- 12 Temmuz 2022
- 23.071
- 84.649
Mantıklı diyorum. Annennin ameliyatı ne zaman?
Tek olmayın bence gelsin eşinin bir yere gitmesi gerekir acil bir şey lazım olur onlar gider en kötü gelmeleri iyi olurBiz kayınvalidemi çağırıcaz canımlar ya. Çünkü biz hadi doğuma alıyolar dediklerinde çağırırsak yol 3-4 saat, direkt buraya gelirler, e ev o halde kalacak. Erken gelseler yine iyi. Oldu da doğum olmadı her türlü benim ihtiyacımın olduğu evredeyiz yine kalır kayınvalidem. Ne diyosunuz
Millet işine baksın diyoruz bu saatten sonraZaten onun annesi güzel oyüzden moralini yüksek tut
Bebek eve gelince kimseyi alma kendinizi düşünün önce millet yürüsün gitsin artık bir
Çok geçmiş olsun . Zor bir süreç sizin için . Sana da annene de şifa diliyorumGirmiş bile canoböbrek damarlarını tıkamışlar diyaliz için katater takmışlar. Bakalım orası da çok farklı bi süreç
Aboo sağlıcakla çıksın inşallahGirmiş bile canoböbrek damarlarını tıkamışlar diyaliz için katater takmışlar. Bakalım orası da çok farklı bi süreç
Çok geçmiş olsun canım. Annenin bir ihtiyacı olursa bir sürü insanız her türlü yardımcı olmaya çalışırız aklında olsunGirmiş bile canoböbrek damarlarını tıkamışlar diyaliz için katater takmışlar. Bakalım orası da çok farklı bi süreç
Aboo sağlıcakla çıksın inşallah❤ hayırlısı olsıun. Annen girmiş bir yola, sen çağır kayınvalideni artık
CanımsınÇok geçmiş olsun canım. Annenin bir ihtiyacı olursa bir sürü insanız her türlü yardımcı olmaya çalışırız aklında olsun
Kan için 2 tip sistem var bir tanesi 9000 tl diğeri 20 000 tl + kordon dokusu 5000 tl. Fiyatlar kişiden kişiye değişmiyor. Yıllık olarak saklatma için ödenecek fiyat bu yıl 5000 tl tefe tüfe oranıyla belirlenen bir fiyat olacak her yıl için. Şu an sadece 5000 ödedim, kit geldi. Doğumda örnek alınıp gidecek, her şey tamamsa ücretin geri kalanını ödüyorsun. Babylife izmir menşeili doğru ancak ordaki depolarında yer dolduğu için şuan Antalya Akdeniz Üni yanındalar. Beni en çok tedirgin eden yarın bir gün bu şirket battığında ne oluyor? Sorusuydu o da bunların hepsinin bağlı olduğu bir kuruluş var unuttum şimdi adını o kuruluş örnek saklanan binayı direkt alıyor aktif olan başka bir şirkete hemen devrediyor. Bence yapılması gereken bir şey yıl konusunda emin değilim sanki 12 yıl kadar az bir süre değildi gibi.. dediğim gibi ararsanız size tüm cevapları vereceklerdir.Ne kadara anlaştınız peki herkese sabit fiyat mı acaba? Ben de araştırdığımda genelde onları duydum. Teknoloji yönünden baya iyi aletleri varmış. Elektrik kesintisi vs durumlarındaki planları da baya iyiydi. İzmir merkezli orada çok elektrik kesilir onlar önemliydi benim için. Kite para ödeyip sonrasında yıllık ödeme falan mı yapılıyor? Bir de süre olarak genelde 12 yılmış. 12den sonra çok da işe yaramıyormuş diye okudum. Sonrasında gerçi genel herkesin kullanıma açılıp para ödemeyi de bırakabiliyormuşuz. Orası da kapsıyorsa bunları ne olur ne olmaz saklanabilir. Bir de bazıları hastalık skalasının aslında çok az olduğunu da yazmış. Çoğu hastalıkta zaten kullanılmıyormuş falan. Ay kafam hala çok karışık
Ben koydum cnm valize bence koymalısınMaşallah maşallah Allah arttırsınEmzirme yastığına sence hastanede gerek var mı kuzum? Ben de en son kabloluma ek bebebao aldım, iyiki almışım o zaman
Çok geçmiş olsun canım ıyı olmasına sevındımÇıktı çıktı şükür, iyi durumu komşular yanında
Çok geçmiş olsun canım ıyı olmasına sevındımkayınvalıdenın gelmesi ıyı olur eşin dışarı işi olur oraya gider yalnız kalmasın kaldı kı hastaneden çıktın dıyelım eve gıdınce eşyaları falan halleder sen yorulmazsın her seyı düşünmek gerek
ay ben de tatile giderken cocuklara tedbir amaclı ilaç koyamıyordum cantaya. Sanki ateş düşürücüleri falan alırsam yanıma kötüyü cagırmış olucam ve cıcuk hastalanıcak kullanmak zorunda kalcaz gibi sacma düşüncelerim oluyodu. Sonra 2 sene once bodruma tatile gttiğimizde ufaklık ilk geceden ateşlenince ve 1 saat uzaklıktaki nöbetci eczaneye erişmeye calışınca gece gece totemimin sacmalıgının farkına vardımBen herrr şeyi hazırlayıp bir çekmeceye yerleştirdim valiz boş köşede bekliyor. Salak saçma totemlerim vardır benim işte tam 00 veya 15 geçe veya 30 geçe yapmam lazım bir şeyi gibi gibi bir sürü örnek sıralayabilirim. Şimdi de valizi ne zaman tamam deyip köşeye koysam 3 gün sonra doğururmuşum gibi hissediyorumo yüzden 37 haftam bitince içine yerleştireyim diyorum
Canım hiç dert etme hastane özel değil mi senin. Hemsireler zaten sırınga gibi bişeylerle veriyorlar mamayı ihtiyac olursaBen kaşık biberon almamıştım daha ya biberon aldım ama yıkamamıştım onu da püh
Cok gecmiş olsun annene de rabbim acil sifalar versin. Cidden bir sey lazım olursa yaz sen ben avrupa yakasındayım dogurmazsam ne gerekiyorsa yapmaya calışırımCanımsın
Bence yarını bekle bebeğimsu, belki ananın ihtiyacı olur belli olmaz. İlaçlar işe yarayabilir diye düşünüyorum benBiz kayınvalidemi çağırıcaz canımlar ya. Çünkü biz hadi doğuma alıyolar dediklerinde çağırırsak yol 3-4 saat, direkt buraya gelirler, e ev o halde kalacak. Erken gelseler yine iyi. Oldu da doğum olmadı her türlü benim ihtiyacımın olduğu evredeyiz yine kalır kayınvalidem. Ne diyosunuz
Benim doktor kordon dokusu ile saklanması daha mantıklı dedi. Sonrasında o kök hücreleri kendimize kullanabiliyor muyuz acaba? Ne bilim cilt gençleştirme falanKan için 2 tip sistem var bir tanesi 9000 tl diğeri 20 000 tl + kordon dokusu 5000 tl. Fiyatlar kişiden kişiye değişmiyor. Yıllık olarak saklatma için ödenecek fiyat bu yıl 5000 tl tefe tüfe oranıyla belirlenen bir fiyat olacak her yıl için. Şu an sadece 5000 ödedim, kit geldi. Doğumda örnek alınıp gidecek, her şey tamamsa ücretin geri kalanını ödüyorsun. Babylife izmir menşeili doğru ancak ordaki depolarında yer dolduğu için şuan Antalya Akdeniz Üni yanındalar. Beni en çok tedirgin eden yarın bir gün bu şirket battığında ne oluyor? Sorusuydu o da bunların hepsinin bağlı olduğu bir kuruluş var unuttum şimdi adını o kuruluş örnek saklanan binayı direkt alıyor aktif olan başka bir şirkete hemen devrediyor. Bence yapılması gereken bir şey yıl konusunda emin değilim sanki 12 yıl kadar az bir süre değildi gibi.. dediğim gibi ararsanız size tüm cevapları vereceklerdir.
Tahin yasak yavrum seker yuzunden mentollü sakız deneyebilirim ama şekersiz bulursamTahin denedin mi bacım bana iyi geliyor gibi biraz hafifletiyor bir de mentollü sakız
İyi haberlerini bekliyoruz beybiGirmiş bile canoböbrek damarlarını tıkamışlar diyaliz için katater takmışlar. Bakalım orası da çok farklı bi süreç
ben hazirladim gecen hafta, arabanin bagajina da yerlestirdim :)Gene hazırlamışsın kuzum, bi valize koymak kalmış, buna şükür.. Ben en son biberon, emzik, kaşık biberon, pompayı falan yıkadım. Onları yerleştiricem. Giysiler hazır. Bir kaç ufak eksik kaldı, inşallah bitecek bu hafta sonu