Olabilir ama 11 düşük değil en yükseği14 diye hatırlıyorum. Benim kide 13 çıkıyor hepBen de gebelikten diye düşünüyorum. 11 civarı falandı en son hemoglabin değerim. Kötü sayılmaz çok ama yaklaşık bir aydır bakılmadı kansız mı kaldım acaba
Mesela utrasonda 1 hafta önde olması gelişim açısından da 37 mi yoksa kilo boyu mu baz alıcaz hayla şuna alışamadım.1 hafta daha sık dişini canım 37+0 olsun ondan sonra kafana takma
Ben 3800 doğmuşum, normal aslında. Benim kilomla alakası yok annemin doğumunun maalesef, en iyi doktor diye bu adama gelmiş aptal herif 6 cm açılmayla kadına 2 gün boyunca normal doğum yapması için işkence etmiş. Ben kakamı yapmışım, annemin de dikişleri açılmış sonradan, riskli bir durum yani tamamen bilinçsizlik. Arkadaşım temmuz ayında 4 kg normal doğum yaptı, sıfır sıkıntı yaşadı. Ama bebek 2.5 kg oluyor annede açılma olmuyor, doğum garip bir şeyOo çok kötü ya demek cidden kilo önemli bazen çok mu abartıyorum doğuran lar vae diyorum ama neler çeke çeke doğurmuş lar işte zor yani. Benim eşimde dört kg doğmuş benim kv de zorla beni ne olursa olsun normale yönlendiriyor ikna etmeye çalışıyor sonra geçmiş karşıma ben doğurdum geçiyor iyileşiyor işte biraz bacağım yandan ekstra fazla yırtılmış 40 gün sonra iyileşmiş dikiş felan anlattı suratına baktım baktım dalga mı geçiyor dedim
Yani ben olsam belki strese girerdim insan ister istemez yapar yani stres haftan evet iyi kötü değil ama doktorun bu tavrı garip geldi bana inşallah zamanında sağlıkla doğar.Ya hiç de korku dolu değilim biliyo musun, haftası evet daha ilerde olsa olurdu ama 34 de gayet iyi. Strese girmiyorum yani. Açıklık yok ama bebek strese girmeye başladı sancılardan diye anlıyorum kalp ritmi değişmeye başladı çünkü muhtemelen ondan, bana da sert hissettirmeye başladı sancılar
Dıdksjdksjdk emaaan hastane elbisesiyle oluyorsun zaten ilk gün anam, takılma. Birini gönderirsin en kötü ama sanmıyorum ben seninki ekşın istiyor…Bebonun evet benimkiler de masada duruyodu çantaya koyarız dedik, bugün gelirken de çantaya bugünü kurtaracak şeyleri koyduk geldik. Ben çıplak kalcam yani dnfn
Umarım. Evet haklısın 3800 yapılırdı doktorun azizliğine uğramış annenBen 3800 doğmuşum, normal aslında. Benim kilomla alakası yok annemin doğumunun maalesef, en iyi doktor diye bu adama gelmiş aptal herif 6 cm açılmayla kadına 2 gün boyunca normal doğum yapması için işkence etmiş. Ben kakamı yapmışım, annemin de dikişleri açılmış sonradan, riskli bir durum yani tamamen bilinçsizlik. Arkadaşım temmuz ayında 4 kg normal doğum yaptı, sıfır sıkıntı yaşadı. Ama bebek 2.5 kg oluyor annede açılma olmuyor, doğum garip bir şeyben de vajinal doğum çok çok istiyorum umarım herkesin hayal ettiği gibi olur.
Her şeyin hayırlısı gülüm ❤ bana da zamanını bekleyecek şimdi gelmeyecek gibi geliyor veya gönlümden geçen bu. Her ne olacaksa en hayırlısı olacakbenim anladığım gece de bi sürpriz yapabilir anlamında dedi
Organ gelişimi sata göre oluyor canım. Öbür gelişim sadece bebeğin kilosu boyunu belirliyor.Mesela utrasonda 1 hafta önde olması gelişim açısından da 37 mi yoksa kilo boyu mu baz alıcaz hayla şuna alışamadım.
Bence sat önemli diye düşünüyorum ileri olması bebeğin kilosunu etkiler ama organ gelişimi için sat benceMesela utrasonda 1 hafta önde olması gelişim açısından da 37 mi yoksa kilo boyu mu baz alıcaz hayla şuna alışamadım.
beybitolar bütün yıl karnımızdaydı resmen ve son zamanlarda geçmiyor artıkOrgan gelişimi sata göre oluyor canım. Öbür gelişim sadece bebeğin kilosu boyunu belirliyor.
Bu ara aşırı halsizlik de var. Pazartesi 37 oluyorum kan değerlerime de bakacak doktorumOlabilir ama 11 düşük değil en yükseği14 diye hatırlıyorum. Benim kide 13 çıkıyor hep
Açıklığın ne kadar ❤Leydiyz doktor aradı bi sürpriz olmazsa sabah görüşürüz dedipüü. Eşim de çok sakinsin ben kimi arasam diye düşünüyorum diyo ndnf
Ben 32yim bu hafta sonu hallediyorum, döğerim sizi hazırlayın şu çantalarınızı snfksksBu kadar doğurdum doğuracaz konuşmalarından sonra yarın hastane çantamı tamamlamaya karar verdim kızlar. Herkeşlere motivasyon olsun. Daha fazla ağırlaşmadan Bu haftasonu bu işi bitirelim.LeyLA84db özellikle gözüm üstünde, sen başladın mı çantaya? Bak apır sapır dökülüyoruz, daha bekleme artık.
Kuzucum bence hiç endişelenme. Doktor kötü bir şey dememiş ki. Sonuçta senin şu an orada olman da sürpriz bir yerde. Olasılıktan bahsetmis sadece. Önlemlerinizi aldınız yapılacak her şeyi yaptınız. Nst çekilmeye devam ediyor mu?benim anladığım gece de bi sürpriz yapabilir anlamında dedi
Haftasonu halledicem cano valla bugun bir tirstim yapayim hazir dursun elime mi yapisacak gazlayalim birbirimiziBu kadar doğurdum doğuracaz konuşmalarından sonra yarın hastane çantamı tamamlamaya karar verdim kızlar. Herkeşlere motivasyon olsun. Daha fazla ağırlaşmadan Bu haftasonu bu işi bitirelim.LeyLA84db özellikle gözüm üstünde, sen başladın mı çantaya? Bak apır sapır dökülüyoruz, daha bekleme artık.
Bende de halsizlik baş dönmesi ve çarpıntı başladı. Son günlerin getirdikleri galiba bende 36. HaftadayımBu ara aşırı halsizlik de var. Pazartesi 37 oluyorum kan değerlerime de bakacak doktorum
Kız yoook dkfkAçıklığın ne kadar ❤
Evet cano bebek tepki vermeye başlamış sancılara. O yüzden söyledi doktor bence, sabahkilerde sancı da olsa bebeğin kalp atışları 150-160'tı. 100-110 arası gidip geliyor şimdi sancı zamanıKuzucum bence hiç endişelenme. Doktor kötü bir şey dememiş ki. Sonuçta senin şu an orada olman da sürpriz bir yerde. Olasılıktan bahsetmis sadece. Önlemlerinizi aldınız yapılacak her şeyi yaptınız. Nst çekilmeye devam ediyor mu?
Düzenli mi peki ? Uyuyabilirseniz biraz sakinler belki bebek deKız yoook dkfk
Evet cano bebek tepki vermeye başlamış sancılara. O yüzden söyledi doktor bence, sabahkilerde sancı da olsa bebeğin kalp atışları 150-160'tı. 100-110 arası gidip geliyor şimdi sancı zamanı