Kızlar bizim doğum oldu çok şükür oğlumda bende iyiyiz… Doğumu size anlatmam lazım çünkü biraz enteresan oldu
biliyorsunuz kulupte doğumdan en çok korkan bendim. Spinal mi genel anestezi mi diye haftalarca düşündüm sorguladım yok ya ben yapamam dedim ve genel anesteziye karar verdim. Sabaha kadar asla uyuyamadım, sabah doğuma alındım. Ameliyathanede doktor ve ekibi gel seni spinal yapalım bak rahat edersin diye çok ısrar ettiler. Ben basladım ağlamaya çocuk gibi yok istemiyorum falan… sen bebeğini düşün narkoz geçmesin hem emzirmen kolay olur dediler. Doktorumda arkadaşımız olunca güvendim ve dedim ki tamam ama sizin için endişe ediyorum çünkü benim panik atağım var
başta uyardım aslında. Neyse belden iğne yapıldı ama hissetmedim bile. Sinek ısırığı bile denmez. Aşırı kolay, zaten bir anda ayakların uyuşuyor, öyle kesilme sarsılma vs hissetmiyorsun. Sadece bebeğe kavuşmanın heyecanı oluyor. Bebeği alsınlar sonra narkoz verirler gerekirse diye düşündüm. Doktor arkadaş bebeği alırken bana dedi ki bebeğe kordon dolanmış iki kat… ama korkma falan dedi. Sen misin bunu diyen. Bende onca sakinleştiriciye rağmen panik başladı, bebek çıktı ama benim kafama takıldı, tam nefes alamıyor vs dediler. Çocuk doktoru orda muayene ederken ben basladım ağlamaya… anesteziciden doktora çocuk doktoruna herkese nasıl bebek dedim aldığım hiç bir cevaba inanmadım. Ağladım zırladım kustum… kahvede oturan dayılar gibi herkese sorular sordum. Anestezisicinin elini tutmalar
olay bir doğumdu, bu hastane böyle spinal yaşamadı dediler. Ameliyat kolaydı. Asla korkulacak şekilde değil ama benim kendimi çok panik etmem bir de bebeğe bisey olacak korkusu perişan etti. Kızlar doğumdan korkanlar için söylüyorum asla gözünüzde büyütmeyin, bebeği aldığınızda acı kalmıyor diyorlardı haklılarmıs. Bu muhteşem bir duygu. Ağrı kesicilerden dolayı ağrıyı hissetmiyorsunuz bile… kafamızda büyütmemiz bizi stres yapıyor sadece. Kucağınıza alıp kokusunu hissettiğinizde bakıp bakıp inanamıyorsunuz. Hepinize çok dua ediyorum, çok güzel geçecek inanın bana ve asla korkmayın. En çok korkan ben bile bunu diyorsam sadece güzel geçmesine odaklanın. Çok şükür oğluşum iyi bende iyiyim.
bizi merak etmeyin. Sizleri seviyorum