2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ay anlatınca ne kolay görünüyor da akşamdan sabahı nasıl ettin sen bilirsin tabii hayırlı olsun tekrardan

yaa gozun aydin canimm hosgelmis minik
cok mu dayanilmazdi sancilarin o yuzden mi korktun? ben de korkup sezaryene donerim diye icimden geciriyorum hep nedense
Canım ikisini de yasamış biri olarak diyebilirim ki o an dayanılmaz geliyor ama sezaryandan sonraki agrıyı görünce demiştim ki keşke 24 saat sancı cekseydim de bu agrı olmasaydı. Hiç korkma yani ikisi de kendi içinde zor ama biz anneler oyle güclüyüz ki allah öyle bir dayanma gücü veriyor ki geciyor gidiyor

sezaryeni deneyimledim bilirim agrisini valla zaten tek motivasyonum o vajinal dogum icin. onunda sancisi zor diyorlar evet ama kiyasla daha rahat diyorsan dogrudur

Maşallahçok sevindim bak bir şekilde olmuş bebişinde haftası kilosu çok güzelsen nasıl oldun toparlandın mı

Mis gibi olmuş işte ya... maşallah. Allah sağlık versin bundan sonrasinaa

yaa maşallah size gözünüz aydın

sezaryeni deneyimledim bilirim agrisini valla zaten tek motivasyonum o vajinal dogum icin. onunda sancisi zor diyorlar evet ama kiyasla daha rahat diyorsan dogrudur
Sonrası büyük rahatlık hele de evde cocuk da varken cok iyi oluyor rahat rahat hareket edebilmek ama herseyim hayırlısı tabi ki

Hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde büyüt canım bebişini inş. O kadar agrı sancı cektin ama hepsi gecti gitti simdi bebegini rahatca kucaklamak emzirebilmem sagından soluna yatakta rahatca dönebilmek inanki bunlara deger

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün Maşallah gayet de güzel bir doğum hikayesi olmuş

Hayırlı olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

Kızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere . 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
oiyy maşallah tosbiğe geçmiş olsun canım gözünüz aydınn

Kızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere . 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Oh oh maşallah canım aramıza hoşgeldiin minik kuş da hoşgelmiş

Doktora helal olsun 5 gr ile tutturmuş kiloyu ndfngn hayırlı olsun başkanımmm maşallah

Ay gerçekten tosbikmiş maşallah çok sevindim, detayları bekliyoruz

Çok tebrikler canım, Allah analı babalı büyütsün Doktorun kiloyu tutturmasına, senin içinde kalmamış olmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…