Ya cidden anlamıyorum dogum yapan kadın eve gelmiş daha ilk günden millette bu merak heves. Hayır bari 1 hafta 10 gün bekle dakka bir gol bir tepesine dikilmek niye. İnsanımız ne kadar tuhaf ve anlayışsız.Bu arada maalesef evime o kdar çok gelem gşden oldu ki 4 gün boyunca toplam 2 saatlik uykuyla duruyordum. Bebeğimi emzrimekte de zorlanıyordum. Dün kontrole gittiğimizde bebeğin sarılık değerş 15 çıktı 16 ile yatış yapılıyormuş. Bebek bizşmle aynı odada kalacağı için riske atmayıp yatmayı tercih ettim. Keşke tavır koyup o kadar misafşr gelmeseydi. Odamdan hiç çıkmadım annemler ilgilendi ama makesef herkes odama gelip bebeği emzşreceğim vakitten çaldılar. Sürekli misafşr olduğu için de uyuyup dinlenemedim. Eşim düm diyor ki hiç üzülme hastamede biraz kafamızı dinliyoruz bebekle baş başayız diyor. Ama alllah nasip ederse eve dönünce misafşr kabul etmeyeceğim. Mama almıştım hippin annemler verşdmedi senim sütün yeter bebeğe diye keşke verseymişim. Emmek istemez diye vermedik sonuç hastanede yatıyoruz. Sabah kan aldılar 13 e düşmüş dediker akşam 6 da tekrar bakılacak umarım düzelmiştir
Hiç üzülme canım sarılık tedavisi kısa sürede sonuçlanır evinize gecersiniz allahın izniyle. Sen de saat dakika tutmadan kimseye bakmadan sürekli sürekli emzirirsin bebegini o da en kısa sürede toparlar. Gerek olursa arada mama da verirsin 1-2 sefer kasık biberonla ne olacak sen kimseyi dinleme annelik içgüdülerin bebeğinin davranışları seni dogruya yönlendirir