Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Eşim annesine sonunda söyledi ya, bu kıza hamur işi yasak dedi. Kadın sürekli bişi olmaz diye diye her gün hamur işi yapıyor, 1 haftada çocuk yarım kilo aldıysa doktor ağzıma tükürür valka
off hamurişi de cok severim senin kv yi bana yolla nasılsa dogurdum ben benimki pek becerikli değil et yemekleri felan yapar anca değiş tokuş yapalım

off hamurişi de cok severim senin kv yi bana yolla nasılsa dogurdum ben benimki pek becerikli değil et yemekleri felan yapar anca değiş tokuş yapalım
Et de sevmiyorum ben ya sebze yapıyosa aliyim sizinkini ndfkf bizimki ikimize de yeter 10 gündür her gün hamur işi yaptı

İlk cümleni okurken bile içim sıkıldı yemin ederim djfkdjdkd şu halde evimde sabit fikirli bir orta yaşlı olduğunu düşünemiyorum senin kvden bağımsız bu arada. Umarım çabucak toparlayıp alışırız da kimseye ihtiyacım olmaz ben katlanamıyorum hiç

Geçen gün ek gıda konusunu açtı da şunu yedircem bunu yedircem diye. Ek gıdaya 6 aylık geçildiği düşünülürse... Kalbim sıkışıyı

Et de sevmiyorum ben ya sebze yapıyosa aliyim sizinkini ndfkf bizimki ikimize de yeter 10 gündür her gün hamur işi yaptı
Ya işte ben de sebzeciyim. Sebze yoksa bari hamur olsun sjhkdk Ama dogulu bzmkiler sebze hiç bilmiyorlar kadın ilk defa zeytınyaglı kereviz, pırasa barbunya falan bende yemişti. Ben yapınca bayıla bayıla yiyor ama sebze kültürü 0 yani kayınpeder agzına sürmez yapılmıyor evlerinde haliyle. Az ayaklanayım canım kendim kendi sebzemi pişiririm artıkın napim

Kayınvalidem Egeli benim. Ege deyince sebze yeşillik zeytinyağlı yiyolar sanıyosun ama ı ıh kskf iç ege denen zımbırtı hep hamur işi yiyor yav. Dün zorla pırasa yaptırdım hiç de sevmem ağzıma sürmemişimdir ama en azından mideme az bi yeşillik az bi zeytinyağlı girsin istedim.

Pirinç unlu muhallebi kokusu geldi burnuma yemin ederim ajlsldls
Daha kötüsünü söyliyim mi, eltimin küçük bebesi küçük kalmış çünkü eltim ek gıdaya 6.ayda geçmek istemiş. Geç geçince küçük kalmış... Büyük öyle miymiş her şeyi yemiş daha erkenden ondan daha iriymiş (HER ŞEY=CİCİ BEBE)

Afyon, uşak, denizli o civarlar felansa. Biz de o taraflardan sayılırız ama annem kaç kusak dogma büyüme istanbullu babannesinden görmüş cok yapılır zeytinyaglılar sebzeler bir de böyle istanbul usulu derdi annem tatlı tatlı olur hep. her cesidini yiyerek büyüdüm. Ama nalet gelsin karbonhidrat da pek bi güzel yauv saglığa zararlı olmasa her gün pişi yiyebilirim yani

Ya ben normalde ya sebze yerim ya hamur işi. Yani dedem Bulgaristan göçmeni, bi yemekleri var suya un koyup haşlıyosun üstüne yoğurt tereyağı, bu kadar. Baya dümdüz hamur yiyorsun yani. Elimden gelse onla yaşarım ömür boyu dmfk geçen canım çekti yaptım yedim şekerim 170 küsüre çıktı. Napim dokunuyo yani ben de bayılırım yoksa. Ama hamur yiyemiyosam sebzeye de bayılırım, hiç sebze yemiyolar, aynen dediğin taraflardan

Ayy benimki de sanirim dogumdan sonra gelicek , onu ic bu ye diye bik bik konusucak ben de kocama konusucam su lohusa donemini bosanmadan atlatayim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…