Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ben de gebelikten diye düşünüyorum. 11 civarı falandı en son hemoglabin değerim. Kötü sayılmaz çok ama yaklaşık bir aydır bakılmadı kansız mı kaldım acaba
Olabilir ama 11 düşük değil en yükseği14 diye hatırlıyorum. Benim kide 13 çıkıyor hep

Ben 3800 doğmuşum, normal aslında. Benim kilomla alakası yok annemin doğumunun maalesef, en iyi doktor diye bu adama gelmiş aptal herif 6 cm açılmayla kadına 2 gün boyunca normal doğum yapması için işkence etmiş. Ben kakamı yapmışım, annemin de dikişleri açılmış sonradan, riskli bir durum yani tamamen bilinçsizlik. Arkadaşım temmuz ayında 4 kg normal doğum yaptı, sıfır sıkıntı yaşadı. Ama bebek 2.5 kg oluyor annede açılma olmuyor, doğum garip bir şey ben de vajinal doğum çok çok istiyorum umarım herkesin hayal ettiği gibi olur.

Yani ben olsam belki strese girerdim insan ister istemez yapar yani stres haftan evet iyi kötü değil ama doktorun bu tavrı garip geldi bana inşallah zamanında sağlıkla doğar.

Bebonun evet benimkiler de masada duruyodu çantaya koyarız dedik, bugün gelirken de çantaya bugünü kurtaracak şeyleri koyduk geldik. Ben çıplak kalcam yani dnfn
Dıdksjdksjdk emaaan hastane elbisesiyle oluyorsun zaten ilk gün anam, takılma. Birini gönderirsin en kötü ama sanmıyorum ben seninki ekşın istiyor…

Umarım. Evet haklısın 3800 yapılırdı doktorun azizliğine uğramış annen biraz da yapı ve esneklik meselesi doğum tamamen bünyeyle alakalı zaten. Allah kalbimize göre versin

benim anladığım gece de bi sürpriz yapabilir anlamında dedi
Her şeyin hayırlısı gülüm ❤ bana da zamanını bekleyecek şimdi gelmeyecek gibi geliyor veya gönlümden geçen bu. Her ne olacaksa en hayırlısı olacak sen duygu durumunu aynen böyle koru herşey olacağına varacak.

Bu kadar doğurdum doğuracaz konuşmalarından sonra yarın hastane çantamı tamamlamaya karar verdim kızlar. Herkeşlere motivasyon olsun. Daha fazla ağırlaşmadan Bu haftasonu bu işi bitirelim. LeyLA84db özellikle gözüm üstünde, sen başladın mı çantaya? Bak apır sapır dökülüyoruz, daha bekleme artık.

Ben 32yim bu hafta sonu hallediyorum, döğerim sizi hazırlayın şu çantalarınızı snfksks

Ben bugun doktora sordum arkadasim 40 a kadae bekledi sezeryan olacagi halde diye , bence cok gereksiz sezeryan icin beklemeye gerek yok risk oluyor dedi 39 guzel o zaman aliriz dedi zaten kilosu falan yeterli . Bak mesela 41+0 var gebem ama hala gelen giden yok mecbur sezeryan yapicam dedi oyuzden hayirlisi neyse hepimizi o gelsin bulsun insallah

benim anladığım gece de bi sürpriz yapabilir anlamında dedi
Kuzucum bence hiç endişelenme. Doktor kötü bir şey dememiş ki. Sonuçta senin şu an orada olman da sürpriz bir yerde. Olasılıktan bahsetmis sadece. Önlemlerinizi aldınız yapılacak her şeyi yaptınız. Nst çekilmeye devam ediyor mu?

Haftasonu halledicem cano valla bugun bir tirstim yapayim hazir dursun elime mi yapisacak gazlayalim birbirimizi

Açıklığın ne kadar ❤
Kız yoook dkfk
Evet cano bebek tepki vermeye başlamış sancılara. O yüzden söyledi doktor bence, sabahkilerde sancı da olsa bebeğin kalp atışları 150-160'tı. 100-110 arası gidip geliyor şimdi sancı zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…