2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bu minik minik gelen regli sancilari sanirim yalanci sancilar cunku cok uzun surmuyor ama tuvalete gidince afedersiniz oturunca asiri bir baski oluyor sanki cocuk cikacak gibi bu da cati agrisi sanirim . Kaldi 9 gunum heyecanimi anlatamam

Burada 36-37 haftalıkken bile doğurmak istemeyisleri, başka bebeklerin durumun doğası gereği seninkilerden çok daha büyük, kilolu olmasını okudun, belki için her defasında cız da etti haliyle ama insanlar için pozitif dileklerde bulunmaktan hiç geri durmadın. Ne büyük kalbin varmış, gerçekten maşallah Normal şartlar altında, her şey yolundayken kıskanmamak, pozitif olmak çok kolay. Sınandığın zaman bile bunu sürdürebilmek ise bambaşka bir seviye. Çocuklarının çok güzel bir anneleri var ikisini de bağrına bastığın, evinizin her köşesinin bebek bebek koktuğu günleri de en kısa zamanda sağlıkla, güzelliklerle yaşarsınız inşallah

Bu minik minik gelen regli sancilari sanirim yalanci sancilar cunku cok uzun surmuyor ama tuvalete gidince afedersiniz oturunca asiri bir baski oluyor sanki cocuk cikacak gibi bu da cati agrisi sanirim . Kaldi 9 gunum heyecanimi anlatamam
Ben adet sancılarım var deyince doktor zaten nst'de de sancı çıktı dedi. Sancı bence de onlar. Ben de perşembe gün alıcam çok heyecanlı

Ben adet sancılarım var deyince doktor zaten nst'de de sancı çıktı dedi. Sancı bence de onlar. Ben de perşembe gün alıcam çok heyecanlı
Cok sukur nst de bende simdiye kadar hic sanci cikmadi hep 15-20-25 fln oyle gitti geldi cuma son kontrol sonrasinda da dogum insallah

3. Trimester zormus cidden yordu beni oyuzden gelsin artik istiyorum. Arkadaslarimda ayy keyfini cikar hamileligin hemen gelmesin dogunca anlicaksin diyolar. Ee ben rahat hissetmiyorum ki . Evet icimde bir canli olmasi hareket etmesi cok mucizevi ama 9 ay yasadim o mucizeyi bence yeter birazda disarda cektirsin. Zaten senelerce beklemisim igrasmisim Allah verir bir kolayligini.

Günooo, yeni bişi kafama taktım mdfkfk miyopum ben 4 numara, gözlük lens vs almıyolarmış ameliyathaneye genelde. Beboyu göremicem ilk doğunca şimdi diye üzülmeye başladım sabahın köründe
Aynısını günlerdir düşünüyorum. Benim de 4.5 miyop. Hatta sorcaktım lensle girilebiliyor mu diye de herhalde giriliyordur demiştim şuan yıkıldım. Bugün doktora sormaya çalışacağım bir soru daha çıktı umarım sorarım djdjdjd

Yaaaaa kurbaney ajdksks valla ne yalan söyleyeyim ben biraz daha kalırlar diye düşünmüştüm ama bak oğlun hemencecik geldi kızına da en kısa sürede kavuşursun umarım. Nasıl gidiyor her şey yolunda mı ilk annemiz sensin

Acil bi durum olduğunda gözden ışık kontrolü vs yapılıyor ya ondan lensle almıyorlar sezaryene demişler anam araştırdığım kadarıyla. Vajinal doğumu bilmiyorum hiç senin vajinal mi düşünülüyodu?

Hmm mantıklı bir sebep evet benim hala bişey düşünülmüyor. Doğurana kadar doktor bişey demicek gibi duruyor artık herşeyi doğurmaya başlayınca öğrencez merakla bekliyoruz çatı kontrolü yaptı onda bile bişey demedi hmm tamam bitti

Süprüzlü doktor, çok severim mdfk

Kendi içinde yaşıyor doktorluğunu

Kasim annelerini okuyorum da arada , kimisi asiri sutum geliyor her yer sut oluyor diye uzuluyor kimisi hic sutum yok cok zorlaniyorum diye uzuluyor. Harbi bu analik zor is hep biseylere uzulerek geciyor
Ben güne kasım anneleriyle başlıyorum ya artık bişiler öğrenir miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…