- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Geçen hafta girdim cano, bugün 37+0ım. Artık çok da sıkıntılı günler değil rahatım o yüzden. Geçen hafta rahattım hiç yoktu kasılmam da başladı yineKaç haftalık oldunuz bebiş ? Nst ne zaman girdin en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta girdim cano, bugün 37+0ım. Artık çok da sıkıntılı günler değil rahatım o yüzden. Geçen hafta rahattım hiç yoktu kasılmam da başladı yineKaç haftalık oldunuz bebiş ? Nst ne zaman girdin en son
Bu sancılar bana da gelsin şuan koşu bandında yürüyorum bana mısın demiyorBenim sancılar sıklaşıyor ya yarın gün alıcam ama çok da ötelemicek bence.
Aaa çok iyi. Bir hafta sonra alalım der belki de doktor. Zaten senin bebiş de tosbikti biraz Nst’ni çok merak ettimGeçen hafta girdim cano, bugün 37+0ım. Artık çok da sıkıntılı günler değil rahatım o yüzden. Geçen hafta rahattım hiç yoktu kasılmam da başladı yine
Geçen hafta iyiydi 1 kere 100'e çıktı kalanı hep 40-50 ve sık da değildi. Ama şimdi 100'lük ve sıklığı arttı bence kendi nstmi çekiyorum evde gözümle skfkf bakim ne çıkacak yarınAaa çok iyi. Bir hafta sonra alalım der belki de doktor. Zaten senin bebiş de tosbikti biraz Nst’ni çok merak ettim
Bende senin gibi sabırsızım bugün 38+6 oldum. Haftaya perşembe son gelmezse sezeryan. Bende de pek belirti yok ama bilemeyiz bi anda da olabilir. Tabi ben garip garip sancılar yaşıyorum dün ölecektim mesela sancıdan ama hiçbiri doğum sancısına benzemiyor alttan değil tuhaf yerler de anlamadım bendedoguramayanlar kulubu kurucam ben de en sonunda, 38+5 oldum ne sanci var ne bisey aksamlari bi hareketlilik oluyor sabaha hicbirsey yok..
haftaya carsamba rendevum var ben de artik sezaryen gunu isticem
valla amuda kalkabilsem onu bile denicem her gun yiyorum iciyorum o caylar hurmalar merdiven yuruyusŞu hareketler ıvırlar zıvırlar hurmalar falan onları denemişsindir dimi
Tabi kullanmamak daha kötü ama eşim bi ara çok sık burun tıkanıklığı yaşıyordu ona inatla sıkma diyordum dayan diyordum baktım baya bir buçuk ayı buldu burun tıkanıklığı en son bi kaç gün dayanarak bıraktı sıkmadı düzeldi burnu. Duymuşsundur bağımlılık yapıyor diyorlar bağımlılıktan kasıt daha da tıkıyor düzelmesine engel oluyor hep ilaca, bağlı kalıyorsun. Hamilesin şuan çok zorluyordur seni normal buhar dene arada belki iyi gelir o spreydenaynen benim de. burnum tikali ikiside nefes almak cok zor 38+5im her an dogumu bekliyorum, bir yandan da baslasa napicam diyorum daha nefes alamiyorum ki burnumdan. Illiadin sıkıyorum burnuma geceleri en azından uyuyabileyim diye
aksamlari benimde var gunduz sakin geciyor, dogum baslicak olsa boyle olmazji diyorum. aksamki de sanki ayagimi usutmusumde regli agrisi batma gibi vajinaya bebek hareket ettikce o sekilde. oyle belden gelen bacaklara vuran bir agrim yokBende senin gibi sabırsızım bugün 38+6 oldum. Haftaya perşembe son gelmezse sezeryan. Bende de pek belirti yok ama bilemeyiz bi anda da olabilir. Tabi ben garip garip sancılar yaşıyorum dün ölecektim mesela sancıdan ama hiçbiri doğum sancısına benzemiyor alttan değil tuhaf yerler de anlamadım bende
evet oyle bir ozelligi var illiadin ve otrivinin aslinda ben de gun ici dayanip gece tek burun sprey yapiyorum uyuyabileyim diye. ya o kadar grip asisida oldum evde oglumda dahil annem esim herkes oldu.. insanin istemedigi ot basinda bitiyor ciddenTabi kullanmamak daha kötü ama eşim bi ara çok sık burun tıkanıklığı yaşıyordu ona inatla sıkma diyordum dayan diyordum baktım baya bir buçuk ayı buldu burun tıkanıklığı en son bi kaç gün dayanarak bıraktı sıkmadı düzeldi burnu. Duymuşsundur bağımlılık yapıyor diyorlar bağımlılıktan kasıt daha da tıkıyor düzelmesine engel oluyor hep ilaca, bağlı kalıyorsun. Hamilesin şuan çok zorluyordur seni normal buhar dene arada belki iyi gelir o spreyden
Ben de nst kâğıdıma yeni baktım aslında kendi içinde bir düzeni varmış ama 40-50 çıkmış benimki de. Doktorum tabi ki önemsemedi yine bebek çok hareketli ondan oluyor diyor.Geçen hafta iyiydi 1 kere 100'e çıktı kalanı hep 40-50 ve sık da değildi. Ama şimdi 100'lük ve sıklığı arttı bence kendi nstmi çekiyorum evde gözümle skfkf bakim ne çıkacak yarın
Ben içimdeki bu korkuyla zor doğururum galiba doğum başlasın istiyorum ama Hiçbirşey yapmıyorum ya bi anda başlarsa diye korku beni birşey yapmaktan alıkoyuyor keşke kendi kendine başlasa diyorumBu sancılar bana da gelsin şuan koşu bandında yürüyorum bana mısın demiyor
Malesef öyle çok çok geçmiş olsunevet oyle bir ozelligi var illiadin ve otrivinin aslinda ben de gun ici dayanip gece tek burun sprey yapiyorum uyuyabileyim diye. ya o kadar grip asisida oldum evde oglumda dahil annem esim herkes oldu.. insanin istemedigi ot basinda bitiyor cidden
benim gecende hep 30civariydi 40-50 yine iyi ama. 50+ bekliyoruz dedi bana doktorGeçen hafta iyiydi 1 kere 100'e çıktı kalanı hep 40-50 ve sık da değildi. Ama şimdi 100'lük ve sıklığı arttı bence kendi nstmi çekiyorum evde gözümle skfkf bakim ne çıkacak yarın
o korku bende de var hem de nasil. aksam aci agri yasiyorum hemen korkudan Allahim dur bugun degil falan diyorum sabahina off doguramadim yine keske baslasa surec diyorum. boyle gel gitlerle doluyum ya evrene verdigim mesaj bile net degilBen içimdeki bu korkuyla zor doğururum galiba doğum başlasın istiyorum ama Hiçbirşey yapmıyorum ya bi anda başlarsa diye korku beni birşey yapmaktan alıkoyuyor keşke kendi kendine başlasa diyorum
Bende 60-70'lere de doktor bakmıyor ya benim yatış zamanı 2-3 dakikada 1 hep 100 olduğu için onu bekliyor yine herhaldebenim gecende hep 30civariydi 40-50 yine iyi ama. 50+ bekliyoruz dedi bana doktor
Şimdi bana diyeceksiniz ki sana da kalsa hiçbir şey yaptırmayalım yiyip içmeyelim Ama viral enfeksiyonlar için olan aşıların işe yaramadığını okumuştum. Çünkü virüs çok hızlı mutasyona uğrayan bir şey olduğu için aşı hep bir önceki varyanta göre üretiliyor Yani yakalanacağın varsa yine yakalanıyorsun canım kaçarı göçeri yokevet oyle bir ozelligi var illiadin ve otrivinin aslinda ben de gun ici dayanip gece tek burun sprey yapiyorum uyuyabileyim diye. ya o kadar grip asisida oldum evde oglumda dahil annem esim herkes oldu.. insanin istemedigi ot basinda bitiyor cidden
Ben de öyle Gerçekten ne istediğimi bilmiyorum kendi kendine başlamasını bekliyorum olmazsa artık yapacak bir şey yoko korku bende de var hem de nasil. aksam aci agri yasiyorum hemen korkudan Allahim dur bugun degil falan diyorum sabahina off doguramadim yine keske baslasa surec diyorum. boyle gel gitlerle doluyum ya evrene verdigim mesaj bile net degil
Bende de hafif bir korku var ama yinede tüm tuşlara basıyorum adaçayı , hurma , yürüyüş , squat , merdiven ne yapabilirsem artık diyorum doğum başlasa bunların bana faydası olur daha rahat yaparım diye avutuyorum kendimiBen içimdeki bu korkuyla zor doğururum galiba doğum başlasın istiyorum ama Hiçbirşey yapmıyorum ya bi anda başlarsa diye korku beni birşey yapmaktan alıkoyuyor keşke kendi kendine başlasa diyorum
Bende dün denedim biraz birşeyler çok zorlandım yapamadım Bir yerim sakatlanmadan bıraktım en iyisi beklemek bebeklerin keyfini bakalım ama tek olmadığımı bilmek iyi hissettirdi bana, sadece kendim böyle düşünüyor korkuyorum sandım. Ne istediğimi ne şekil de doğum istediğimi bilmiyorum normali seçtim bekliyorum sadeceBende de hafif bir korku var ama yinede tüm tuşlara basıyorum adaçayı , hurma , yürüyüş , squat , merdiven ne yapabilirsem artık diyorum doğum başlasa bunların bana faydası olur daha rahat yaparım diye avutuyorum kendimi