2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün Bekleyisin, duaların, onca emek sağlıkla sonuçlandı çok şükür Sağlıkla hep güzel günlerini görün

Yaa nasılda denk gelmiş, anne ben hazırım diyor işte sağlıkla gelsin haber ver bize aklım sende

Maşallah maşallah yaasağlıkla büyüsünn

Oyy hayırlı olsun anam 5 Aralık'ta doğmuş oldu dimi minnoş kaç haftalık doğdu 3100 gr

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah agriamlar da geçecek bebisini görup kokladikca sağlıkla büyüsün insalahh

Ay hadi sağlıkla gelsin inşallah

Kız anaaa sende mi hahaha bebisler sıraya diziliyor bugün sabahtan başladı. Ay hadi İnşallah sağ salim haberlerinizi bekliyoruz

Ayyyyy o gün bugün muuuuu.haber ver bize3 heyecanlandım senin yerinde. Güzelce saglikla doğur v3 gel çabuk buraya

Yaa ne güzel olmuşş. O kadar cok istiyordun. Acaba denemez miydi doktor normal dogurtmayı suyun da gelmişken

Henüz beni almadılar doktoru görmedik odada bekliyoruz kızlar. O arada bir antibiyotik serum yaptılar o anında küçük bir alerji vakasına yol açınca arkasından kortizon verdiler. Sonra da bir litre sıvı verdiler. Altıma bebek bezi gibi kocaman bez bağladılar ama tabi devamlı su geldiği için değiştirip duruyoruz Hemşireler de şaşkın naasıl yani suyun mu geliyor resmen falan diyorlar Şimdilik bizde havadisler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…