Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Haber et canım sakin olmaya çalış strese girdikçe daha çok kasılınıyor sanki
Suyu bol iç dediler taburcu ederken
Doktoruma da attım bebeğiniz çok hareketli ona bağlı kasılmalar artmış sıkıntı görünmüyor dedi. Gerçekten de nst çekilirken bebeği görmeliydiniz. Yan yataktaki kadın bile dedi ki sizin cihazlar dans ediyor maşallah

Bende de bu rahatlık oldu sayfa ilerledikçe artık Ay boşver tek isim en güzeli ya, çift isimde hele kız çocuk olduğunda ya Brezilyalı futbolcular gibi dört isimli falan oluyor az feminist takılıcam derse. Ya da mecburen kendi soyadından vazgeçiyorlar işte ben gibi Benim kendi soyadımla eşiminki de asla uyumlu değildi hani zorlayıp kullansam da çok kötü bir şey çıkıyordu ortaya Tek olunca bak seçenekler çoğalıyor sizlerinki gibi Göktuğ Çetin gayet tatlı kuzum başka isme gerek yok yanında zaten Bu arada hiç üzülme bence erken yaşta annelik güzel bir şey. Bir yaşın bile enerjisi çok farklı inan.

Benim de öyleydi ya tepindi resmen valla su ana besin kaynağımız herhalde ben diyom herkese böyle böyle gerçek sancıların ne olduğunu anlıcaz sanırım. Bugünlük panik hakkımızı doldurduk sırada yeni panikler gelsin

Göktuğ ismi bende sarışın mavi gözü canlandırıyor nedense. Bebeğin öyle olursa haber et çok merak edicem bunu

Ya suyu içebilsem de içmesem tamam da içemiyorum ki. Şekerim yüksek giderken lıkır lıkır içiyordum nereye gittiğini anlamıyordum öyle bir su içmek. Ne zamanki şekere dikkat etmeye başladım o dk su isteğim de geçti. Normalde de çok su içen seven biri değildim. Valla bir yudum fazlası hala çıkıyor bende. Yarın zorlarım ama 3-4 litre zor yani
Cidden bugünlük bu kadar ekşın yeterli

En azından kasılma zamanları çok olunca koca bir bardağı tekte zorlayamaz mısın acaba? Ben yudum yudum sürekli içmeye alıştırdım bir yerden sonra susuzluk hissetmeye bile başladım. Zorlaya zorlaya alışıyor insan sanki bende de idrarda şeker çıktı şekerini ölç dedi. Acaba o yüzden mi bu kadar bol içebiliyorum bak bi aydınlanma geldi

Sıra bende anacım, toplanıyor bebe ve aşırı hareketli. Kasıklarımda ve belimde de ağrı var

Sıra bende anacım, toplanıyor bebe ve aşırı hareketli. Kasıklarımda ve belimde de ağrı var
Hareketler kasıkta belde ağrı yapıyor bence. Toplanmasını saydın mı bak düzensiz olduğu sürece panik yapmıyoruz su içtin mi yattın mı hala mı aynı peki? Bi de enerji veren şeyler mi yedin acaba kudurdu içerde? Benim bugün hareketlerinden resmen bacaklarım tutmaz oldu. Ama sancı mancı çıkmadı öyle

İnşallah canım. Ama anladım neyin ne olduğunu. Nerede panik olmak gerektiğini. Bu seviyeler böyle çıkarıyormuş bu kadar aralık önemli değil. Açıklık muayenesi fena bir uygulamaymış
aci mi hissettin ay ben cok tirsiyorum su cati ve rahim acikligi muayenesinden

Sağlı sollu adet sancısı gibi vurup geçiyor, sancı yeni başladı toplanmalar biraz azaldı gibi. Tekrar başlarsa sayacağım. Bugün aşırı halsiz hissediyorum hep uyuyasım var çamaşırları zor katladım valla. Kötü bir şey yoktur diye düşünüyorum ama geriliyor insan

Mecbur içerim canım kussam da ne yapayım Aslında hiç içmiyor değilim de 3-4 litre içmiyorumdur 1,5-2 litre içiyorumdur yani yine de zorlamayla.
Şeker yüksekken öyle bir susama, su içme isteği oluyor ki litre litre içsen hiç içmemiş gibi hissediyorsun. Ona karşın tuvalette çıkan birkaç damla. Gerçekten o kadar su nereye gidiyor anlamıyordum. Aynı şekilde bebek de çok su içiyormuş yüksek glikoz gidince ve sürekli idrarını yapıyormuş o yüzden de amniyon sıvısı artıyormuş. Yani bebeğin suyu fazla tespitinin şekerle ilişkisi de buradan

Çarpıntın da oluyor olabilir kumral. Susuz kalmamaya dikkat et sen de. Uzun süre sırt üstü durma, uzun süre oturur pozisyonda da kalma ayağa kalk hareket et saat başı mutlaka.
Bana çıkarken dedi ki tolere edemediğiniz düzenli bir ağrı, adet kanaması gibi yoğun bir kanama, su boşalması ya da bu hissettiğiniz kasılmaların daha şiddetlisini daha sık hissederseniz tekrar gelin. Bu seyirde gittiği sürece sorun görünmüyor açıklık olmadığı için dedi. Kendi doktorum da bebek çok hareketli görünüyor dedi ona bağladı biraz da.

Korkutuyorsunuz beni ya
Bence korkulası bir şey zaten shsjjs cihaz falan çok tatlı çok masumdu o kameralı olan Aslında çok yavaş ve alıştıra alıştıra yapsalar arada rahatlama zamanı olur da kim bekler o kadar başkasının vajinasının içinde Bir de sıkmamak lazım daha az acı için ama ilkinde o da mümkün değil bence. Şunu hiç yaptırmam doğuracağım güne kadar diyordum ah be

Halsizlik artık normalleşiyor ya ben yürümeye başlayınca baş dönmesi falan yaşar oldum. Bazen uyumak gerekiyor herhalde bebeler enerjiyi sömürüyor. Yat uyu rahat rahat suyun falan gelmedikçe sıkıntı yoktur ben bi keresinde gündüz 4 saat uyumuşum hem de iş vakti. Gözümü açıp acil yazan var mı diye bakıp devam ettim resmen baygın gibiydim o gün

Keşke korkutmasak birbirimizi bu şekilde ya, ne bileyim ben şimdi durup dururken gerildim yani neyse bir şey olmamasına sevindim

Bazen gerçekten baygın gibi oluyorsun anacım, o an dışarda olsam asfalta yatar uyurum o derece yani. Ama gece hiç olmuyor maşallah hep gün içinde uyukluyorum sjfkdkd şu mide yanması da perişan ediyor beni emaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…