Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,2%
  • erkek

OY: 102 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    194
Tasarımı sen mi söyledin yoksa onlara mı bıraktın? İşçilik vs süper ama biraz daha yaratıcılık olabilirdi sanki, Mercan’a hep aynı şeyleri yapmışlar mesela 🥲 ben nasıl asarız dediğimde şunu attılar, ekstra 2-3 misina daha bağladık sağlam gibi. Bir de Selsil’in yapıştırıcısını almıştım bir de asarım garanti olur diye ama bize güvenli geldi böyle
Aa bize hiç tarif etmediler biz de kendimizce çözüm bulduk😅 bak bu da mantıklıymış, bunu göstereyim eşime. Eşim başta anlattı böyle böyle istiyorum diye, onlar tasarladılar ama pek içine sinmedi bu sefer kendi tek tek görselleri attı bunu buraya istiyorum falan diye öyle yaptılar. Kendilerinin yaptığı çok yaratıcı değildi muhtemelen yapay zekaya çizdiriyorlar. Ama işçiliğini sağlamlığını ben de çok beğendim. Öyle dandik ince tahtadan değil baya sağlam bişey. Ay seninki çok tatlı ama ya Mercan diyince benim aklıma da hep böyle şeyler geliyor🥲

Doğum hediyesi ben de düşünüyorum. İlk doğumda takı hediye etmişti kadın doktorda şimdi hem erkek hem altın almış başını gitmiş parfüm düşündüm ben de değiştirme kartıyla Boyner’den falan. Bir de çikolata falan yaptırırız diye düşündüm.

38 haftaya girmek üzereyken zorla 2 saatlik sinemaya sokturuldum 8 yaşındaki hayır diyemedim bir cadı tarafından 😂😂 şans dileyin nasıl oturacaksam o koltukta iki saat 😬😬

Yaratıcı olabilirler derken genel anlamda söyledim bu arada çiçeğim, seninki için değil 🥲 ismine uygun bi tema olmuş renkler falan çok güzel
Anladım kız olur mu hiç, ince düşünceni yerim🥹🥲 ben de aynı fikirdeyim, biraz darlamak gerekiyor yoksa basit yapıyorlar gerçekten ben hiç anlamam da eşimin çok hevesi olunca o anlattı iki saat😅

Doğum hediyesi ben de düşünüyorum. İlk doğumda takı hediye etmişti kadın doktorda şimdi hem erkek hem altın almış başını gitmiş parfüm düşündüm ben de değiştirme kartıyla Boyner’den falan. Bir de çikolata falan yaptırırız diye düşündüm.
Ben gomlek aldim ya. Begenmezse degistirir ama bence degistirmesin ben cok begendim 🤣

Bir seyleri biyere tikmisim asla bulamiyorum bulamadikca sinirleniyorum ararken yoruluyorum ☹️ ethem dede mi yapsam bulur muyuM🤣

50 cm vermiştim ben de baya büyükmüş ama en çok o tercih ediliyor dedi adam😅 şöyle oldu bizimki, eşim de bi aparat almış onla asalım diyor dur bulup atayım sana baya sağlam oluyormuş onlaEki Görüntüle 3512305
Battal gazinin oglu seyid battal 😆 ama cok tatli olmus yaaa bebek ve yavrUkurt ozellikle ☺️

Bu kapı süsünü iple mi asmak lazım ya nasıl daha sağlam olur? Kanca gibi bişisi var arkasında, hastane videolarına baktığımda böyle ip geçirmişler gibi ama ben biraz fizik özürlüyüm kafama yatmıyor helpppp

Bir seyleri biyere tikmisim asla bulamiyorum bulamadikca sinirleniyorum ararken yoruluyorum ☹️ ethem dede mi yapsam bulur muyuM🤣
Bulursun ben 2 saat boyunca kitlediğim ve asla hatırlayamadığım telefon şifremi bulduydum, farklı bi amaçla kullanmış oldum ama olsun kaybolan şey aklımdı fiziksel bişi olmasa da skfk

Ben inanmiyorum senin bunu yapacagina🤣 huylu huyundan vazgecmez. Hic yormicam kendimi ne varsa yer iceriz kismini dilin soyluyo ama yapacagindan supheliyim mizac olarak 🙈
Bastaki konuya hic yorum yazmadim cunku kesin sivri bisey yazardim tetiklemeye gerek yok hic🤣
😄😄doğru valla kahrolası vicdanım durmuyor. Netflix açtılar squid game izliyorlar bebelerje de izletiyor hepsi bakıyor 😄gri fonumuz gar çektiler sinema gibi falan oldu dediler 7 yaşında olan mısır olsa keşke dedi dayanamadım patlattım 2 dk nolcak diye😄🥲neyse akşam yemeğine çorba makarna yapcam başka da bir şey yapmıycam bu kez kararlıyım oturacağım artık

😄😄doğru valla kahrolası vicdanım durmuyor. Netflix açtılar squid game izliyorlar bebelerje de izletiyor hepsi bakıyor 😄gri fonumuz gar çektiler sinema gibi falan oldu dediler 7 yaşında olan mısır olsa keşke dedi dayanamadım patlattım 2 dk nolcak diye😄🥲neyse akşam yemeğine çorba makarna yapcam başka da bir şey yapmıycam bu kez kararlıyım oturacağım artık
Hadi bakalim go girl arkandayiz 😀

Bugün bel ve kasık ağrım yerleşik durumda yaa kalktığımdan beri. Arada bir dozu artıyor özellikle ayakta durup iş yapınca. Bugün yarın son bir evi temizleyelim dedik eşim de evdeyken. Ama ben ayağa kalktığım anda sancılanıyorum üff

X