- 9 Temmuz 2018
- 646
- 738
- 103
Normal doğum beklediğim için 15 gün sonra acil birşey olursa gel dedi ama gecikebilir dedi belki 41’i bulur demişti hatta benim önceki doğumum da 40+2 de oldu ama artık zor gerçekten son haftalarBana doğum pozisyonu çok iyi dedi, kanala yerleşmiş mi acep, yarın bir sorayım kontrolüm var. Benim bebiş ikizlerle aynı haftaydı, grubun en miniği oldu galibason haftalar geçmiyor gerçekten, burnum tıkalı ağzım açık şekilde uyumaya çalışıyorum kontrol ne zaman
Ben de normal doğumu bekleyeceğim bir aksilik olmazsa, doktorumla da o şekilde konuştuk bakalım. Ocak ayını bulursa 4 kiloyu geçer normal doğum zorlar dedi ama kilosu çok artmadı son zamanlarda, umutluyum o yüzden :) umarım istediğimiz gibi olur.Normal doğum beklediğim için 15 gün sonra acil birşey olursa gel dedi ama gecikebilir dedi belki 41’i bulur demişti hatta benim önceki doğumum da 40+2 de oldu ama artık zor gerçekten son haftalar
Benim de kilo çok çok artmaz demişti inşaallah istediğimiz ve hayalimizde ki gibi hayırlı doğumlar olurBen de normal doğumu bekleyeceğim bir aksilik olmazsa, doktorumla da o şekilde konuştuk bakalım. Ocak ayını bulursa 4 kiloyu geçer normal doğum zorlar dedi ama kilosu çok artmadı son zamanlarda, umutluyum o yüzden :) umarım istediğimiz gibi olur.
Canımmm hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyüsün korkmakta çok haklıydın aslında ilk defa bu tecrübeyi ediniyosun ama herşey geciyo koklayinca öpünceoutoffit Kumraladamavituna1 çok teşekkür ederim. 50 cm 3400kg doğdu. 38+1 de doğdu, süt içiyor ama başta az geliyor. Emzirme yastığını mutlaka yanınıza alın derim ben. Gerçekten lazım oluyormus. Destek için. Bir de depent kilotlar önemli. Çünkü biraz kanama oluyor. Benim gibi korku ile endişe ile gitmeyin inanın annelik manyak bir duygu:) ağrı sızı vs hissetmiyorsunuz. İki gündür toplam 2 saat bile uyumadım ama gram uykum yok. Bir de önerim çok kalabalık olmasın başınız. Sezeryan olacaklar ilk gün kimseyi çağırmayın bence aileniz dışında. Süt verme çabası, hafif ağrılar vs derken insanlar o an sadece gürültü gibi geliyor. Ben ziyaretçileri yarın öğleden sonra alacağım ve maske vereceğim. Kış bebeği insanlara ayıp olur diye düşünmeyin. Siz ve bebeğiniz önemlisiniz.
Ya teşekkür ederimm doysun da hiç önemli değilDoyuyorda fazlasını geri çıkarıyor o zaman.birkaç ay hiç doymamış gbi memeye yapışacak zaten hiç stres yapma boşa
Geçmiş olsunn çabucak iyileşirsin inşallahbogaz enfeksiyonu geciriyorum griple birlikte ki grip asisi da olmustum. dondu dolasti beni buldu.
gerilemezse aile hekimine gidicem yarin antibiyorik yazar mi bilemedim bu asamada ama. dogurmayi beklerken bu cikti basima
sag ol canim benimGeçmiş olsunn çabucak iyileşirsin inşallah
doguma yakin bagirsak hareketliligi oluyor derler, neyseki kabiz degilsin o istenmiyor genelde dogum sirasindaO kadar gazım ve’m geliyor ki birde öyle sancı yapıyor ki kaça kaça çıkıyorum yataktan pırtlatmıyım diye. Sancı gese ayırt edemiycem valla
Ben normalde de hep ishal olurum alışkınım ondandoguma yakin bagirsak hareketliligi oluyor derler, neyseki kabiz degilsin o istenmiyor genelde dogum sirasinda
ben de dalamiyorum hiç, elime telefon aliyorum iyice uykum kaciyor. almasam bos bos bakicam yatakta canim sıkılıyorBen normalde de hep ishal olurum alışkınım ondanama sıkıldım gaz sancısından bu araşar. Bide uyanınca geri dalamıyorum
KavuştukkYaaaaa kavuştun mu oğlunanasıl sevindim anlatamam kaçırmışım ben orayı tez vakitte sağlıkla kızına da kavuşursun inşallah güzel anne
Görmem için direkt gözümün 1.5 cm önüne getirmeleri lazım orda tutarlar mı bi süre dlfkfKiz gorursn neden goremiceksin zaten sogunca hemen yanina getiriyolar biraz yaklastirin da net gorem dersin
Hajajaa yaa yerim seni girerken soyle sen boyle boyle diye yardimci olurlar bence. Kac numero gozlerin.Görmem için direkt gözümün 1.5 cm önüne getirmeleri lazım orda tutarlar mı bi süre dlfkf
Sen doğurana kadar benimkiler senin bebişin kilosunu anca yakalarBana doğum pozisyonu çok iyi dedi, kanala yerleşmiş mi acep, yarın bir sorayım kontrolüm var. Benim bebiş ikizlerle aynı haftaydı, grubun en miniği oldu galibason haftalar geçmiyor gerçekten, burnum tıkalı ağzım açık şekilde uyumaya çalışıyorum kontrol ne zaman
4Hajajaa yaa yerim seni girerken soyle sen boyle boyle diye yardimci olurlar bence. Kac numero gozlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?