Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Yatınca belki iyi gelir sana da strese girmişsindir ama girecek bi şey yok, beklese daha iyi tabii ama 34 de kötü bi hafta değil kilosu vs iyi dedi. Yine de yenidoğan ünitesine haber verdi arayıp
Bak çok güzel doktorun önlem olarak yapmış ve pozitif bir insan. Bu çok iyi haber.
Kayınvaliden de ne kadınmış ha, annene bakmaya mı gidecek
Hastane geceliği 5-6 bin civarıymış abu dnfjfk doğma oğluş kurban olduğum
Kız dur düşünme bunları, stresin azalsın diye oradasın. Aç kedi videosu izle

canım benim sabah açlık 95 civarı bu ara tokluk 120-130 arası oluyor ama insülinle tabi. İnsülin olmasa 200leri rahat geçer benim artık. Açlık kaç oluyor sabahları

Ooov ya strese mi girdin naptın sakin ol guzummmbebek kaç kiloda şuan peki ? Doğarsada korkma yaa erken gelmek istemiş demekki annneesi
2800dü dün kuzum tabii 400 Gr oynama payı var 2400 de olabilir. Ben 1000 gr altından korkarım dedi doktor. Doğsa küvözde kalabilir ama yine de kötü bi haftada ve kiloda değil dedi
Annem İstanbul'da, kayınvalidem küçük bi ilde. İstanbul maşallah labirent gibi, gitse bulamayabilir hastaneyi bi de tabii. Kadını da joker eleman olarak kullanmaya çekiniyorum artık ama yapacak pek bi şey de yok kuzum bilmiyorum, hanginiz zorda kalırsanız ona gelirim ben dedi

kız bi anda noldu ya, acaba vardı da bi süredir vardı da sen mi farketmedin ben de bazen değişik şeyler hissediyorum ama sancı mı hareket mi anlamıyorum çünkü. Yine de yatış vermeleri iyi bir şey en azından evde tedirgin olmazsın hastanede için daha rahat eder. Belki bikaç günlük bir şey olur çıkar evine gidersin. Bebiş zaten ilerideydi kilosu boyu posu iyiydi.

canım benim sabah açlık 95 civarı bu ara tokluk 120-130 arası oluyor ama insülinle tabi. İnsülin olmasa 200leri rahat geçer benim artık. Açlık kaç oluyor sabahları
Benim de açlık hep 90-95 arasında giderdi. Perinatolog açlık 105'i geçmesin, sınır o demişti. Bu sabah açlık 110, 1. saat tokluk 103 çıktı. Açlık neden yükseldi anlam veremiyorum Dün akşam yemeğini 4-5 gibi yedim ve yine salata ve protein ağırlıklı yedim. Sonrasında kuruyemiş yerdim akşam acıkırsam, hiçbir şey yemedim. Sabah ölçünce çıkan bu. Benim cihaz hastaneye göre 5 puan yüksek çıkarıyor, aynı anda ölçtüğümde böyle bir sonuca vardım ama yine de yüksek. Pazartesiye kadar daha sıkı bir diyet yapayım bakayım ne olacak

ne iyi bir kadin degerini bilmek lazim boyle insanlarin, sen de hep olumlu konusuyorsun hakkinda ne guzel. benimki yanindan gecmemis iyidir kimseye kotulugu olmaz ama ondan birsey de beklemiceksin, yanina da gitsen cocuk bakmaz :)

Ay Allah razı olsun cidden, şunu bilmek bile ne kadar güzel. Tamam onlar kendi içlerinde garantiler, iyiler, sen onları biraz az düşün. Hastanede yemeğin önüne gelir, evin dağınıklığı, işi gözünün önünde olmayınca o stresin de geçer eve pamuk gibi dönersin inşallah.

Strese girdikçe kayınvalideni, eltini, kedini falan düşünsene sen

Anam bizim taşlığımız mı kalmış antibiyotiğe başladım şimdi daha yatarım doğuma kadar

İlaca başladım

Kız baya da sancın var hissetmiyormusun hiç. Ama moralini bozma açılman yok bu hemen doğum demek değil. Durdurabilmeleri için hala fırsat var. Stres yapma maşallah zaten bebişin önde.
Son günlerde sıklaştı bu toplanma, yani hep vardı doktora da söylemiştim ama düzenli değilse ve ağrı vs yapmıyorsa sorun yok demişti. Her şey üst üste gelince herhalde stres kaynaklı başladı bende

Evin dağınıklığı daha kötü etkiliyo ki beni, kayınvalidem gelse o halde görcek snfkfk

Bende dün kontrole gittim.36+4 düm. Bebeğin karın çevreside başı da geride kalmış bacak boyu zaten gerideydi 1-2 hafta kadar. Ben kendimce şekerim yükseliyor diye dikkat ediyordum şekeri kesmiştim. Demekki yanlış yoldayım. Bebek 2650 gram çıktı. Yanlış mı desem 1 gün önce de başka hastanede 2600 ölçüldü. Evet şeker bebeğe zararlı ama kilosunun da geride kalmasına üzüldüm. Nasıl bi beslenme yapucam bilmiyorum. Böyle sıkışmış hissediyorum artık. Zaten bebeğin başı da çok aşağıya inmiş makatta baskı hissediyordum. Pazar tekrar gel nst bakalım salı bebeğe bakalım dediler. Açıklık 4 cm rahim ağzı 15mm Ben yolun sonuna gelmek üzereyim. Gerçi İyi bile dayandık. Azcık kilo alsın bebişimde öyle gelsin inşallah. Stres olmaya başladım ama doğum korkumdan değil. Bebeğim sağlıkla gelecek mi zayıf mı kısa mı falan diye herkese olumlama yaparken motive etmeye çalışırken şu an aşırı bi düşüş yaşıyorum dünden beri ağlayıp saçma rüyalar görüyorum kafamın içi susmuyor Hele şu fl kısalığına o kadar canım sıkılıyor ki fetal dna yaptırmıştım. Doktorlar da çok bişey demiyor olabilir o kadarlık gerilik diyorlar ama ben araştırdıkça batıyorum.

Anam bizim taşlığımız mı kalmış antibiyotiğe başladım şimdi daha yatarım doğuma kadar
Yat kuzum yat, akıllı ol kendini vara yoğa koşturma boş yere. Sonra hayat boyu temizlik yapmasam daha mı geç dogardi acaba diye düşünmeye değer mi? Evi tertemiz olup şöyle kendine iş çıkaranları dövücem o olacak yat kız

Bence de stres oldun belki o da yaptı ama zaten yani ne kadar kaldı şurda çok da şaşırmamak lazım belki de sancıya falan. Yine de gönlünden geçtiği gibi olsun 38i falan görürsün inşallah

haftasonu alsin eline vileda ve supurge evi temizlesin kocisleriniz en fazla 2 saatini alir biraz da ortaligi toplarlar tuvalet banyo cifler tamam.. o gunluk disarda yersiniz yemek derdi de olmaz adamlar bir tek temizlik yapar. olmazsa yarim gun bi yardimci gelip temizler.

benim de öyleydi geceye insülin verdi öyle düştü. saat 7de yiyorum en son yemeği yine de açlık yüksek geliyordu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…