Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Benim nabzım uyurken bile öyle ya kansızlıktan mı oluyor o

Evet eşim 4700, ben 3800 doğmuşum. Aynen, hiç o tatlış tekmeler yok genelde gerinme ve kasılma gibi, arada tekmelediğinde de sendeliyorum sjfksjsks

Benim nabzım uyurken bile öyle ya kansızlıktan mı oluyor o
Ben çok ciddi uzun süre çarpıntı yaşadım. Nefesim kesiliyordu konuşmakta zorlanıyordum. Ama gebelik boyunca çok şükür kansızlık yaşamadım. Sonra geçti çarpıntım rahat ettim biraz nadir yoklamaya başlıyordu. Şu son on gündür felan tekrar olmaya başladı mahvetti beni ama yine kansızlık yok. Bence biraz gebeliğe biraz kansızlığa bağlı sanırım.

He iyi dedim bana cesaret geldi normalse demek doğurabilirmiş bu kadar kilolu bebek.
Açılma olmadı diyor kv, allahtan olmamış. Benim anam normal doğurmuş perişan olmuş 6 cm ile normal doğum yaptırmışlar kadına 2 kere ameliyat olmuş sonradan. 2 günden fazla sürmüş doğumum

Ben de gebelikten diye düşünüyorum. 11 civarı falandı en son hemoglabin değerim. Kötü sayılmaz çok ama yaklaşık bir aydır bakılmadı kansız mı kaldım acaba

Leydiyz doktor aradı bi sürpriz olmazsa sabah görüşürüz dedi püü. Eşim de çok sakinsin ben kimi arasam diye düşünüyorum diyo ndnf
Doktorun olacakları bilip seni mi hazırlıyor. Yolda gereksiz seni strese koyup korkutuyor mu çözemedim. Yani açıklık ile kaç hafta kalıp dayanan insanlar var. Düşün yani açıklık deke doğum başlaması demek. Mümkün olduğunca ne kadae olur bilmiyorum tabi strese girmemeye çalış. Hep açıklığı olup doğuramayan insanlar aklına gelsin moralini düşürme

Selam kizlar simdi geldim doktordan 45 dakika kaldim nst de hanimefendi hep uyudugu icin ki yemek decyedim cikolata da yedim ama yok . En son oksijen verdiler yine yok doktor da dedi ki tamam bisey yok salin kizi . Cok sukur yolunda hersey 34+6 2750 gm 49 cm olmusuz. Kizimin bacak boyu bana benzicek heralde. Simdi de eve geldik totsunu isiricam fikir fikir . ebeler neler yapti yok uyanmadi eve gelince de durmuyo doktora sordum kacla bitiririz diye 39 da aliriz 3500 olur dedi guzel boyle olursa

Ya hiç de korku dolu değilim biliyo musun, haftası evet daha ilerde olsa olurdu ama 34 de gayet iyi. Strese girmiyorum yani. Açıklık yok ama bebek strese girmeye başladı sancılardan diye anlıyorum kalp ritmi değişmeye başladı çünkü muhtemelen ondan, bana da sert hissettirmeye başladı sancılar

Açılma olmadı diyor kv, allahtan olmamış. Benim anam normal doğurmuş perişan olmuş 6 cm ile normal doğum yaptırmışlar kadına 2 kere ameliyat olmuş sonradan. 2 günden fazla sürmüş doğumum
Oo çok kötü ya demek cidden kilo önemli bazen çok mu abartıyorum doğuran lar vae diyorum ama neler çeke çeke doğurmuş lar işte zor yani. Benim eşimde dört kg doğmuş benim kv de zorla beni ne olursa olsun normale yönlendiriyor ikna etmeye çalışıyor sonra geçmiş karşıma ben doğurdum geçiyor iyileşiyor işte biraz bacağım yandan ekstra fazla yırtılmış 40 gün sonra iyileşmiş dikiş felan anlattı suratına baktım baktım dalga mı geçiyor dedim

Niyeyse hiç erken doğuracakmışsın gibi gelmiyor bana anam ya, kaynak:hislerim sjfksjdksk sen de neye uğradığını şaşırmışsındır mala bağlardım ben olsam. Hastane çantan hazır mıydı?
Bebonun evet benimkiler de masada duruyodu çantaya koyarız dedik, bugün gelirken de çantaya bugünü kurtaracak şeyleri koyduk geldik. Ben çıplak kalcam yani dnfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…