- 24 Ocak 2024
- 242
- 199
- 28
Benim kp sadece kraker, tatlı, bisküvi ve limonatayla besleniyor. Ciddiyim bak. 4.5 senedir sadece annem yemeğe davet ettiğinde normal bir yemek yediğini gördüm, onun dışında yediği en masum şey kızarmış ekmek ve peynir. Adamın odasında bir zulası var sadece abur cubur, aynen benim babam da yemek yemeyi çok sever ama hayatta abur cubur yemez, yediği en saçma şey tost falandır yani. Eşim ve babası tüp mideli zaten, kv de 1 kg profiterolü nefessiz gömer ama almıyor, spor yapıyor vs kutu kutu vitamin içiyor çok iyi bakıyor kendine. Evlerinde yemek de pişmiyor zaten biliyorsun. Benim eşim yemek yer ama abur cuburu da çok sever maalesef, full çer çöp yani. Ben de hiç düşkün değilim allahtan, bağırsaklarım da çok hassas olduğu için tüketemiyorum zaten.Asıl ben şu an şoklardayım biliyor musunErkekler mideye, beslenmeye daha bir düşkün seçici sanki. Babam da çok yemek yer tatlıya aşırı düşkündür ama hayatta elinde abur cubur göremezsin mesela. Tüm cipsler, jelibonlar, krakerler vs kokuyordur babama göre de Eşim de ne tatlı düşkünlüğü var ne abur cubur. Öğününde yemek yesin aralarda da meyve, yoğurt, kefir vs. Sigara içmese dünyanın en sağlıklı beslenen insanı falan olma yolunda çaba içindedir Ben hayret ediyorum sen nasıl sigara kullanan bir insan olabilirsin diye. Eğer ben kendim gibi biriyle evlenseydim asıl halim haraptı 7-8 senelik sigara geçmişim onun öncesinde de 4-5 senelik kesintisiz kola geçmişim var sanırım. Lise boyu kolayla beslendim desem yeridir. Allah beni affetsin gerçekten nasıl hor kullandım bedeni. Şurada aydınlanma yaşayalı daha bir iki sene oluyor. Sigarayı da ancak gebelikte bırakabildim. Salak kız kardeşim yapıyor şimdi aynılarını. Full kola içiyor senelerdir ve bence sigara da kullanıyor ama yalan söylüyor. Birebir izimden geliyor yani. Beni sert bir dille uyaran yoktu ama ben onu çok ikaz ettim dinleyen kim. Kısacası eşime minnettar olduğum konu çok özellikle beslenme konusunda Libidosu da az düşük olsun ne yapalım artık
Eşin sana karışacak konu bulamıyordur yavrum çöp gibi beslenen adamın beslenme yorumunu kim ciddiye alır
boyle birsey yasamadim bilemedim ama tribe girmezdi sanirim, bu kadar uzatmayadabilirdi soylerdi sanırım.Merak ediyorum kızlar sizin canınız yiyecek bişeyler istediğinde falan eşiniz nasıl davranıyor? Ben hamilelik boyunca neredeyse hiç aşermedim. Ara ara canım ne isterse yemeye çalıştım. Akşam eşime waffle söyleyelim mi dedim. Olur dedi. Sonra kuryeler doluymuş dedi.çay yaptım iki saat boyunca ara ara nerde kaldı geliyor mu falan dedim… yok kuryeleri dedi. Başka yerden söyle dedim. Ben yemeyeceğim kilo alıyorum minimum sipariş vs dedi… dedim ne olacak minimumsa fazla söyle yeriz illa ki. Yok ben yemeyeceğim kilo alıyorum dedi tekrar. İnsanlar hamile iken eşi çıkıyor bişeyler alıyor siparişe takılman garip dedim. Ben sen ne istersen yapmıyor muyum şöyle böyle yükseldi. Seninle iletişimi kesiyorum dedim. Tartışmayacağım. Doğuma üç gün kalmış… sonra dedim içten içe kıyamaz söyler. Bende tepki gibi sipariş vermiş olmayayım diye düşündüm. Sipariş vermedim. İki kez gelmesin diye…Sipariş falan vermemiş. Çay koymustum içmemiş bir de tribe girmiş. Çok ayıp değil mi ya? Kocam doğum stresinde galiba
Yazık ama yaaa ailecek öyleler tabi ki. Halbuki tüp mide ameliyatından sonra uyarmamışlar mı onları? Bizim okuldan bir arkadaş olmuştu mesela çocuk ne yese rahatsız oluyordu. Karbonhidrat abur cubur kızartma hiçbir şey tüketemez haldeydi. Senelerce de pek normal olmadı midesi. Onlar nasıl rahatsız olmuyor? Hele ki görece yaş almış birinin abur cubur tüketmesi çok acayip geliyor bana. Sen yine de eşine az az baskı yap ya o sana karışmasa da sen ona karışBenim kp sadece kraker, tatlı, bisküvi ve limonatayla besleniyor. Ciddiyim bak. 4.5 senedir sadece annem yemeğe davet ettiğinde normal bir yemek yediğini gördüm, onun dışında yediği en masum şey kızarmış ekmek ve peynir. Adamın odasında bir zulası var sadece abur cubur, aynen benim babam da yemek yemeyi çok sever ama hayatta abur cubur yemez, yediği en saçma şey tost falandır yani. Eşim ve babası tüp mideli zaten, kv de 1 kg profiterolü nefessiz gömer ama almıyor, spor yapıyor vs kutu kutu vitamin içiyor çok iyi bakıyor kendine. Evlerinde yemek de pişmiyor zaten biliyorsun. Benim eşim yemek yer ama abur cuburu da çok sever maalesef, full çer çöp yani. Ben de hiç düşkün değilim allahtan, bağırsaklarım da çok hassas olduğu için tüketemiyorum zaten.
Ayyyy kız gece bir gelişme olursa da yaz ha hemen buraya. Nişan gelir su gelir sancı falan başlar yaz sen. Artık herkes sabah uyanır uyanmaz burada durum güncellemesi yapsınbenim bu aksam bir garip once kasiklarima vurdu regli agrisi gibi bir saat cekmisimdie gecti derken simdi de asagi oyle vuruyorki kafasiyla sanirim yatar pozisyonda durmama imkan yok merdivende oturuyorum en az boyle aciyor canim. birseyler yapiyor bu aksam bakalim kendini asagi dogru itiyor ama ne su geldi ne cekilmeyecek sanci
Ben üzüldüm şu an bu duruma ya gece gece. Kendin de söylesen söyle sen de ye. Bir şey canın çektiyse doğuma kadar yemen gerekirmiş bulduğun vakit yani bilimsel bir dayanağı olmayabilir ama inanış böyle en azından. Filmlerdeki gibi kış ortasında erik diye tutturmamışsın makul bir sipariş söylemişsin alt tarafı, yapması gerekirdi. Bizim olduğumuz yere kargo, yemek vs gelmiyor. İlçeye yaklaşık 18 km mesafede burası. Ben bir gün canım çok tatlı isteyince gidip almasını istemiştim ve almıştı sağ olsun. Almasa da gider alırdım yine minnet etmezdim ama üzülür bozulurdum. Ve ben de 9-10 ayda bir kez yaptım bunu. Nedir ki yani ellerine yapışmaz.Merak ediyorum kızlar sizin canınız yiyecek bişeyler istediğinde falan eşiniz nasıl davranıyor? Ben hamilelik boyunca neredeyse hiç aşermedim. Ara ara canım ne isterse yemeye çalıştım. Akşam eşime waffle söyleyelim mi dedim. Olur dedi. Sonra kuryeler doluymuş dedi.çay yaptım iki saat boyunca ara ara nerde kaldı geliyor mu falan dedim… yok kuryeleri dedi. Başka yerden söyle dedim. Ben yemeyeceğim kilo alıyorum minimum sipariş vs dedi… dedim ne olacak minimumsa fazla söyle yeriz illa ki. Yok ben yemeyeceğim kilo alıyorum dedi tekrar. İnsanlar hamile iken eşi çıkıyor bişeyler alıyor siparişe takılman garip dedim. Ben sen ne istersen yapmıyor muyum şöyle böyle yükseldi. Seninle iletişimi kesiyorum dedim. Tartışmayacağım. Doğuma üç gün kalmış… sonra dedim içten içe kıyamaz söyler. Bende tepki gibi sipariş vermiş olmayayım diye düşündüm. Sipariş vermedim. İki kez gelmesin diye…Sipariş falan vermemiş. Çay koymustum içmemiş bir de tribe girmiş. Çok ayıp değil mi ya? Kocam doğum stresinde galiba
Kuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanımBasakbasak1 naptın cano
Tam yazacaktım iyi oldu siparişin gelmiş. Bir tatlı isteğimiz bu kadar olay olmamalıydı mesela sayın erkekleroutoffit çok bozulmuş şekilde oturuyordum söylemiş geldi sipariş özür dilerim ne olursa olsun düşünmem lazımdı falan dedi. Sende cevap vermedin biseyde demedin falan dedi…içimden neler söyledim aslında da içine dert olmus. Köşeli geliyor sanırım ne yalan söyleyeyim doğuma kadar yüz vermeyecektim çok… kurulmuştum. Kendi ayağına sıkardı
gözün aydın kuzum.Kuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanımeski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
Pitbull gibi kurulmuştum aslında ama arkadaşım doğuma girdi bebeğinin haberi geldi ona öyle çok duygulandımki ağlaya ağlaya yedim waffle asla gurur yapmadım tamam bir daha üzme canımı sıkma dedimTam yazacaktım iyi oldu siparişin gelmiş. Bir tatlı isteğimiz bu kadar olay olmamalıydı mesela sayın erkeklerben o kadar inatımdır ki o tatlıyı çöpe atarım yine de yemem o saatten sonra bu yüzden genelde canım bişey çektiyse hep kendim söyledim. Hiç bi zaman eşime canım şunu çekti söyleyelim mi demedim direk ben şunu söylüyorum sen de ister misin diye sordum. Çünkü hevesim kaçarsa sonuçları daha büyük oluyor kendi içimde. Olayın tatlıya bağlanmasına sevindim umarım en azından bundan sonra daha hassas davranır zira prelohusa dönemi olarak şuan lohusayla eşit streslerdeyiz sanki
Çok sevindim canımKuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanımeski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
Sağolasın kuzum benimmmgözün aydın kuzum.
Çok teşekkür ederim kendinize pozitifi basın vallahi birşey yokÇok sevindim canımspinalin doğumun kolay geçmeside bizim için umut verici. Sağlıkla büyüsün. Hayırlı bir evlat olsun inşallah
Yani inan 65 yaşındaki adam nasıl bimdeki tatlıları yer ben de anlamıyorumYazık ama yaaa ailecek öyleler tabi ki. Halbuki tüp mide ameliyatından sonra uyarmamışlar mı onları? Bizim okuldan bir arkadaş olmuştu mesela çocuk ne yese rahatsız oluyordu. Karbonhidrat abur cubur kızartma hiçbir şey tüketemez haldeydi. Senelerce de pek normal olmadı midesi. Onlar nasıl rahatsız olmuyor? Hele ki görece yaş almış birinin abur cubur tüketmesi çok acayip geliyor bana. Sen yine de eşine az az baskı yap ya o sana karışmasa da sen ona karışhem kendi sağlığı için ileri yaşları için hem de çocuğa iyi örnek ol de yani
Canım ben roborok s7 kullanıyorum çok memnunumKızlarrrr robot süpürge kullanıp memnun olanınız varsa bana marka model önerebilir misiniz ?
Gözün aydın canım sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallahKuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanımeski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
simdilik birsey yok ama cok net beni durtuyor artikkAyyyy kız gece bir gelişme olursa da yaz ha hemen buraya. Nişan gelir su gelir sancı falan başlar yaz sen. Artık herkes sabah uyanır uyanmaz burada durum güncellemesi yapsınGruba günlük icazet veriyoruz unutmayalım