- 26 Eylül 2024
- 1.214
- 1.690
- 48
Merak etme o an gözlerin hiç bozuk olmasa bile görüş bir bulanık oluyorGörmem için direkt gözümün 1.5 cm önüne getirmeleri lazım orda tutarlar mı bi süre dlfkf
Yanağının yanına koyuyorlar , kokusunu duyar yanağının pamukluğunu hissedersin annesiiiGörmem için direkt gözümün 1.5 cm önüne getirmeleri lazım orda tutarlar mı bi süre dlfkf
Zordur ya benimde 5 di sonra cizdirdim cok sukur rahat ettim .
Merak etme o an gözlerin hiç bozuk olmasa bile görüş bir bulanık oluyor
Puh ağlattınız sabah sabahYanağının yanına koyuyorlar , kokusunu duyar yanağının pamukluğunu hissedersin annesiii
Ben hiç düşünmüyorum ya sevmediğim insanları görmeme lüksü bana bahşedilmiş bi armağan gibi gsliyo mskfkfZordur ya benimde 5 di sonra cizdirdim cok sukur rahat ettim .
Bak o anlamda bir nimet yalan yokBen hiç düşünmüyorum ya sevmediğim insanları görmeme lüksü bana bahşedilmiş bi armağan gibi gsliyo mskfkf
Burada 36-37 haftalıkken bile doğurmak istemeyisleri, başka bebeklerin durumun doğası gereği seninkilerden çok daha büyük, kilolu olmasını okudun, belki için her defasında cız da etti haliyle ama insanlar için pozitif dileklerde bulunmaktan hiç geri durmadın. Ne büyük kalbin varmış, gerçekten maşallahSen doğurana kadar benimkiler senin bebişin kilosunu anca yakalarilk başta çok üzülüyordum hatta ilk bebeğimi alana kadar her gitmemde görüşe durmadınız durmadınız diyip duruyordum . Ama şu an her baktığımda kız iyi ki geldiniz diyorumm karnımdalarken böyle karnıma sarılıp sarılıp uyşşş diyim seviyordum . Ultrason saatleri mükemmeldi . Ama şimdi çok aşk doluyum herkes diyor ya uykusuz kalcan falan tamam gerçekten öyle beyaz tenim kireç bağladı uykusuzluktan ama bu mucizeye bakıp bakıp içime sokasım geliyor . Tek derdim kakasını yapsın , doysun
Ben adet sancılarım var deyince doktor zaten nst'de de sancı çıktı dedi. Sancı bence de onlar. Ben de perşembe gün alıcam çok heyecanlıBu minik minik gelen regli sancilari sanirim yalanci sancilar cunku cok uzun surmuyor ama tuvalete gidince afedersiniz oturunca asiri bir baski oluyor sanki cocuk cikacak gibi bu da cati agrisi sanirim . Kaldi 9 gunum heyecanimi anlatamam
Cok sukur nst de bende simdiye kadar hic sanci cikmadi hep 15-20-25 fln oyle gitti geldi cuma son kontrol sonrasinda da dogum insallahBen adet sancılarım var deyince doktor zaten nst'de de sancı çıktı dedi. Sancı bence de onlar. Ben de perşembe gün alıcam çok heyecanlı
En geç 1 aya buradaki herkes sütten, gazdan falan konuşacak. Bi tur da buna ağlıcamCok sukur nst de bende simdiye kadar hic sanci cikmadi hep 15-20-25 fln oyle gitti geldi cuma son kontrol sonrasinda da dogum insallah
Aynısını günlerdir düşünüyorum. Benim de 4.5 miyop. Hatta sorcaktım lensle girilebiliyor mu diye de herhalde giriliyordur demiştim şuan yıkıldım. Bugün doktora sormaya çalışacağım bir soru daha çıktı umarım sorarım djdjdjdGünooo, yeni bişi kafama taktım mdfkfk miyopum ben 4 numara, gözlük lens vs almıyolarmış ameliyathaneye genelde. Beboyu göremicem ilk doğunca şimdi diye üzülmeye başladım sabahın köründe
Yaaaaa kurbaney ajdksksSen doğurana kadar benimkiler senin bebişin kilosunu anca yakalarilk başta çok üzülüyordum hatta ilk bebeğimi alana kadar her gitmemde görüşe durmadınız durmadınız diyip duruyordum . Ama şu an her baktığımda kız iyi ki geldiniz diyorumm karnımdalarken böyle karnıma sarılıp sarılıp uyşşş diyim seviyordum . Ultrason saatleri mükemmeldi . Ama şimdi çok aşk doluyum herkes diyor ya uykusuz kalcan falan tamam gerçekten öyle beyaz tenim kireç bağladı uykusuzluktan ama bu mucizeye bakıp bakıp içime sokasım geliyor . Tek derdim kakasını yapsın , doysun
Acil bi durum olduğunda gözden ışık kontrolü vs yapılıyor ya ondan lensle almıyorlar sezaryene demişler anam araştırdığım kadarıyla. Vajinal doğumu bilmiyorum hiç senin vajinal mi düşünülüyodu?Aynısını günlerdir düşünüyorum. Benim de 4.5 miyop. Hatta sorcaktım lensle girilebiliyor mu diye de herhalde giriliyordur demiştim şuan yıkıldım. Bugün doktora sormaya çalışacağım bir soru daha çıktı umarım sorarım djdjdjd
Hmm mantıklı bir sebep evetAcil bi durum olduğunda gözden ışık kontrolü vs yapılıyor ya ondan lensle almıyorlar sezaryene demişler anam araştırdığım kadarıyla. Vajinal doğumu bilmiyorum hiç senin vajinal mi düşünülüyodu?
Süprüzlü doktor, çok severim mdfkHmm mantıklı bir sebep evetbenim hala bişey düşünülmüyor. Doğurana kadar doktor bişey demicek gibi duruyor artık herşeyi doğurmaya başlayınca öğrencez merakla bekliyoruz çatı kontrolü yaptı onda bile bişey demedi hmm tamam bitti
Kendi içinde yaşıyor doktorluğunuHmm mantıklı bir sebep evetbenim hala bişey düşünülmüyor. Doğurana kadar doktor bişey demicek gibi duruyor artık herşeyi doğurmaya başlayınca öğrencez merakla bekliyoruz çatı kontrolü yaptı onda bile bişey demedi hmm tamam bitti
Ben güne kasım anneleriyle başlıyorum ya artık bişiler öğrenir miyim diyeKasim annelerini okuyorum da arada , kimisi asiri sutum geliyor her yer sut oluyor diye uzuluyor kimisi hic sutum yok cok zorlaniyorum diye uzuluyor. Harbi bu analik zor is hep biseylere uzulerek geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?