2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Sen bol bol süt sağ annesi bu boşlukta yarın da olacak öbür günde günler su gibi geçiyor
İnşallah canım
İlk gün emzirdim doyuyordu da bu olay olunca sağmam gerekti bir iki damla geldi. Üzüntüden kesildi diye korktum. Ama doktorum ağız sütü ilk makineye gelmez o damlaların gelmesi bile mucize dedi. Sonra bebeği emzirmeye gittim emdi hemşireye sordum karnı dolu emmiş dedi demek ki süt geliyor dedim. Sonra duş, dut çayı, kayısı suyu vs derken vazgeçmedim sağmaktan şu an az az geliyor çok şükür.

AB0 kan uyuşmazlığından doğan kansızlık ve sarılık için canım çok şükür tedaviye olumlu yanıt vermiş. Şu an önlem amaçlı tutuyorlar sanırım. Öyle olunca aslında imza verip çıkarabilirim ama o riski alamadım. İnşallah daha iyi olacak. Çok zor oldu bırakmak anlatılmaz yani.
Sana yarın için kolaylıklar diliyorum her işin kolaylık içinde olsun Allah yardımcın olsun inşallah

ben de 38+5 im haftaua carsamba bir karar veririz dedi doktor sanirim sezaryen ya da ne onerecek bilmiyorum
Bızde cumartesı karar vereceğiz sanırım ama aşırı kararsızım beklemekte isterim ama doğum öncesi iznimi tüketip gelmezse diyede korkuyorum. Hakkımızda hayırlı olan olsun ınsallah

Maşalalalah maşalalalah. Ne kadar güzel bir süreçmiş sizin için. Aslında sezeryana yönelmekte ki amacım doğum öncesi iznimi bitirip doğum sonrası iznime başlamaktan korkmak. Maşalalah bende sizin gibi gebelik geçirdim. 5. Aydan itibaren fırsat buldukca yürüyüş yaptım. Evdede hala aktifim. Korkum hem izni bitirmek, hemde normal baslayıp sezeryana dönmek arada yalancı sancı vs olsa dicem ki yakındır doğumum ama yalancı kasılma olmadanda demek ki sizin ki gibi bir anda başlayabiliyor

Kızlar benim oğluşum zayıf kalmış. Maşalalah sizin kıloları okuyunca çok sevindim. 38+0 da 2700 minicik bir bebekti. Bize hep minyon olcak diyor doktor. Ama baba uzun bende zayıf bir ınsan değilim. Niye yavrum minyon anlamadım gögüs cevremizde hep 1 haftaa geriden geliyor cumartesi günü 38+5 te kontrolumuz var inşalalah kılo almıstır

Vazgeçme benimde o kadar az geliyordu ki . Bebek emdikçe daha da artacak şaşıracaksın . Hiçbir şey bebeğin emmesi kadar arttırmıyor

Selam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim var cok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin. Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye

Günaydınnn
Bizler istesek de müdahale edemeyiz zaten balım özellikle bu günü seçmende bile bir sebep vardır her şey rüya gibi ilerlesin sizin için inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Oouuyy huzurlu sağlıklı büyütmek nasip etsin Rabbimm bütünnnn ağrılarımız geçecek geriye dediğin gibi güzellikleri seyretmek kalacak diyorlar hep ömrümüz boyunca yavrularımızın hep güzel günlerini seyredelim huzurla inşallah gözünüz aydın olsun

Dün kızımın 1-2 saat tüm çabalarıma rağmen hareket etmemesi yüzünden acil hastanete gittik.
Dün baya yürüdüm fazlaca da yemek yedim sonra da kustum rutinin dışında bir gündü aslında… sabah gittiğim kontrolde de şükür her şey yolunda çıkmıştı ama bebeğim asla böyle bir şey yapmadığı için çok telaşlandık. Bir ayağını pıt diye oynatmadımi bile. Gittiğimizde şükür kalp atışlarını duyduk ama istenilen seviyede değil biraz düşüktü. Acil serum bağladılar tekrar nst be kalp atışı bakıldı kalp atışı normal çıktı. 2 saat sonra tekrar nst ve kalp atışı bakıldı bu sefer sancılar da çıktı ama ben hiçççç hissetmiyorum
Doktorumuz sabah tekrar nstye çağırdı. Duruma göre suni sancı verip artık doğumu başlatalım dedi. Bi ufak korkmadım değil yalan söyleyemeyeceğim ama işin sonunun güzelliği her şeyi unutturuyor sanki. Dün yaşadığım o korkuyu bir daha asla yaşamak istemiyorum hiçbirimiz yaşamayalım inşallah

Dualarınızı bekliyorum kızlar birkaç saat sonra her şey belli olacak

Gerçekten mi şaka gibi ya hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Çok şükür Leylam maşallah sizee sağlıkla büyüsün inşallah

Gerçekten mi şaka gibi ya hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Çok şükür Leylam maşallah sizee sağlıkla büyüsün inşallah
Evet canım hastanedekiler de çok şaşkın. Kalan su da burada boşaldı gözlerinin önünde Sancılarım da çıkıyor ritmik halde şu an serum takılı. Resmen doğurma günümmüş şaka gibi

Evet canım hastanedekiler de çok şaşkın. Kalan su da burada boşaldı gözlerinin önünde Sancılarım da çıkıyor ritmik halde şu an serum takılı. Resmen doğurma günümmüş şaka gibi
Ay ama çok sevindim senin adına, accuk kafaya takar gibiydin çünkü şükürler olsun uslu beboşuna

gozun aydin.. saglik ve mutlulukla buyut kizini

geliyor gelmekte olan :) saglikli gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…