok malesef, doktor bugünlük de suni sancı vermeyelim belki 3/4 cm açılırsan o zaman vermek en güzeli dedi. Yatış versek stres olursun evine git hareketlerde azalma olursa hemen gel dedi ev 10 dk hastane ile. Arada sancılarım oluyor nstde de çıkmıştı zaten. İnatla açılmıyor 🥺 bebeğin hareketleri de normal şuan.
Bize dua edin 🤲🏻

Back