• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bana doğum pozisyonu çok iyi dedi, kanala yerleşmiş mi acep, yarın bir sorayım kontrolüm var. Benim bebiş ikizlerle aynı haftaydı, grubun en miniği oldu galiba 😂 son haftalar geçmiyor gerçekten, burnum tıkalı ağzım açık şekilde uyumaya çalışıyorum 🥲 kontrol ne zaman
Normal doğum beklediğim için 15 gün sonra acil birşey olursa gel dedi ama gecikebilir dedi belki 41’i bulur demişti hatta benim önceki doğumum da 40+2 de oldu ama artık zor gerçekten son haftalar

Normal doğum beklediğim için 15 gün sonra acil birşey olursa gel dedi ama gecikebilir dedi belki 41’i bulur demişti hatta benim önceki doğumum da 40+2 de oldu ama artık zor gerçekten son haftalar
Ben de normal doğumu bekleyeceğim bir aksilik olmazsa, doktorumla da o şekilde konuştuk bakalım. Ocak ayını bulursa 4 kiloyu geçer normal doğum zorlar dedi ama kilosu çok artmadı son zamanlarda, umutluyum o yüzden :) umarım istediğimiz gibi olur.

Ben de normal doğumu bekleyeceğim bir aksilik olmazsa, doktorumla da o şekilde konuştuk bakalım. Ocak ayını bulursa 4 kiloyu geçer normal doğum zorlar dedi ama kilosu çok artmadı son zamanlarda, umutluyum o yüzden :) umarım istediğimiz gibi olur.
Benim de kilo çok çok artmaz demişti inşaallah istediğimiz ve hayalimizde ki gibi hayırlı doğumlar olur 🌸

outoffit outoffit Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 çok teşekkür ederim. 50 cm 3400kg doğdu. 38+1 de doğdu, süt içiyor ama başta az geliyor. Emzirme yastığını mutlaka yanınıza alın derim ben. Gerçekten lazım oluyormus. Destek için. Bir de depent kilotlar önemli. Çünkü biraz kanama oluyor. Benim gibi korku ile endişe ile gitmeyin inanın annelik manyak bir duygu:) ağrı sızı vs hissetmiyorsunuz. İki gündür toplam 2 saat bile uyumadım ama gram uykum yok. Bir de önerim çok kalabalık olmasın başınız. Sezeryan olacaklar ilk gün kimseyi çağırmayın bence aileniz dışında. Süt verme çabası, hafif ağrılar vs derken insanlar o an sadece gürültü gibi geliyor. Ben ziyaretçileri yarın öğleden sonra alacağım ve maske vereceğim. Kış bebeği insanlara ayıp olur diye düşünmeyin. Siz ve bebeğiniz önemlisiniz.
Canımmm hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyüsün korkmakta çok haklıydın aslında ilk defa bu tecrübeyi ediniyosun ama herşey geciyo koklayinca öpünce 🥰🥰

O kadar gazım ve 💩’m geliyor ki birde öyle sancı yapıyor ki kaça kaça çıkıyorum yataktan pırtlatmıyım diye. Sancı gese ayırt edemiycem valla😄

Kiz gorursn neden goremiceksin zaten sogunca hemen yanina getiriyolar biraz yaklastirin da net gorem dersin 😀

Bana doğum pozisyonu çok iyi dedi, kanala yerleşmiş mi acep, yarın bir sorayım kontrolüm var. Benim bebiş ikizlerle aynı haftaydı, grubun en miniği oldu galiba 😂 son haftalar geçmiyor gerçekten, burnum tıkalı ağzım açık şekilde uyumaya çalışıyorum 🥲 kontrol ne zaman
Sen doğurana kadar benimkiler senin bebişin kilosunu anca yakalar 😂 ilk başta çok üzülüyordum hatta ilk bebeğimi alana kadar her gitmemde görüşe durmadınız durmadınız diyip duruyordum . Ama şu an her baktığımda kız iyi ki geldiniz diyorumm😂 karnımdalarken böyle karnıma sarılıp sarılıp uyşşş diyim seviyordum . Ultrason saatleri mükemmeldi . Ama şimdi çok aşk doluyum 😂 herkes diyor ya uykusuz kalcan falan tamam gerçekten öyle beyaz tenim kireç bağladı uykusuzluktan ama bu mucizeye bakıp bakıp içime sokasım geliyor . Tek derdim kakasını yapsın , doysun 😂

Back