- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Ay anlatınca ne kolay görünüyor da akşamdan sabahı nasıl ettin sen bilirsin tabiiÇok teşekkür ederimBen indim sezeryan ve epidural iğnesi için onlarla çok savaştım doktorum anlamı yok epiduralin zaten o etkisini verene kadar doğum olur dedi sonra mecbur ısrar üzerine anesteziyi bekledi o sıra da masaya aldılar doktorum kararından vazgeçmedi ama inatla yapmadı epidurali o sıra da aşağı yukarı yarım saat geçti ama masaya alındın üç ıkınmadı 15 dakika sürmüştür herhalde çıktı bebek. Boyu hiç aklıma gelmedi sormadık
Canım ikisini de yasamış biri olarak diyebilirim ki o an dayanılmaz geliyor ama sezaryandan sonraki agrıyı görünce demiştim ki keşke 24 saat sancı cekseydim de bu agrı olmasaydı. Hiç korkma yani ikisi de kendi içinde zor ama biz anneler oyle güclüyüz ki allah öyle bir dayanma gücü veriyor ki geciyor gidiyoryaa gozun aydin canimm hosgelmis minik
cok mu dayanilmazdi sancilarin o yuzden mi korktun? ben de korkup sezaryene donerim diye icimden geciriyorum hep nedense
sezaryeni deneyimledim bilirim agrisini valla zaten tek motivasyonum o vajinal dogum icin. onunda sancisi zor diyorlar evet ama kiyasla daha rahat diyorsan dogrudurCanım ikisini de yasamış biri olarak diyebilirim ki o an dayanılmaz geliyor ama sezaryandan sonraki agrıyı görünce demiştim ki keşke 24 saat sancı cekseydim de bu agrı olmasaydı. Hiç korkma yani ikisi de kendi içinde zor ama biz anneler oyle güclüyüz ki allah öyle bir dayanma gücü veriyor ki geciyor gidiyor
Evet zordu tabi Allah hepinizin yardımcısı olsun doğum her türlü zorAy anlatınca ne kolay görünüyor da akşamdan sabahı nasıl ettin sen bilirsin tabiihayırlı olsun tekrardan
MaşallahKızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi
Mis gibi olmuş işte ya... maşallah. Allah sağlık versin bundan sonrasinaaKızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi
yaa maşallah size gözünüz aydınKızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi
İnşallah kavuşuruz bugün evimde rahat rahat emziririm.Vazgeçme benimde o kadar az geliyordu ki . Bebek emdikçe daha da artacak şaşıracaksın . Hiçbir şey bebeğin emmesi kadar arttırmıyor
Sonrası büyük rahatlık hele de evde cocuk da varken cok iyi oluyor rahat rahat hareket edebilmek ama herseyim hayırlısı tabi kisezaryeni deneyimledim bilirim agrisini valla zaten tek motivasyonum o vajinal dogum icin. onunda sancisi zor diyorlar evet ama kiyasla daha rahat diyorsan dogrudur
Hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde büyüt canım bebişini inş. O kadar agrı sancı cektin ama hepsi gecti gitti simdi bebegini rahatca kucaklamak emzirebilmem sagından soluna yatakta rahatca dönebilmek inanki bunlara degerKızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi
Yaaa maşallah tam bir tosbikmiş gerçektenKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
oiyy maşallah tosbiğeKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Oh oh maşallah canımKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Doktora helal olsun 5 gr ile tutturmuş kiloyu ndfngn hayırlı olsun başkanımmm maşallahKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Ay gerçekten tosbikmişKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
cok sevindim gozun aydin minik kus hosgelmis dunyayaKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Çok tebrikler canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?