Benim nabzım uyurken bile öyle ya kansızlıktan mı oluyor oBugün rekor bir çarpıntı yaşadık yaaa. Tüm gün her ayağa kalkmama mı olur, oldu valla. 100-110un altına hiç düşemedi nabzım kollarımı kaldıramadım çoğu bir an. Bu kansızlık inşallah doğumdan sonra hızla azalır da şu çarpıntı hissi hemencik kaybolur
Ayy denemem mi ama sadece 3 saat falan rahatlatiyo sonra ne yesem aynıCanım mide yanmasında yeşil elma ve sade soda bana iyi geliyor, denemediysen bi dene istersen sende
Evet eşim 4700, ben 3800 doğmuşum. Aynen, hiç o tatlış tekmeler yok genelde gerinme ve kasılma gibi, arada tekmelediğinde de sendeliyorum sjfksjsksBen 29da gitmiştim 2 kiloydu sanırım, sonra 32de 2500 olduseninki de tombik bebek ama eşin de tombik doğmuştu değil mi? Benim de eşim çok tombik doğmuş mesela. Tekmeleri falan ben de artık darbe çarpma gibi hissediyorum. Böyle sanki sert top çarpıyor gibi
Evet Allah yardımcımız olsun hepimizinSen kendini nasıl iyi hissedeceksen doktorun nasıl yönlendirirse ona göre hareket et canım. Korkarsan zorlamanın anlamı yok. Bakarsın ben de korkarım bir yerden sonra o son anda belli olur.
Eşin normal mi doğmuşEvet eşim 4700, ben 3800 doğmuşum. Aynen, hiç o tatlış tekmeler yok genelde gerinme ve kasılma gibi, arada tekmelediğinde de sendeliyorum sjfksjsks
Yokk sezaryenEşin normal mi doğmuş
Ne demek kız yani, bir gün daha mı kontrol altında tutacaklarLeydiyz doktor aradı bi sürpriz olmazsa sabah görüşürüz dedipüü. Eşim de çok sakinsin ben kimi arasam diye düşünüyorum diyo ndnf
Bugün rekor bir çarpıntı yaşadık yaaa. Tüm gün her ayağa kalkmama mı olur, oldu valla. 100-110un altına hiç düşemedi nabzım kollarımı kaldıramadım çoğu bir an. Bu kansızlık inşallah doğumdan sonra hızla azalır da şu çarpıntı hissi hemencik kaybolur
Ben çok ciddi uzun süre çarpıntı yaşadım. Nefesim kesiliyordu konuşmakta zorlanıyordum. Ama gebelik boyunca çok şükür kansızlık yaşamadım. Sonra geçti çarpıntım rahat ettim biraz nadir yoklamaya başlıyordu. Şu son on gündür felan tekrar olmaya başladı mahvetti beni ama yine kansızlık yok. Bence biraz gebeliğe biraz kansızlığa bağlı sanırım.Benim nabzım uyurken bile öyle ya kansızlıktan mı oluyor o
O ne demekmiş gız, sabah vizitte mi görüşceksiniz? Doğumda mı? Aklımda deli sorularLeydiyz doktor aradı bi sürpriz olmazsa sabah görüşürüz dedipüü. Eşim de çok sakinsin ben kimi arasam diye düşünüyorum diyo ndnf
He iyi dedim bana cesaret geldi normalse demek doğurabilirmiş bu kadar kilolu bebek.Yokk sezaryen
Açılma olmadı diyor kv, allahtan olmamış. Benim anam normal doğurmuş perişan olmuş 6 cm ile normal doğum yaptırmışlar kadına 2 kere ameliyat olmuş sonradan. 2 günden fazla sürmüş doğumumHe iyi dedim bana cesaret geldi normalse demek doğurabilirmiş bu kadar kilolu bebek.
Ben de gebelikten diye düşünüyorum. 11 civarı falandı en son hemoglabin değerim. Kötü sayılmaz çok ama yaklaşık bir aydır bakılmadı kansız mı kaldım acabaBen çok ciddi uzun süre çarpıntı yaşadım. Nefesim kesiliyordu konuşmakta zorlanıyordum. Ama gebelik boyunca çok şükür kansızlık yaşamadım. Sonra geçti çarpıntım rahat ettim biraz nadir yoklamaya başlıyordu. Şu son on gündür felan tekrar olmaya başladı mahvetti beni ama yine kansızlık yok. Bence biraz gebeliğe biraz kansızlığa bağlı sanırım.
Ne demek kız yani, bir gün daha mı kontrol altında tutacaklar
benim anladığım gece de bi sürpriz yapabilir anlamında dediO ne demekmiş gız, sabah vizitte mi görüşceksiniz? Doğumda mı? Aklımda deli sorular
Doktorun olacakları bilip seni mi hazırlıyor. Yolda gereksiz seni strese koyup korkutuyor mu çözemedim. Yani açıklık ile kaç hafta kalıp dayanan insanlar var. Düşün yani açıklık deke doğum başlaması demek. Mümkün olduğunca ne kadae olur bilmiyorum tabi strese girmemeye çalış. Hep açıklığı olup doğuramayan insanlar aklına gelsin moralini düşürmeLeydiyz doktor aradı bi sürpriz olmazsa sabah görüşürüz dedipüü. Eşim de çok sakinsin ben kimi arasam diye düşünüyorum diyo ndnf
Niyeyse hiç erken doğuracakmışsın gibi gelmiyor bana anam ya, kaynak:hislerim sjfksjdksk sen de neye uğradığını şaşırmışsındır mala bağlardım ben olsam. Hastane çantan hazır mıydı?benim anladığım gece de bi sürpriz yapabilir anlamında dedi
Ya hiç de korku dolu değilim biliyo musun, haftası evet daha ilerde olsa olurdu ama 34 de gayet iyi. Strese girmiyorum yani. Açıklık yok ama bebek strese girmeye başladı sancılardan diye anlıyorum kalp ritmi değişmeye başladı çünkü muhtemelen ondan, bana da sert hissettirmeye başladı sancılarDoktorun olacakları bilip seni mi hazırlıyor. Yolda gereksiz seni strese koyup korkutuyor mu çözemedim. Yani açıklık ile kaç hafta kalıp dayanan insanlar var. Düşün yani açıklık deke doğum başlaması demek. Mümkün olduğunca ne kadae olur bilmiyorum tabi strese girmemeye çalış. Hep açıklığı olup doğuramayan insanlar aklına gelsin moralini düşürme
Oo çok kötü ya demek cidden kilo önemli bazen çok mu abartıyorum doğuran lar vae diyorum ama neler çeke çeke doğurmuş lar işte zor yani. Benim eşimde dört kg doğmuş benim kv de zorla beni ne olursa olsun normale yönlendiriyor ikna etmeye çalışıyor sonra geçmiş karşıma ben doğurdum geçiyor iyileşiyor işte biraz bacağım yandan ekstra fazla yırtılmış 40 gün sonra iyileşmiş dikiş felan anlattı suratına baktım baktım dalga mı geçiyor dedimAçılma olmadı diyor kv, allahtan olmamış. Benim anam normal doğurmuş perişan olmuş 6 cm ile normal doğum yaptırmışlar kadına 2 kere ameliyat olmuş sonradan. 2 günden fazla sürmüş doğumum
Bebonun evet benimkiler de masada duruyodu çantaya koyarız dedik, bugün gelirken de çantaya bugünü kurtaracak şeyleri koyduk geldik. Ben çıplak kalcam yani dnfnNiyeyse hiç erken doğuracakmışsın gibi gelmiyor bana anam ya, kaynak:hislerim sjfksjdksk sen de neye uğradığını şaşırmışsındır mala bağlardım ben olsam. Hastane çantan hazır mıydı?