How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Nts 100 sevgiler 🙋🏻‍♀️ 1 aralık bende doğuruyorum. Öncelikle suyum gelmiş anlamadım çünkü fark edilir denilen birşey gibi herkes hep yorumlardı öyle okudum damla damla gelince çiş sandım ama sancı ve toplanma vurması hiç geçmedi . Bende mukus tıkacıı mı ne bence o geldi ilkten sarı sonra şeffaf birşey renksiz şimdilik böyle hanımlar hepimizi Allah kurtarsın hepimize başarılar 🙏🏻🙏🏻
Hayırlı olsunnnn bol nol sağlık inşallah. Bu sancı tam olarak nasıl ya 2 tane doğurdum sadece yalancı sancıları çektim hep tarih verilip sezaryenle alındı
Smdi sancı gerçek sanciysa neye benziyor kestiremiyorum😐

Kızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Ayy yeni yaşın çok çok güzel geçsin, bol bol karbonhidrat ve tatlı diliyorum sana sen bunu hakettin😍😅

Nts 100 sevgiler 🙋🏻‍♀️ 1 aralık bende doğuruyorum. Öncelikle suyum gelmiş anlamadım çünkü fark edilir denilen birşey gibi herkes hep yorumlardı öyle okudum damla damla gelince çiş sandım ama sancı ve toplanma vurması hiç geçmedi . Bende mukus tıkacıı mı ne bence o geldi ilkten sarı sonra şeffaf birşey renksiz şimdilik böyle hanımlar hepimizi Allah kurtarsın hepimize başarılar 🙏🏻🙏🏻
Ayyy resmen Aralık’ın gruptaki ilk beybisi olma heyecanı 😍 Sanırım doğum yaptın şu ana kadar kuzucum, gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah minik 🥰 Kendine gelince az anlat detayları 🥹🙃

He o zaman uygulama falan 40 hafta başına göre alıyor 😁 14 gün diyor doğuma ama 38+0 olarak gösteriyor beni şuan.
Evet doğuma, 40. haftamızın bitmesine tam 2 hafta kaldı. Bugün 38. haftamızı bitirdik, o yüzden 38+0. Uygulama da 40. haftanın sonuna göre gösteriyor olmalı. Biten yaşımızı söylememiz gibi hesaplanıyor. Her türlü sonuç olarak artık olanlar olabilir 😀🥰

Evet doğuma, 40. haftamızın bitmesine tam 2 hafta kaldı. Bugün 38. haftamızı bitirdik, o yüzden 38+0. Uygulama da 40. haftanın sonuna göre gösteriyor olmalı. Biten yaşımızı söylememiz gibi hesaplanıyor. Her türlü sonuç olarak artık olanlar olabilir 😀🥰
Ben zaten yaş hesabını da zor anlardım kafamda zor oturtmuştum 😁😁 evet ya 6 aralık olcak diyip duruyorum kendimce annem de diyor suni sancı ile 6 aralıkta başlatsın doktorun ne olacak dedi 😁 o kadar da normal doğuma gün seçebiliyor muyuz acaba

Ben zaten yaş hesabını da zor anlardım kafamda zor oturtmuştum 😁😁 evet ya 6 aralık olcak diyip duruyorum kendimce annem de diyor suni sancı ile 6 aralıkta başlatsın doktorun ne olacak dedi 😁 o kadar da normal doğuma gün seçebiliyor muyuz acaba
Ortada bir sebep yokken gün seçiliyor mu inan hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Gerçi doktor o güne tamam dese bile, öncesinde de gelebilir. Örnekleri hep burada ☺️ yine de konuş, ne olacak 😀

Ben hala doktorumun gelişini bekliyorum, akşama gelecekmiş 😂 Ondan sonra tamamım 😀

Ayy hayırlı ugurlu ugurlu olsun bebişin saglıkla mutlulukla büyüt inşallah😍

Back