• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
İnanılmaz zor bir gün oldu benim için. Bebek iyi ama benim için çok zor oldu. Kimseyi etkilemek istemem ama isteyen olursa biraz toplayınca yazarım detayları.
3850 gr 51cm doğdu ama çiş yaptı doğduğunda 100 gram falan gitmiş orada.
Canım gözünüz aydın hayırlı olsun 🥰 en kısa sürede bebişle toparlayacaksın inşallah 😇 ben detayları bilmek isterim müsait olduğunda burdan yazmasan bile özelden yazmanı isterim ☺️

Kedoları olan arkadaşlar anlık bildiriyorum lokumun aras beye gram tahammülü yok 😂😂 çok ciddi kıskançlık var beni ısırdı annemi tırmaladı arasa resmen konuşuyor bebek ağlayınca benden önce koşuyor ama tısladı falan kısıtlamıyorum illa yanlız kalırlar diye ama çok çok dikkat etmekte fayda var ağzını koklamaya çalıştı hani orda müdahale ediyorum kıl tüy vs hemde tırmalama vs olmasın diye normalde kedim cins her açıdan 😂 ve uysal saldırma huyu yok belirtmek isterim 😂
Ya ahahahah yapmadığını bırakmamış daha ilk günden 😂 Pabucun dama atılması kıskançlığı mı bu 😂

Bana 5 cm de epidural ister misin dendi bende dedim ki doğum acısı şuan ki gibi mi evet dedi bende yok dedim +10 bin para vermemek için 😂😂😂 bu arada aynı değil tabi 5le 10cm sancısı ama 10 binde vermek istemedim hayatta parayı düşünmem çatır çatır harcarım nakit kart kredi allah ne verdiyse yarın yok gibi ama niye yok dedim bende bilmiyorum 😂

Valla atmadık eve girdim neler yaptım ona ama park yatağı yırtcak nerdeyse önceden kurdum kendi yattı diye şimdi onu bile kıskandı
Ufff çok tatlılar 🥹😂 Eşimden azıcık yüz bulsam öyle çok istemiştim ki kedimiz olsun hem ben alışayım, samimi olmayı öğreneyim hayvanlarla hem de bebeği beraber büyütelim ama neredeee 😂
Bunu da kardeşim atmış bugün. Poposunu dayamış kalorifere uyumuş öyle yeter ki az bir sıcaklık görsün 🥹😂

Eklentiler

• 061a23f7-08da-4ce0-9791-267669e3f167.jpeg
    061a23f7-08da-4ce0-9791-267669e3f167.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 68
Tam 38 haftalık doğdu 2950 50 cmdi 2850 gibi hasteneden çıktık sarılık minik yani şuan için sorun yok ama çarşamba randevumuz var aşıları da olduk etkilenmezsen paylaşırım tabi şunu biliyoruz her beden her acı eşiği çok farklı sonuçta 🙏🏻
ben de 38. haftamdayim bekliyorum artikk 🙂🙂 senin cok sancilarin vardi oncesinde gelecegi belliydi,benim gelip gidiyor sancilar aksam var gunduz rahat

ben de 38. haftamdayim bekliyorum artikk 🙂🙂 senin cok sancilarin vardi oncesinde gelecegi belliydi,benim gelip gidiyor sancilar aksam var gunduz rahat
Al benden de o kadar. Akşamları hele geceleri bir coşku gündüzleri sakinlik hali 😂 Bugün abartısız karnım 2 dakikada bir kasıldı neredeyse saatlerce ama yarın nst’ye girerim yine 20 dakikada 2 sancı çıkar en fazla shshhsh

Valla atmadık eve girdim neler yaptım ona ama park yatağı yırtcak nerdeyse önceden kurdum kendi yattı diye şimdi onu bile kıskandı
Yaaa kolay gelsin aşırı merak ediyorum ben de ne yaşayacağımdan. 2 köpek 1 kedi 1 abla olunca taht kavgaları başlayacak kesin bizde de 😂 Allah hepimize kolaylık versin

Al benden de o kadar. Akşamları hele geceleri bir coşku gündüzleri sakinlik hali 😂 Bugün abartısız karnım 2 dakikada bir kasıldı neredeyse saatlerce ama yarın nst’ye girerim yine 20 dakikada 2 sancı çıkar en fazla shshhsh
nstde bugun bende sancilar 30-40 civari eve bir geldim aksam oldu alttan firlayacak sanki kendini ittiriyor canimi acitiyor. nst de pek sakin kendileri 😂
insanın hastaneden özür dileyesi geliyor kusura bakmayın geldim ama falan diyerek 🤣

İnanılmaz zor bir gün oldu benim için. Bebek iyi ama benim için çok zor oldu. Kimseyi etkilemek istemem ama isteyen olursa biraz toplayınca yazarım detayları.
3850 gr 51cm doğdu ama çiş yaptı doğduğunda 100 gram falan gitmiş orada.
Canım çok çok geçmiş olsun🙏 Sağlıkla mutlulukla büyüt big boyunu😍
Kilo konusuna hiç takılma toparlıyorlar merak etme hiç. Sen de toparlayacaksın vücudunu dinle, kendine yüklenme.

nstde bugun bende sancilar 30-40 civari eve bir geldim aksam oldu alttan firlayacak sanki kendini ittiriyor canimi acitiyor. nst de pek sakin kendileri 😂
insanın hastaneden özür dileyesi geliyor kusura bakmayın geldim ama falan diyerek 🤣
Ay gerçekten yaaa doktora bir anlatıyoruz hocam geceleri neler oluyor neler sancılar kasılmalar.. Nst’ye giriyoruz tık yok 😂 Başlarda da şey oluyordu ya hareket ediyor deyip eşimizi çağırıyorduk geliyordu yine tık yok 😂 Kudurur kudurur videoya çekeyim dersin dururlar 😂 Ben onların da içeriden dışarıya gördüğünü duyduğunu anladığını düşünüyorum artık 🤣

Kızlar bir de ben yenidoğan iki adet götürmüştüm. İnce battaniyesi vs hemen kirleneniliyor. Mümkünse en az üç adet yenidoğan olsun yanınızda battaniyesi ile. Bir de kalım battaniye aldım yanıma. Depremde kilotlardan bolca koyun derim. Bir günde 4 tane kullandım rahat. En önemlisi emzirme yastığı imiş, almadığıma pişmanım valla… onun dışında aralık annelerinde hastane malzemeleri yazan bölümde her şey okey. Çok işime yaradı.

Her şeye bakılıyor canım. Karaciğer fonksiyon testleri, böbrek fonksiyon testleri, kan grubu, bulaşıcı hastalıklar, tam kan sayımı, enfeksiyon vs vs. Bana yanı sıra idrar da bakılmıştı onda hem tüm idrar tahlilleri hem kültür bakıyorlar.
Baya detaylı bişeymiş hiç bahsetmedi yarın gidince sorucam

Benim de 36+5 ama som haftalar geçmiyor resmen bide daha kanala inmemişti
Bana doğum pozisyonu çok iyi dedi, kanala yerleşmiş mi acep, yarın bir sorayım kontrolüm var. Benim bebiş ikizlerle aynı haftaydı, grubun en miniği oldu galiba 😂 son haftalar geçmiyor gerçekten, burnum tıkalı ağzım açık şekilde uyumaya çalışıyorum 🥲 kontrol ne zaman

Back