- 31 Mayıs 2021
- 1.323
- 1.532
- 83
Tabiki de ne kadar ben hele kot falan varsa kesin anında çıkartırım djdjdjBen merdiven çıkarken başlarım soyunmaya yarım saat bile duracaksam giyinik olmamam gerekir shsjjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki de ne kadar ben hele kot falan varsa kesin anında çıkartırım djdjdjBen merdiven çıkarken başlarım soyunmaya yarım saat bile duracaksam giyinik olmamam gerekir shsjjs
Amin cnn sag salim kucagımıza alalım kız mı erkek mi seninki cnm ne güzel tesadüf olmuşuzCanım ben de pazartesi doktordaydım. 37+0dık, kilosu 3400, sancım bir kez 30lara çıktı en geç 16 Aralıkta alırız dedi. 38 haftada tekrar kontrole gideceğim ona göre karar verecek. Bu kadar aynı olur sürecimiz sağlıkla gelsinler inşallah
Hıçkırık bile hareketten sayılıyormuş doktor öyle dedi en son. Baştan söylesene hocam yaaa dicektimKızlar hareket sayıyor musunuz? Bizimkinin hareketleri çok değişken, bazı günler aşırı aktif bazı günler çok sakin. Nasıl takip etmeliyim bilemedim
Erkek canım sanırım seninki de erkekAmin cnn sag salim kucagımıza alalım kız mı erkek mi seninki cnm ne güzel tesadüf olmuşuz
Pijama çıkarıp başka kıyafet giyenlere çok özenmişimdir hep djdjdjdjd asla onlardan olamadım ben lensimle gidicem son ana kadar ya çıkart demedikçe de çıkartmıcam görmemek beni delirtiyorYataktan kalkar kalkmaz pijamamı çıkarıp yüzümü yıkayıp cilt bakımı yapıyorum -gebelikte hep makyajla yattım ama shdksks- saçım da %80 yapılıdır, evde dışarda giydiğim kıyafeti asla giymem ajdksjsls benim eşimin de dünya umrunda değil çok gülüyorum. Lens mevzusunu da okuyorum kaç gündür benim gözlerim de 3 veya 4 numara, lens sıkıntı mıymış emaaaannn doktora söylemiyim bari akdlsl
Eski doktorum günde 10 hareket yeterli demişti, çok şükür hiç o kadar az olmadı. Şimdiki doktorum da genel olarak hareketliyse problem yok, 5-6 saat hareket etmezse gel dedi. Dediğin gibi bazı günler sakin oluyor, özellikle dışardaysam hiç sesi çıkmıyor, hıçkırıyor arada
10 hareketi çok net geçiyordur benim de. Ama mesela şeyi anlamıyorum 1 saatin sonunda bir iki tekme yeterli mi yoksa pat küt hareket mi lazım? Ben bir tekmeyle yetinmiyorum sanırım hıçkırık, gerinme falan da hep hareketten sanırım ama insan bi emin olmak istiyorHıçkırık bile hareketten sayılıyormuş doktor öyle dedi en son. Baştan söylesene hocam yaaa dicektim
Evet maşallahErkek canım sanırım seninki de erkek
Genc kizken ben de cok usenirdim cikarmaya sonrasinda anamin genleri yuklendi olsem disari ciktigim kiyafetlerle oturmam sonra kim silecek koltuklariMesela sabah bi işim var giyindim gittim eve geldim geri. Akşam geri çıkcam. Soyunup dökülmem asla, akşama kadar kot pantulla çoraplarla otururum tekrar soyun giyin olmasın diye kdkff eşime çok garip gelmişti ilk tanıştığımızda
İyi gibiyim bebeğimm sürekli yürüyorum arada sancı yokluyor gibi hissediyorum baya çatımda fazlaca baskı hissediyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum akıntı su lekelenme vs de yok ananas yiyeceğim şimdi de yarın kontrolümüz var artık gelir mi acaba sen nasılsınhermoniel canım nasılsın nasıl gidiyor egzersizler :)
Ben hiç saymıyorum ya çünkü göbeğimle oynayınca hemen tepki veriyor bazen unutuyorum bende ama şu son 2-3 gündür baya aşağıdan çıkacakmış gibi hareketler ediyorKızlar hareket sayıyor musunuz? Bizimkinin hareketleri çok değişken, bazı günler aşırı aktif bazı günler çok sakin. Nasıl takip etmeliyim bilemedim
Ben de öyle ya çıkarmam valla göremiyom, pijamayla asla duramıyorum ya no. O moddan çıkmam lazım uyukluyorum yoksa ajfkdkdPijama çıkarıp başka kıyafet giyenlere çok özenmişimdir hep djdjdjdjd asla onlardan olamadım ben lensimle gidicem son ana kadar ya çıkart demedikçe de çıkartmıcam görmemek beni delirtiyor
Yeterli yeterli, doktorum hıçkırık vs hepsi harekettir dedi. Bazen yılan gibi süzülüyor mesela, hepsi hareket10 hareketi çok net geçiyordur benim de. Ama mesela şeyi anlamıyorum 1 saatin sonunda bir iki tekme yeterli mi yoksa pat küt hareket mi lazım? Ben bir tekmeyle yetinmiyorum sanırım hıçkırık, gerinme falan da hep hareketten sanırım ama insan bi emin olmak istiyor
görüş kalitesi yüzde yüz değil ama ya o yüzden sevmiyorum ilk lens taktığımda dünyanın full hd olması şaşırtmıştı beniBen refakatçiyken çıkarıp takmak zor oluyo diye 1 ay gözlükle uyudum, bana koymuyor hiç çok konfor annecim mdmf
Çizdirmek istiyorum bende bebeyi bir fırtlatayım daYiaaa kıyamam size Kız kardeşimin de bozuk gözleri biz evde gözlüğü lensi bir onda gördük. Çizdirecek sanırım o da biraz sabitlenince. Siz de çizdirin gitsin oluyorsa
Kızlar bana mantıklı geldi işinize yarayabilir bence arada bir deneyin derim sancı anında
Benimde kv gitti bugün normalde yarın gidecekti (yarında annem gelecek sabah teyzemlere gideceğiz falan) kadının evini su basmış mutfağını eşimde gülüyor hamilesin ya kadının evini su bastırdın götürdün diyesonra da vicdan azabı çektim evimi temizledi bayahalıları falan batmış yine halleder pazara falan döner yüksek ihtimalle zaten yine öyle yapacaktı ama bi acaba mı dedim birde çok vicdan azabı çektimAnniş geldi Gelmeden doğurmadım şükür ikimiz de rahatladık sdsfdf
Ben eve gelince 2 dk içinde pijama falan giymezsem bayılırımdaralıyorum. Boğaydın sanki. Bende aslanım üşengecimdir normalde yatmayı severim bazen de gaza gelir birsürü şey yaparım canım çıkana kadarMesela sabah bi işim var giyindim gittim eve geldim geri. Akşam geri çıkcam. Soyunup dökülmem asla, akşama kadar kot pantulla çoraplarla otururum tekrar soyun giyin olmasın diye kdkff eşime çok garip gelmişti ilk tanıştığımızda
Bende düşünüyorum eşimin üzerinden yaptırcaz işyeri ona Acıbadem sigorta yapıyor bebege kesın yaptırcaz da kendımde kararsızımfiyat ogrenırsem yazarımBen de kendim ve bebek için sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum doğar doğmaz. Güncel ücretler ne kadar acaba tahminen
O güzel saçlarla bir aşko olmana şaşırmadımYataktan kalkar kalkmaz pijamamı çıkarıp yüzümü yıkayıp cilt bakımı yapıyorum -gebelikte hep makyajla yattım ama shdksks- saçım da %80 yapılıdır, evde dışarda giydiğim kıyafeti asla giymem ajdksjsls benim eşimin de dünya umrunda değil çok gülüyorum. Lens mevzusunu da okuyorum kaç gündür benim gözlerim de 3 veya 4 numara, lens sıkıntı mıymış emaaaannn doktora söylemiyim bari akdlsl