• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere 🫠. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah 🧿 Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür 🙏
Hayirliiiiiolsunnn canim🥹😍 maşallah kocaman gelmiss pamukluk😍

Kızlar göz açısından sıkıntı yokmuş normal doğuma. Bugün 38+5im kafası 37 çıktı. Karın çevresi 40 çıktı. Dr karın çevresi önde dedi. Pazartesi gelip açlık tokluk kan şekeri vereceğim. Ona göre bakalım dedi .Şimdi nst çekiliyorum. Anlamadım kafası öndeydi eskiden şimdi küçük. Göbeğinin önde olması ciddi bir sıkıntı mı onuda anlamadım tam bir şey demedi nst den sonra bakalım dedi

Kızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere 🫠. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah 🧿 Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür 🙏
Gözün Aydın canım çok şükür atlattınız stresli bekleyiş bitti darısı bizim başımıza inşallah ☺️😘♥️

Kızlar göz açısından sıkıntı yokmuş normal doğuma. Bugün 38+5im kafası 37 çıktı. Karın çevresi 40 çıktı. Dr karın çevresi önde dedi. Pazartesi gelip açlık tokluk kan şekeri vereceğim. Ona göre bakalım dedi .Şimdi nst çekiliyorum. Anlamadım kafası öndeydi eskiden şimdi küçük. Göbeğinin önde olması ciddi bir sıkıntı mı onuda anlamadım tam bir şey demedi nst den sonra bakalım dedi
Hiç korkma ilk bebeğimin karnı büyüktü benimde bide kafasi . Hepte öyle gitti sekerimde cikmadi. İri doğdu sadece. Umarım seninde öyle olur

kızlar en son 32. haftada çalışabilir raporu almıştım onun dışında bişey yapmamız lazım mı ik bana bişey demiyor hiç ben de ulaşmıyorum onlara

kızlar en son 32. haftada çalışabilir raporu almıştım onun dışında bişey yapmamız lazım mı ik bana bişey demiyor hiç ben de ulaşmıyorum onlara
Ben 37de çalışamaz raporu almalı mıyım dedim ik'ya, çalışamaz raporu diye bişi duymadım dedi adam :)) başka da bişi yapmadım çalışabilir raporunda zaten izne çıkış tarihi yazıyodu

Hiç korkma ilk bebeğimin karnı büyüktü benimde bide kafasi . Hepte öyle gitti sekerimde cikmadi. İri doğdu sadece. Umarım seninde öyle olur
İnşallah ya son dakika bir şeyler denince insan etkileniyor bide kafası 37 çıkıp karnı 40 çıkınca endişelendim. Önceden kafası hep önde çıkardı

Dün burda birisi karın çevresinin ileride olması şekerden olabiliyor demişti ama senin çok ileride değil. Belki doktor ondan açlık yoklul istemiştir. Benim doktorum bu haftalarda insülin direncini dengelemek artık çok zor olur demişti, belki ona bağlı bile olabilir. Ölçümler artık çok doğru olmayabilir ya, çok büyüdüler ya illa değişir bence. Benim karın çevresi kafaya göre 1.5 hafta falan geride hep mesela

Kızlar bir sürü anne bebişine kavuşmuş yakalayabildiklerim outoffit outoffit A aydassss LeyLA84db LeyLA84db sağlıkla büyüsün minnoşlarınız.

Bizde bebeğimle kavuştuk başımız büyük diye sezeryan olduk. İlk gün biraz zordu ertesi gün öğlen çok güzel toparlamaya başladım. Sütünde sezeryan ile ilgisi olmadığını yaşayarak gördüm bu arada az az gelse de ilk 2 gün ona yetti bugün çıktık çok şükür hastaneden. İnşallah herkes için süreç çok güzel ilerler. blocked blocked ‘cum soruların olursa özelden yaz mutlaka görüşelim hastane için.

Dün burda birisi karın çevresinin ileride olması şekerden olabiliyor demişti ama senin çok ileride değil. Belki doktor ondan açlık yoklul istemiştir. Benim doktorum bu haftalarda insülin direncini dengelemek artık çok zor olur demişti, belki ona bağlı bile olabilir. Ölçümler artık çok doğru olmayabilir ya, çok büyüdüler ya illa değişir bence. Benim karın çevresi kafaya göre 1.5 hafta falan geride hep mesela
İçim rahatldı biraz böyle anlatınca. Doğru hepsi. İnsan bir geriliyor. Doğum şekli falan önemli değil bebekte sağlık sorunu yaratmasın da geri ileri olması onun dışındaki şeyler önemli değil benim içinde. 😄ay gerldim kendime geleyim herkese bir şeyler diyorlar hepte normal oluyor her şey genelde. Sezeryan yapacaksa da hemen söylesin rahatlıyım böyle belirsizlik stresli

İçim rahatldı biraz böyle anlatınca. Doğru hepsi. İnsan bir geriliyor. Doğum şekli falan önemli değil bebekte sağlık sorunu yaratmasın da geri ileri olması onun dışındaki şeyler önemli değil benim içinde. 😄ay gerldim kendime geleyim herkese bir şeyler diyorlar hepte normal oluyor her şey genelde. Sezeryan yapacaksa da hemen söylesin rahatlıyım böyle belirsizlik stresli
Yok yok hiç stres olma, artık bebek büyümüş sağlıkla kocaman olmuş, hemen gel sezaryen yapalım dese bile haftan çok iyi bence🥲

Kızlar bir sürü anne bebişine kavuşmuş yakalayabildiklerim outoffit outoffit A aydassss LeyLA84db LeyLA84db sağlıkla büyüsün minnoşlarınız.

Bizde bebeğimle kavuştuk başımız büyük diye sezeryan olduk. İlk gün biraz zordu ertesi gün öğlen çok güzel toparlamaya başladım. Sütünde sezeryan ile ilgisi olmadığını yaşayarak gördüm bu arada az az gelse de ilk 2 gün ona yetti bugün çıktık çok şükür hastaneden. İnşallah herkes için süreç çok güzel ilerler. blocked blocked ‘cum soruların olursa özelden yaz mutlaka görüşelim hastane için.
Ayy çok sevindim senin adına, çok şükür💕 peki dedikleri gibi büyük mü çıktı bebeğin kafası bende de aynı durum var malum🥲

Ayy çok sevindim senin adına, çok şükür💕 peki dedikleri gibi büyük mü çıktı bebeğin kafası bende de aynı durum var malum🥲
En son baş çapı bpd 10.7 cm civarındaydı , baş çevresi 36 cm’i geçmişti. Baş çevresi doğduğunda yine 36 ölçüldü. Ölçümler doğruydu yani.

Kızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi 🥰
Maşallah sübhanallah cnm hadi gozunaydin sağlıkla buyusun
Grubun en tospiki erkekim 🥹🥹hoşgeldin 🧿🧿

Hayırlı olsun minnoşunla 😍 müsait olunca detay da verir misin canım hangi gün doğdu kaç haftalıktı boyu kilosu kaçtı gibi eğer istersen tabii, biz de bilgilenmiş oluruz kendi tospiklerimiz için 😍

çok sevindim huzurla mutlulukla büyütün bebişinizi inşallah 🫶🏻 ertesi gün toparlamaya başlaman çok güzel ben de sezeryanın toparlama kısmından biraz korkuyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum inşallah hepimiz böyle kolay toparlarız canım umut oldun bana 🫶🏻

Back