• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bizim hastanede yeni uygulanmaya başlamış canım bebek anneyle birlikte koynunda cikiyo ameliyattan bende öyle çıktım herşeyi yanında yapilio odada aşısı felan yapiliyo yani anneden kesinlikle hiçbir şekilde ayrilmiyo esenler medipolde yaptım doğumu
Ben de mega medipolde yapacağım inşallah bizimki de öyle olur sevindim

Hayirli aksamlar kizlar deneyimli anneler ve taze anneler benim bebis bugun kakasini hic yapmadi rahatsizda oluyor varmi oneriniz yada sizin bebislerde durumlar nasil ayrica sizin bebislerde de arada inilti oluyormu inilti ses cikartiyorlarmi
Gece şu saat oldu 3 saattir ayaktayız ondan önce iniltiyle uyumuştu masaj yaptım baya karnımın üstünde hoplattım yüzüstü çevirip biraz öyle durmasını sağladım 3 saatin sonunda yaptı kakasını bende huni takıp gezmek üzereyim rahatladı ama yine uyumuyor karnıda tok bakıyor öyle başım ağrıyır ve parol hiçbir işe yaramıyor şu gece işinde ben baya zorlanıyorum yaa geçer mi ki

Evet kullaniyorum cnm sutum fazla yok zaten ve sag mememi tutmuyor ya 🤦‍♀️mama kullaniyiruz necbur hipp evet sen kullaniyormusun cnm kullaniyorsan hangi marka bu markayi doktor onermisdi gaz yapmmadi icin ama
Sutun vardir canim ya belki sana oyle geliyordur, benimki de saginca cok az cikiyo ama var yani biliyorum 😊. Ben de hipp kullaniyorum, doktor anne sutune en yakin bu ama kabiz yapar dedi. Zaten ben de arastirmistim baya en iyisi bu 👍🏻

maşallah iyi gidiyorsun 💪 iyi haberlerini bekliyoruz yarın 🧿 ben de iyi sayılırım ya bir hafta sonra doğum var son hazırlıklardayım ☺️
Günaydınlar günaydınlar efenimm çok güzel haberlerini bekliyorum inşallah ❤️
Kahverengi akıntım gelmiş nişan mıdır acaba bilemedim 🤷‍♀️
Gece biraz sancım vardı şimdi iyiyim bebek hareketleri de hissediliyor 9 da randevumuz var.
Bu kız bizi yine kandırıyor olabilir mi yoksa😂

Kızlar dün geceden beri sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi sancı geliyor biraz moralim bozuktu dün onun tetiklediğini düşünüyorum ama bugünde ara ara vuruyor şuan mesela belimde ve kasıklarımda ağrı var bekliyorum bakalım 😢

Evet doğum sancım başlamış hastanedeyim şuan
Çok heyecanlııı🥹🥹haber ver bize
Gece biraz sancım vardı şimdi iyiyim bebek hareketleri de hissediliyor 9 da randevumuz var.
Nişandır herhalde ya🥹hadi bakalım randevuda anlaşılır o zamana kadar sancın sıklaşmazsa

günaydınnnn 🌹nişan olabilir belki ağrı eşiğin yüksektir 🙏🏻 size çok iş bırakmadan kendi kendine gelir umarım bebiş :)))

Gece şu saat oldu 3 saattir ayaktayız ondan önce iniltiyle uyumuştu masaj yaptım baya karnımın üstünde hoplattım yüzüstü çevirip biraz öyle durmasını sağladım 3 saatin sonunda yaptı kakasını bende huni takıp gezmek üzereyim rahatladı ama yine uyumuyor karnıda tok bakıyor öyle başım ağrıyır ve parol hiçbir işe yaramıyor şu gece işinde ben baya zorlanıyorum yaa geçer mi ki
L limon5101 bu inilti olayı benim oğlumda da vardı çok gazlı bir bebekti. sürekli gazını çıkarıyordu aslında ama doktor çıkardığından daha fazlası içerde demişti. bu da inlemelerine sebep olabiliyor. biogaia damla, kiraz çekirdeği vs yapılabilecek her şeyi yapmıştım. bu inleme sesi yüzünden oturup ağlıyordum geceleri fakat geçti işin sonunda. hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor sanki hep gazı olacak hep uykusuz kalacakmışız gibi ama öyle olmuyor. siz kendinize iyi bakın anne ne kadar sağlıklı huzurlu olursa o kadar kolay atlatılıyor süreç. kolaylıklar diliyorum ♥️

Benim sancılarım başladı galiba hafif hafif dolaşıyor adet ağrısı gibi belli dakikalar da çok ciddi şiddetleniyor sonda tekrar normal ağrıya dönüyor doğum sancısı tam olarak nasıl birşey kaç dakika tutmam lazım
Kaç haftadasin ?gece yazmissin🥲jyisindir umarım.5 dk da bir siddetlenmeli düzenli olarak diye biliyorum 1 saat kadar surmeli

L limon5101 bu inilti olayı benim oğlumda da vardı çok gazlı bir bebekti. sürekli gazını çıkarıyordu aslında ama doktor çıkardığından daha fazlası içerde demişti. bu da inlemelerine sebep olabiliyor. biogaia damla, kiraz çekirdeği vs yapılabilecek her şeyi yapmıştım. bu inleme sesi yüzünden oturup ağlıyordum geceleri fakat geçti işin sonunda. hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor sanki hep gazı olacak hep uykusuz kalacakmışız gibi ama öyle olmuyor. siz kendinize iyi bakın anne ne kadar sağlıklı huzurlu olursa o kadar kolay atlatılıyor süreç. kolaylıklar diliyorum ♥️
L Lila2455 İlk cocugumda gazdan ne kadar zorlandığımı şöyle anlatayım, bebeğim 40 günlük olduğunda keşke her gün bir defa daha doğum yapsaydım ama bunları yaşamasaydık demiştim 🥲 Ben de çok ağladım, çok üzüldüm, hiç geçmez, bebeğim hiç rahatlamaz zannettim ama geçiyor. Kimsenin bebeğiyle, durumuyla kıyaslamamak, tıbbi olarak yapılabilecek bir şey yoksa bu da bizim durumumuz, çok şükür sağlığımız yerinde diyerek bu durumun içindeyken zor ama geçici olduğunu sürekli olarak kendine hatırlatmak gerekiyor. Bebeğin ve senin neye ihtiyacınız varsa sağlıkla, kolaylıkla gelmesini diliyorum 🙏🏻🤍 yalnız değilsin, herkesin bebeği çok rahat bir seninki gazlı değil 🫂 Geçecek 🩷

Çok heyecanlııı🥹🥹haber ver bize

Nişandır herhalde ya🥹hadi bakalım randevuda anlaşılır o zamana kadar sancın sıklaşmazsa
Hiç sancım yok desem… açıklık da 1 cm. Pazartesi de öyleydi. Doktor bu hafta da gelmez diyor 😂 sezaryen istiyorum diyorsan 1 saat sonra kucağına vereyim dedi 🥹 normal ilerlemesi taraftarıyız biz de bakalım hayırlısı…

Evet nişanmış o ama nişan geldi diye hemen doğuracaksın diye bir şey yok diyor doktor da 🤷‍♀️🤷‍♀️ Daha 1 hafta süresi var diyor.. suyu iyi kalp atışı iyi çok şükür kan akışı vs vs tüm parametreler iyi durumda bekleyelim bakalım diyor. Pazartesi 1 cm açıklık vardı hala 1 cm 😬😬 suni sancı da vermek istemiyorum şimdilik, önceki düşüklerin ameliyatların aklıma gelince her şey senin için daha kolay olsun istiyorum diyor.. canım hocam haklısınız ama bu kız bizi daha ne kadar kandıracak hocamm 😂😂

Evet nişanmış o ama nişan geldi diye hemen doğuracaksın diye bir şey yok diyor doktor da 🤷‍♀️🤷‍♀️ Daha 1 hafta süresi var diyor.. suyu iyi kalp atışı iyi çok şükür kan akışı vs vs tüm parametreler iyi durumda bekleyelim bakalım diyor. Pazartesi 1 cm açıklık vardı hala 1 cm 😬😬 suni sancı da vermek istemiyorum şimdilik, önceki düşüklerin ameliyatların aklıma gelince her şey senin için daha kolay olsun istiyorum diyor.. canım hocam haklısınız ama bu kız bizi daha ne kadar kandıracak hocamm 😂😂
Ayy şükür herşey yolunda diyelim 😁 hareket falan yap bişey dedi mi yoksa öylece bekliyor musun? Doktor bana da nişan gelse bile 3-4 gün beklediğimiz oluyor demişti. Demekki tam böyle bir durumdan bahsediyormuş.

L Lila2455 İlk cocugumda gazdan ne kadar zorlandığımı şöyle anlatayım, bebeğim 40 günlük olduğunda keşke her gün bir defa daha doğum yapsaydım ama bunları yaşamasaydık demiştim 🥲 Ben de çok ağladım, çok üzüldüm, hiç geçmez, bebeğim hiç rahatlamaz zannettim ama geçiyor. Kimsenin bebeğiyle, durumuyla kıyaslamamak, tıbbi olarak yapılabilecek bir şey yoksa bu da bizim durumumuz, çok şükür sağlığımız yerinde diyerek bu durumun içindeyken zor ama geçici olduğunu sürekli olarak kendine hatırlatmak gerekiyor. Bebeğin ve senin neye ihtiyacınız varsa sağlıkla, kolaylıkla gelmesini diliyorum 🙏🏻🤍 yalnız değilsin, herkesin bebeği çok rahat bir seninki gazlı değil 🫂 Geçecek 🩷
Teşekkür ederim üzülüyorum o böyle sancı çektikçe sancı ara ara geliyor geldiğinde de ağlıyor o an çaresiz hissediyorum ama şu ana kucağı çok işe yarıyor baya rahatlatıyor onu yeterki sağlıklı olsun gece uykusuzluğu çekeriz bir şekilde banyoda rahatlatıyor aslında baya ondan sonra iniltisiz uyuyor her gün yaptırmak lazım galiba 2 günde bir yaptırıyordum

Teşekkür ederim üzülüyorum o böyle sancı çektikçe sancı ara ara geliyor geldiğinde de ağlıyor o an çaresiz hissediyorum ama şu ana kucağı çok işe yarıyor baya rahatlatıyor onu yeterki sağlıklı olsun gece uykusuzluğu çekeriz bir şekilde banyoda rahatlatıyor aslında baya ondan sonra iniltisiz uyuyor her gün yaptırmak lazım galiba 2 günde bir yaptırıyordum
Haklısın tabii, insan üzülüyor. Bak çok şükür çözümlerin de varmış 🧿 Banyo rahatlatiyorsa her akşam uykusundan önce hızlıca bir banyo yaptırır uyutursun güzel güzel 🥰 gece uykusuzluğu ilk bir ay çok çılgın yaşanıyor, uykusuz bir gece bile kolay değil ama o kadar da oluyor, o da dünyaya alışmaya çalışan bir insan yavrusu ❤️

Back