- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 25
Gelmez miiçok heyecanlıyım sonunda aralık geldi 38. Hafta çok uzak görünüyordu geldi çattı. Bebişlerimizle tanışacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez miiçok heyecanlıyım sonunda aralık geldi 38. Hafta çok uzak görünüyordu geldi çattı. Bebişlerimizle tanışacağız
Hayırlı olsun bebişinle sağlıklı mutlu günleriniz olsun. Doğumun gerçekleşti mi yoksa daha sancı mı çekiyorsunNts 100 sevgiler 1 aralık bende doğuruyorum. Öncelikle suyum gelmiş anlamadım çünkü fark edilir denilen birşey gibi herkes hep yorumlardı öyle okudum damla damla gelince çiş sandım ama sancı ve toplanma vurması hiç geçmedi . Bende mukus tıkacıı mı ne bence o geldi ilkten sarı sonra şeffaf birşey renksiz şimdilik böyle hanımlar hepimizi Allah kurtarsın hepimize başarılar ❤
Negatifi bile o kadar mükemmel ki her şeye değiyorBen bunu tecrübe ettiğim için inan her banyoda aklımda tutarak, keyfini çıkarmaya çalışıyorum zaman da bir etken ama aklının bir yerde olması asıl etken. Ağladı mı, acıktı mı sürekli zihnin dürtüyor. Bu defa uzun uzun olmasa bile daha sık duş almaya niyet ediyorum ama lohusa kafası bakalım neler getirecek
Hep negatif konuşmuş gibi olmayım Sonra yavru büyüyünce birlikte hamam keyfi yapmak falan aman aman, müthiş oluyor
Gece eşim baktı bebeğe ben uyudum gece gelip terimi silmiş üzerim su içinde uyandımHahaha buna çok güldüm banyo yapıyorum akşamına yine terliyorum yine kokmaya başlıyorum ev derecesi bana göre çok sıcak gerçekten 25 derecede tutmaya çalışıyoruz ama ben terliyorum sürekli ne bitmez lohusa teriymiş
Gir gir doya doya temizlenBende banyoya girmeye üşeniyorum yani aşırı halsizlik var bu son ay kolumu kaldıramıyorum ama mecbur giriyorum tabi
Aslında iki kişi aynı anda gelmenize gerek yok annem gidince sne gelirsin vs diyebilirsin. Ya da diyemez misin bilmiyorum senin kvyiGörümce ve bebeler gitti şükür kv mutfağımı temizliycek ve sonra evimin temizliği bitmiş olacak rahatça doğurabilirim artık. Çarşamba kontrol var anam dönecekti geri o gün şimdi gitti, kv cumaya kadar kalcam sonra birkaç gün gider geri gelirim belki diyor annemde gelcek ben yanında olmak istiyorum diyor bende annemi istiyorum sancım gelirse vs.anamla takılacaktık temizlik bitti diye şimdi ikisi aynı an da zor olur birde ben evde biri olunca evi kendi evim gibi hissedemiyorum dün misafelikte gibiydim kabullenemiyorum birinin olmasını kaç gün napcaz bilmiyorumannemde gelince bide rahatça annemle takılamıycaz bu beni üzdü
Ya şey dedim doğumdan sonraki süreçte daha ihtiyacım olcak babamda yalnız kalmasın diye 2 kez falan dedim sadece cumartesileri çalışıyor kv ben gidince annen gelir dedi ben yokken dedim annem gelcek zaten çarşamba annem kalır yanımda olmak istiyor bende annem olsun istiyorum diye belirttim, zaten baş başa takılma planlarımız vardı annemle. Şimdi birkaç kez dedim annem gelcek zaten kalcak doğuma kadar diye ,sen istersen git doğumdan sonra gelde dedim daha da dersem alınır belki diye demedim bir şey. Birde annem 2 haftadır buradaydı yeni gitti o kalıyor bende kalayım diyordur belki içten içe. Aynı an da kalmanıza gerek yok dersem annen zaten buradaydı az da ben kalıyım der kendi kendine yani öyle demeye çekinse de düşünür en azından olsun bende kalıyım der. Şimdi de temizlik yapıyor minnet borcum da vardiyemiyorum o yüzden. İnşallah kendisi gitmeye karar verir kocası çağırırAslında iki kişi aynı anda gelmenize gerek yok annem gidince sne gelirsin vs diyebilirsin. Ya da diyemez misin bilmiyorum senin kvyi
Benim gittiğim hastanede İzmir'de çok ünlü o yüzden biraz pahalı biraz bile bile lades oldu.ama şöyle bi şey var benim geçen sene düşük yaptığım hastane bununla çok az bi fark vardı fiyat konusunda bok gibiydi.Valla ben de şaşkınım ama benimki öyle Acıbademdi Medical Park falandı değil ya ondan zaar
Anladım, e faydası da oluyormuş sana en azından. İstesem belki benimki de yapar süpürge vs ama öyle dip köşe yapacağını sanmıyorum kendi evinde de yapmıyor. Annem de part time çalışıyor hala, ona da kıyamıyorum hiç kendim günlük temizlik yapıp 2 haftada bir kadın çağırıyorum ben de işte. Kadın da beni terk etmesin diye bi ayağını öpmediğim kalıyor yemin ederimYa şey dedim doğumdan sonraki süreçte daha ihtiyacım olcak babamda yalnız kalmasın diye 2 kez falan dedim sadece cumartesileri çalışıyor kv ben gidince annen gelir dedi ben yokken dedim annem gelcek zaten çarşamba annem kalır yanımda olmak istiyor bende annem olsun istiyorum diye belirttim, zaten baş başa takılma planlarımız vardı annemle. Şimdi birkaç kez dedim annem gelcek zaten kalcak doğuma kadar diye ,sen istersen git doğumdan sonra gelde dedim daha da dersem alınır belki diye demedim bir şey. Birde annem 2 haftadır buradaydı yeni gitti o kalıyor bende kalayım diyordur belki içten içe. Aynı an da kalmanıza gerek yok dersem annen zaten buradaydı az da ben kalıyım der kendi kendine yani öyle demeye çekinse de düşünür en azından olsun bende kalıyım der. Şimdi de temizlik yapıyor minnet borcum da vardiyemiyorum o yüzden. İnşallah kendisi gitmeye karar verir kocası çağırır
Yaa çok heyecanlı sağlıkla kucağına al kuzunu bol bol kokla çok kolay olur umarımKızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor… inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Kolay bi doğum olsun cano, güzel haberlerle gel inşallah. Anesteziye karar verdin mi?Kızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor… inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Her şey sağlıkla, kolaylıkla, ferahlıkla ilerler inşallah saatler kaldığını bilmek çok heyecanlıKızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor… inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Ayy cok heyecanlı sağlıkla gelsin oğlun iyi haberlerini bekliyoruzKızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor… inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Yaa sağlıkla al kucağına inşallahKızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor… inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Bana cuma alırız büyük ihtimalle dedi 6sı oluyor 5i de bizim doğum günü biliyorsun sen de al hadi 6sını hem cuma mübarek gün fıfjfklSen de doktor beklemekten 9 doğurdun resmen
6 aralığa çok odaklıyım bakalım ne zaman doğacak çok merak ediyorum. Tek sayı olmasın diye diye gidiyoruz