2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Yaa ne güzel olmuşş. O kadar cok istiyordun. Acaba denemez miydi doktor normal dogurtmayı suyun da gelmişken
Sanırım denemez ya. Çünkü kim bilir kaç saate doğar Herkes de sezaryen kafasında açıklık maçıklık bakan yok. Annem de diyor boşver şansını zorlama adam sana riskleri anlattı. Suyunun gelmesi onun için anlam ifade etmiyor ki dedi. Odaya bir gelse yine düşündüm sormayı da sanırım ilk ameliyathanede buluşacağız

Hayırlısı olsun canım. Olanda hayır vardır derler sen ve bebişin saglıkla, en rahat ve kolay sekilde atlatın inş süreci. Ama asırı merak ediyorum kaç kg dogacak

Ama suyunun gelmesi iyi olmuş dogum kendi başladıgı için inş sütün de hemen ve fazla fazla gelir. Benim de cünkü sancılarım cok bardı sezaryan öncesi ona bağlıuorum ben sütüm hemen geldi. Hemsireler gelip sıkıp baktık a maşallah diyolardk hep hastanede senin de öyle olur inş

Canım bir belirti var mıydı peki doğumun yaklaştığına dair? Su gelmesi öncesi ağrı falan?

günaydın kızlar dün benim de 38. hafta kontrolüm vardı valla ne ara buralara geldik değişik duygular içindeyim. 12 sinde bebişe kavuşcaz inşallah erken gelmek istemez
benim kv altta oturuyor ve ameliyat muhabbetleri vardı, pazartesi ameliyat olacak benden rol çalmasa rahat edemezdi zaten bacağından parça alınacak kötü huylu bir durum da yok. dün belli oldu yanına uğradık resmen ölmüş gibiydi. çok korkuyormuş hasta gibi yatmış. abart abart bir hal oldu. kp ve eşim kızdılar hatta bu ne halin böyle diye. bi de sürekli aynı zamana denk gelmeseydik bebekle falan diyip duruyor. gelmeseydin o zaman bir kaç hafta sonraya isteseydin günü diyemedim tabi kendi bilir ama bana samimiyetsiz geliyor bunu demesi bile ama hamileliğin başından beri de hep içimden şunu geçirdim inşallah doğumda tepeme gelip cahil cahil konuşmaz ve doğumdan sonra da her gün bizim eve girip çıkmaz falan, kadına bacak ameliyatı çıktı ne istediğinize dikkat edin

Hamilelere olarak gücümüze inanıyorum acil bir durum değilse parça aldırmak ertelenebilir ya ya da daha önce halletseymiş. Neyse en azından karışma şeyi olmaz boşver. Sağlıkla gelsin beboo 12.12.24 güzel tarih

çekmişim resmen hamilelikte dualar kabul olur derlerdi de inanmazdım kendi bilir ya ama samimiyetsizce de denk gelmeseydik diyip durmasın yani. evet istese de karışamaz umarım kendisi çok salçadır

Kızlar ben dün saban 9 da doğum yaptım. Gruba yazmıştım zaten sancım var diye hastaneye gittim sancı çıktı açılma için doğumhaneye yönlendirdiler orada beklerken çok korktum tektim geceydi strese girdim gerildim. Ebe kontrol etti yeni başlamış dedi. Ben zaten vazgeçtim normalden sezeryan istiyorum diyip yukarı çıktım. Eşime dedim ben korkuyorum istemiyorum sezeryan olacağım doktorumla konuştuk gece boyu takibe alındım nst ler çekildi devamlı o sıra da sancılarım devam ediyordu gitgide şiddetlendi bide bu sancıyı çekip planlı sezeryan yapmadığıma pişman oldum. Beklemeye başladım sanıyordum ki sezeryan olacağım sabah oldu artık doktor geldi doğumhaneye almak istediler beni istemedim tamam gidelim bakalım şuan doğuruyor bile olabilirsin dediler sonra alacağız sezeryana dediler gittiğimde 8 cm açıklık vardı. Doktorum artık sezeryana dönmenin anlamı yok diyip beni ikna ediyordu kısa bi süre de doğumum gerçekleşti normal şekil de doğurdum. 39 +0 /3700 kg olarak dünyaya geldi

Enee hayırlı olsun canım benim, 8 cmden sonra ne kadar sürdü doğum geldi mi hemen? Hayırlı uğurlu olsun kaç cm doğdu bi de kilosu da iyiymiş

yaa gozun aydin canimm hosgelmis minik
cok mu dayanilmazdi sancilarin o yuzden mi korktun? ben de korkup sezaryene donerim diye icimden geciriyorum hep nedense

gözün aydın canım benim çok iyi olmuş senin için. sağlıkla büyüt bebişini inşallah. her bebeğine kavuşandan sonra gözlerim doluyor yaa.

eheeh aynı gün doğruyoruz bi sürü kişiyle. Ben de o güne kadar sancı bekliyorum hala. Sancı gelmezse alacaklar o gün.

Enee hayırlı olsun canım benim, 8 cmden sonra ne kadar sürdü doğum geldi mi hemen? Hayırlı uğurlu olsun kaç cm doğdu bi de kilosu da iyiymiş
Çok teşekkür ederim Ben indim sezeryan ve epidural iğnesi için onlarla çok savaştım doktorum anlamı yok epiduralin zaten o etkisini verene kadar doğum olur dedi sonra mecbur ısrar üzerine anesteziyi bekledi o sıra da masaya aldılar doktorum kararından vazgeçmedi ama inatla yapmadı epidurali o sıra da aşağı yukarı yarım saat geçti ama masaya alındın üç ıkınmadı 15 dakika sürmüştür herhalde çıktı bebek. Boyu hiç aklıma gelmedi sormadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…