- 26 Eylül 2024
- 1.258
- 1.748
- 48
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünSelam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim varcok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin . Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye
Görevinizde başarılar vekil başkanımTemamheyecanlandım nsfnfn
YaaCanlar günaydın,
Biz doğuma gidiyoruz ve bilin bakalım kimin suyu geldi sabah sabah tam evden çıkarkenTosbiğim gününü kendi seçti hüzünleniyordum müdahale diye ama çok şükür o da bunu istemiş
Maşallah maşallah yaaSelam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim varcok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin . Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye
Oyy hayırlı olsun anamSelam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim varcok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin . Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye
37+5 de geldi canim suan kucagimda uyuyakaldiOyy hayırlı olsun anam5 Aralık'ta doğmuş oldu dimi minnoş kaç haftalık doğdu 3100 gr
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah agriamlar da geçecek bebisini görup kokladikcaSelam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim varcok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin . Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye
Ay hadi sağlıkla gelsin inşallahDün kızımın 1-2 saat tüm çabalarıma rağmen hareket etmemesi yüzünden acil hastanete gittik.
Dün baya yürüdüm fazlaca da yemek yedim sonra da kustum rutinin dışında bir gündü aslında… sabah gittiğim kontrolde de şükür her şey yolunda çıkmıştı ama bebeğim asla böyle bir şey yapmadığı için çok telaşlandık. Bir ayağını pıt diye oynatmadımi bile. Gittiğimizde şükür kalp atışlarını duyduk ama istenilen seviyede değil biraz düşüktü. Acil serum bağladılar tekrar nst be kalp atışı bakıldı kalp atışı normal çıktı. 2 saat sonra tekrar nst ve kalp atışı bakıldı bu sefer sancılar da çıktı ama ben hiçççç hissetmiyorum
Doktorumuz sabah tekrar nstye çağırdı. Duruma göre suni sancı verip artık doğumu başlatalım dedi. Bi ufak korkmadım değil yalan söyleyemeyeceğimama işin sonunun güzelliği her şeyi unutturuyor sanki. Dün yaşadığım o korkuyu bir daha asla yaşamak istemiyorum hiçbirimiz yaşamayalım inşallah
Dualarınızı bekliyorum kızlar birkaç saat sonra her şey belli olacak
Mis kokusunu kokla kokla dur biz de peşinden gelesiye37+5 de geldi canim suan kucagimda uyuyakaldibekleyenler saglikla kucagina alsin insallah
Kız anaaa sende miCanlar günaydın,
Biz doğuma gidiyoruz ve bilin bakalım kimin suyu geldi sabah sabah tam evden çıkarkenTosbiğim gününü kendi seçti hüzünleniyordum müdahale diye ama çok şükür o da bunu istemiş
Hep aynı çıktı bnmkilerin kilo da boydaDoğul yapan arkadaşlar bebeğin boyu ultrasonla aynı mı çıktı merak ettim
Ayyyyy o gün bugün muuuuu.Canlar günaydın,
İnşallah balım yine fake atmıyordur inşallahAy hadi sağlıkla gelsin inşallah
Allah analı babalı büyütsün37+5 de geldi canim suan kucagimda uyuyakaldibekleyenler saglikla kucagina alsin insallah
Kendi seçmiş bile tarihiniCanlar günaydın,
Yaa ne güzel olmuşş. O kadar cok istiyordun. Acaba denemez miydi doktor normal dogurtmayı suyun da gelmişkenCanlar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?